Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 9:18 pm

+Nechává Spikea mluvit, protože on zas nechal jeho. Prostě spravedlnost, ale pečlivě ho sleduje aby neřekl něco nevhodného. Při poslední poznámce blond upíra se mírně zachvěje, ale to je všechno+ Taky mě znáš až nezdravě moc +podotkne+ A teď nám něco pověz ty +obrátí se na Nef zejména aby zahnal jakékoliv dotazy na téma zejména jeho nesnášenlivosti doteku+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 9:32 pm

+otočí opět pozornost na Spikea a pozorně ho poslouchá, pokýve hlavou, když jí odpoví na otázku o hudbě a vylíčí Angelovi záliby+ Proč se bojíš nečekaného dotyku? +už dávno ví, že nečekané dotyky mu nejsou příjemné, snaží se jim vyhýbat, ale ne vždy se jí to povede a neví proč mu nejsou příjemné+ No... +zamyslí se nad tím co má ráda a čeho se bojí+ Já mam ráda knihy, jízdu na koni, bodné a sečné zbraně a miluju jahody. Když mam nervy na pochodu, tak peču nebo vařim, vyšívat a nebo hraju na klavír. +vyjmenovává+ A nemam ráda pavouky, myši a... a.... a to je asi všechno. +dokončí, opravdu jí nenapadá, co ještě nemá ráda+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 9:45 pm

Špatné vzpomínky na minulost +odsune se kousek dál. Prostě to zamluví, protože na tuhle otázku nehodlá odpovídat, neodpověděl by na ni ani Buffy, natožpak Neferet. Trochu se na posteli zvedne a opře o čelo, ruce složí na prsou. Poslouchá jí a nestačí se divit tomu jak podivně byla vychovaná+ Já umím taky vařit +vylítne z něj dřív si to stačí promyslet, takže kdyby mohla si by teď zrudl nebo si nafackoval+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 9:51 pm

+Od cigarety co dohořívá si rovnou zapálí další+ Už to spolu nějakej pátek táhnem +připomene mu. Zasměje se tomu co všechno Neferet má ráda a umí+ Seš Xena křížená ze slípkou od plotny či co? +ušklíbá se, ale vesele a dobromyslně+ Bys nám mohla upíct bábovku a pak zahrát na klavír. Taková malá rodiná idilka, jen zlatovlasý děcko nám tu chybí +vyfoukne oblíček a vrazí jí cigaretu před pusu+ Když si taková slušňačka, nechceš se skazit? +nabízí jí samozřejmě že by si zakouřila+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 10:01 pm

+neptá se na to, jaké špatné vzpomínky to jsou, když jí to bude chtít říct, řekne jí to sám, zakloní hlavu dozadu, aby se na něj mohla podívat+ Vařit? +usměje se+ Jak se stane, že chlap jako ty umí vařit? +zajímá se+ Ne, jen jsem mnohostranná. +zasměje se+ Naši si mysleli, že by bylo nejlepší mě vychovat tak jak se vychovávají dívky z vážených rodin, ale nějak jim to zkazil fakt, že jsem zdědila po matce její moc. +ušklíbne se+ Takže mě museli ještě naučit se bránit. +pokrčí lehce rameny+ Ale stejně mam dojem, že by nakonec neuspěli. Nemam smýšlení stylu "žena patří do domácnosti, bude rodit děti, poslouchat ve všem manžela a pokud možno nebude se do ničeho plést" +opět se ušklíbne+ A klavír a přísady do bábovky. +uculí se na něj rozverně, o tom, že by se děcko mohlo někdy objevit mlčí, rozhodně nemá v plánu otěhotnět, stejně neví jestli je to v tomlhe světě možné+ Ehmn.... +shlidně na cigaretu, co jí podstrkuje k ústům+ Budeš mě dlouho přemlouvat, když řeknu "ne"?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 10:20 pm

To je snad jasný +ušklíbne se+ protože je to buzna +to říká ten praví+ Já nemyslim že si všestraná, jen máš tendenci do všeho strakat nos lásko +usměje se, dál jí zvědavě vyslíchá+ A proč tě chtěli vychovat jako nějakou princeznu? Chtěli tě protlačit do viších kruhů? +asi mu nedochází že ona bude zřejmě z viších kruhů+ Nenutil bych tě, ale bylo by to praktičtější. Pak bychom se nemuseli mi dva +ukáže na seb a Angela+ uskromňovat a tobě by to nevadilo.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 10:27 pm

To říká chlap co... +zarzí se, rozhodnutý takové věci před Neferet prostě neřkat+ Naučila mě to matka +odpoví. Chvilku trvá než se o tomhle tématu rozpovídá, ale rozpovídá se+ Rodiče dlouho nemohli mít další dítě, třeba holčičku tak si mě matka prostě zavzala za miláčka a dělali jsme všechno společně +pousměje se, tak nějak jinak než se kdy do teď usmíval+ Nebylo to tak špatné. Byl jsem ještě dítě, sedum osum let, takže se mi líbilo moct se celí upatlat těstem a posipat moukou aniž bych za to dostal vynadáno.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 10:39 pm

Hej! +naoko se rozhořčí, když jí řekne že do všeho strká nos a lehce ho škouchne do hrudi, na tváři provokativní výraz, ruku na jeho hrudi samozřejmě nechá, když už je tam+ O takový tendenci rozhodně nic nevim. +uculí se+ No... +ošije se+ Spíš mě tam chtěli udržet. +pokrčí nakonec rameny+ Dokonce už jsem měla vybraného budoucího muže. Docela milej chlap, do tý doby než jsem ho ošklivě kopla do rozkroku. Potom ze svatby sešlo. Netuším proč to. +tváří se jako nevinnost sama a že vůbec netuší jak k tomu došlo, ale potutelně jí blíská v očích+ Nemusíte se uskromňovat. Nevadí mi to. +to lže, vadí jí když jí Spike čudí pod nos, ale jen tak to nepřizná, stočí pozornost zase k Angelovi+ Je fajn trávit čas s někým tak blízkým. +usměje se+ Já svoji matku viděla jednou za několik měsíců. Všechno obstarávaly chůvy. +lehce se zamračí+ A měl si nakonec sourozence? +zajímá se+ Hmnn, nemáte tady třeba chipsy, oříšky nebo třeba zmrzlinu? +zeptá se po dlouhý době+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 10:59 pm

Pcha! A pak že já mám oidypovskej komplex! +odfrkne si+ Vsadim se že tobě máma utírala pusu ještě ve třiceti +což není možné protože Angel se třicítky nedožil+ Nakopalas ho do rozkroku za co? Moc si dovoloval? Tos ho měla rovnou zabít +přitáhne si její ručku k jednomu cigaretovému políbení+ Takže seš princeznička jo? +pořád ještě nevěří, má prostě dlouhý vedení+ Všechny takovíhle dobroty tu máme, stačí si pro ně jen dojít +zazubí se, jemu se totiž vstávat nechce+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 11:05 pm

Možná jsem se svu matkou vařil, ale nepokusil jsem se z ní udělat upíra +odsekne připomínajíc Spikeovi jeho eféru s matinkou+ Třicítky jsem se nedožil, zato vím že tobě dala všechno co ti na očích uviděla až do konce svého života. Dokonce i toho upířího +provokuje ho+ Měl jsem sestru o čtrnáct let mladší.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion