Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 9:38 pm

+Chvilku pozoruje jak jeho vlastní penis mizí v Angelovích ústech, ale pak se rozvalí na postel a nechává staršího upíra aby ho potěšil. Nespokojeně zavrčí když chladné vlhko zmizí z jeho penisu+ Nic sem neslyšel +odsekne a pokusí se Angelovu hlavu zase vtlačit do slabyn. Bezúspěšně+ Asi sem vthla Neferet, lekla se a zase zdrhla +vysvětluje co se podle něj stalo+ Teď už proboha kuř! +vrčí netrpělivě+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 9:49 pm

+Dojde mu že by to skutečně mohlo být tak+ Měli bychom ji najít a vysvětlit jí to +co přesně jí chce vysvětlovat už nedodá+ Nemyslíš na nic jinýho +vyčte mu, ale přesto mu pohled sklouzne do Spikeova rozkroku kde ční jeho penis. Pohledem jede po hrudi až k blankytně modrným a naprosto nevině se tvářícím očím. Když to vezme kolem a kolem, Neferet už je velká holka tak se osebe postará sama. Skloní se zase ke Spikeově rozkroku.+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 10:07 pm

+Spokojen s tím že Angela přemluvil se zase pohodlně rozvalí. Rukama pro jistotu putuje na široká ramena, co kdyby mu chtěl druhý muž zase někam utéct. Hlasitě si povzdechne, jak už je to u něj zvikem. Něco ho napadne vzhledem k tomu v jakém dobré je Angel rozmaru+ Lásko? +ozve se, vyčká než Angel zvedne hlavu+ Nechceš abych dneska opíchal já tebe? +navrhne+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 10:26 pm

+Na Spikeovu otázku se jen zamítavě zamračí, což snad stačí aby druhému upírovy vyhnal z hlavy hloupé nápady. Vrátí se ke své "práci". Olizuje, saje, ale i líbá Spikeouv penis. Tu a tam přesune pozornost taky k jeho tříslům, prostě jen aby ho potrápil. Sám je sice vždycky potichu, ale má rád když slyší jak se to jeho milenci líbí. Snad proto nikdy Spikea nenapomínal když dá průchod svojí rozkoši. Díky tomu taky pozná když se bloňďák přiblíží k vrcholu. Nezastaví se ve své usilovná práci pusy dokonce ani v okamžiku když mu jí naplní studené semeno. Všechno spoliká a teprve pak se odtáhne a znechuceně ušklíbne+ Cos to pil? Terpentýn? +zavrčí na něj+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 10:38 pm

+Po těle mu běží chvění a jiskření doznívajícího orgasmu, takže nad Angelovou poznámkou jen líně otevře oči a neméně líně vstyčí prostředníček+ Jdi do prdele +pošleho do onich míst, možná si v té chvíli ani neuvědomuje že je to přesně to k čemu se starší upír chytá. Nebo to ví naprosto přesně a proto tak provokuje+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 10:56 pm

+Ošklíbne se, skoro jako Angelus+ To jsem přesně měl v úmyslu udělat +k ničemu dál se nedostane jelikož se odněkud z hotelu ozve Neferetina sprostá nadávka. Je to jen takové tiché zašumění, ale pro upíry dost hlasité+ Slyšel jsi to? +zeptá se docela zbytečně, protože Spike už se vspírá na loktech+ Neferet nikdy nenadává +přestane věnovat pozornost Spikeovi a vstane. Nemá tu oblečení tak z mrmláním vyrazí do svého pokoje, aby nasebe hodil alespoň župan+ Jdi zaní +poručí Spikeovi když už prochází deveřmi+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 10:59 pm

+Nazvedne se na loktech když slyší Neferetinu nadávku+ No to rozhodně ne. Sem ji snad nikdy sprostě nedávat nelyšel +natáhne se pro kalhoty které mu naštěstí leží u ruky a jme se do nich vpasovávat+ Víš že máš hezkej zadek? +zavolá za Angelem místo odpovědi na jeho žádost. Vyskočí z postele a jde Neferet hledat+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 2:28 am

+Přitáhne si sebou gameboyje, lehne si do postele a věnuje se nicnedělání, což je taky činost které je jednu z jeho nejoblíbenějších. Možná si taky zdřímne, nebo na chvilku přeruší hraní při snaze dostat se na level 98 aby si došel pro hrnek teplé krve. Pokud možno se přitom snaží nedělat hluk aby nevytáhl z nory Angela+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 11:12 am

+Znuděně už dobu civí do stropu, sice už ví že se Neferet vrátila, protože dělá hluk že by rozbořila dům, ale nějak se mu nechtělo za ní jít, zvláště proto že byla s Angelem. Dobré na to je že se sním Nef zatím nehádá, tedy Angel nepřišel na tokousnutí. Přinejmenším to si Spike myslí. Když už má depresení přeci jen dost. vstane a jde ty dva hledat. Tedy hledat nemusí, protože ví že jsou v Angelově pokoji+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » pon lis 22, 2010 11:44 pm

+Vleze sem po sprše a zjistí že tu má příšerný nepořádek, proto pár věcí kopne pod postel aby nebyli tak vidět a jde se převlíct. Vybere cosi co bylo kdysi asi kalhoty než se skrz to něco zakouslo Spikeovi do nohy, udělalo tam díry a pak ještě navíc drze vykrvácelo na nohavice. Zelenou krví. Nahoru nahodí tílko a košili a je připraven k ůklidu+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion