Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 3:01 pm

+Do jejich chvilky souznění vlítne Spike docela nahý, penis se mi mezi stehny hezky kynklá, cigáro v puse a krabičku v ruce. Vskočí do postele, doslova a přitulí se k Neferet+ Co probíráte děcka? +zeptá se vyfukujíc jim oběma do obličeje kouř ze své cigarety+ Nebo si to zas chcete rozdat? +nemravně se usměje+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 3:04 pm

+Přitulí si ji ksobě. Rozhodně má rád když se spolu mazlí, ale nahals by to nikdy neřekl. Krátkým pohledem sjede Spikea akterý se k nim přibližuje a zavrčením okomentuje jeho skok do postele při kterém se postel celá rozkymácí a zavrže+ Když už nutně musíš hulit ty smrady v mojí posteli +když ho nechal dojít pro cigarety nechtěně mu tak dovolil si zapálit v jeho pokoji+ tak mi to alespoň nefoukej do obličeje +zase se tváří nijak+ Jen tak si povídáme...
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 3:12 pm

+překvapeně zvedne hlavu, když se postel rozhoupe, byla zaujatá tím jak se k Angelovi tuliĺa, že si nevšimla přicházejícího Spikea, na jeho kouření nic neříká, není z toho dvakrát nadšená, ale je schopná to snést, takže si zase položí hlavu na Angelovo rameno+ Ne každej musí v kuse myslet jen na to jedno, jako ty. +rozhodně to nemyslí nijak vážně, protože se pootočí v Angelově náručí tak, aby viděla na oba, i když bude muset otáček a zaklánět hlavu a trošku Spikeovi rozcuchá účes s trochu potutelným úsměvem na tváři+ Jo jen si povídáme. +přikývne a usměje se na Angela+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 3:21 pm

+Ušklíbne se na Angela+ Já zas nemůžu vystát ty tvoje vonavky a taky si nestěžuju +to není pravda, protože on si na tohle, ale i na jiné věci, stěžuje prakticky pořád+ Já náhodou nemyslím na sex pořád +zamumlá dotčeně. Opravdu není sex jeho jediný zájem, jen se Neferet nikdy nezajímala co má rád, což se ostatně nezajímala ani u Angela+ Jen ses nikdy nezeptala co mám kromě sexu rád +lehne si a pozoruje kouř stoupající z jeho cigarety+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 3:26 pm

+Protočí oči k neby+ Jsi vážně ta nejotravnější bytost na světě +řekne, ale kupodivu to myslí spíše v dobrém, protože se přitom ani moc nemračí. Těká pohledem mezi Spikem a Neferet, protože ho zajímá co na to teď hnědovláska řekne. Protože mladší upír má vyjmečně pravdu v tom že se ho vlastně Nef nikdy pořádně nezeptala co má rád. Ne takovím spůsobem a v takové situaci aby jí byl schopný a ochotný odpovědět+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 3:43 pm

+tiše pozoruje strop, jeho sdělení jí zaskočilo, přemýšlí jestli má Spike pravdu+ Máš pravdu. Nikdy jsem se nezeptala. +zdá se, že se za to možná i stydí, ale po rychlém projetí jejich rozhovorů dojde k závěru, že se skutečně neptala+ Řekneš mi to? +otočí k němu tvář+ Řekneš mi, co máš ráda včetně poesie? +nikdy jí o poesii nic neřekl, ale viděla sbírku básní, kterou vyndal ze šuplíku, takže předpokládá, že má poesii rád, proč jinak by měl tu sbírku v šuplínku od nočního stolku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 8:26 pm

+Vyfoukne velkej obláček kterej vystoupá pomalu nahoru ke stropu kde se rozpline+ Jak vlastně víš že mám rádp poesii? +zamumlá, pořád se ještě cítí dotčeně+ Vlastně ani nevim co mě baví. Asi chlast a cigarety +chce si hrát na drsňáka co se o nic nezajímá+ Jestli si chceš intelektuálně poklábosit tak sním +ukáže palcem na Angela+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 8:32 pm

+Povzdechne si a promne kořen nosu. Nemůže uvěřit že ze sebe dělá Spike dobrovolně takového debila. Nikdy mu nebylo jasné proč se snaží bát mladší upír hloupější než je+ Má rád divadlo a operu. Rád hraje počítačové hry a takové ty co se zapojují do televize. Poslouchá celé spektrum hodby od vážné až po moderní, včetně takové té co zní jako když strčíš do pračky kus plechu a pustíš jí na nejdelší program z nejméně třemi odstřeďováními +vyjmenovává místo Spikea+ Nemá rád jízdu na koni, na lodi, v letadle. Neumí plavat, bojí se včel a vos.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 8:45 pm

No... +nadechne se+ Víš jak si vyndaval ty věci ze svýho šuplíku? +je to spíš řečnická otázka+ Měl si mezi nimi "Květy zla" od Baudleara. +pokrčí lehce rameny+ Proč bys měl v nočním stolku básnickou sbírku, kdyby si se nezajímal o poesii? +dokončí svoji deduktivní myšlenku+ Aha. +zamručí, otočí svoji pozornost na Angela a poslouchá ho+ A která ta hudba z toho širokýho spektra je jeho nejoblíbenější? +zajímá se, ptá se Angela, když je žřejmé, že Spike s ní o tom nehodlá diskutovat+ A co ty? Co máš rád mimo malování a umění?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 9:12 pm

+Otočí se na boky aby na ty dva dobře viděl+ Znáš mě až moc dobře +řekne překvapivě naprosto klidným hlasem. Člověk by čekal že vylítne, ale on ne+ Nejradši mám rock, metal... prostě tvrdčí hudbu a Bacha +ten se dá skoro přirovnat ke tvrdé hudbě+ Kromě malování a výtvarného umění všeobecně +začne prozměnu Spike vypočítávat Angelovi zálibi+ má rád divadlo, operu a navíc balet. Nevim co se mu na tom líbí, ale proti gustu žádnej dyšputát. Miluje čokoládu i když si ji ani nevychutná když je upír +dlouze se Angelovi zahledí do očí+ Nemá rád lodě a letadla. Nesnáší hluk a bojí se když se ho někdo nečekaně dotkne.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion