Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 12:26 am

Fata: Poď, vopijem se, Fato! Proč ten tvůj tady jenom chodí a nelíbá tě jako ve filmech? Stojí to nějak za hovno, nemyslíš?
Andy

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 12:29 am

Andy: to proto, že není můj. ušklíbne se. dobrý nápad - opít se. ale pomalu! a systematicky. kývne.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 03, 2010 12:31 am

+jde zase zpátky a měl v úmyslu se zastavit na pár slov u faty, ale když jde kolem, vidí, že jsou zabrani do nějakého emocionálního rozhovoru, z kterého nechtěně zaslechne pouze větu: "...nechá ho...vrátí se ke mně!" Tony se pousměje a pochopí, o co tady jde+ Dobrý večer +pozdraví oba, když přeruší svoji debatu a kouknou po něm+ Jen jsem tě chtěl pozdravit, fato. Neruším?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 12:47 am

(ten je teda jasnovidný, Tony :) )

Tony: ahoj, Tony. usměje se trochu. zdaleka ne tak naplno a oslnivě, jak původně chtěla. no... trošku. valsteně ne. dá mu vybrat, jestli ruší, nebo ne :) . vy se neznáte - Andy, je od nás. známe se skoro odjakživa. kývne směrem k Andymu. Tony Dolohov, kývne směrem k Tonymu. který se, myslím, nejlépe představí sám.
podívá se na Tonyho. je to trochu nespolečenské, ale musím konstatovat, že nevypadáš moc dobře. ne že by ti to neslušelo, ale ... moc jsi pracoval?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 03, 2010 1:27 am

+kývne muži ledabyle na pozdrav, něco se mu na něm nezdá a zase se otočí k fatě+ Díky, takovou lichotku jsem už dlouho neslyšel +pousměje se pobaveně+ Bledý? Ano, dalo by se to taky tak říct, že je to pracovního charakteru +připustí s úsměvem+ Jak se ti vede? Dlouho jsem tě neviděl.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 9:57 am

Tony: není si jista, jak moc ji Tony prokoukl, ale nevypadá moc zaskočen přítomností jejího společníka. no, skoro světle zelený - že by maskováni do přírody? hlasem jí zvoní ironie. pak zvážní. to nebyla lichotka, spíš mám o tebe trochu starost. podívá se mu do očí. já se mám docela dobře. taky pracuju.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 03, 2010 1:19 pm

+Pohár v něm mizí neskutečnou rychlostí. Je to prostě žrout až se člověk diví že za těch spoustu let není ja koule+
Styx: Vážně máme? +nezdá se že by byl nějak překvapený+ To jen dokazuje že na mě není nic tak extra pozoruhodného.

Memory: Já pro dnešek zůstanu u sladkého +složí lžičku do vyjedeného poháru+ takže si dám ještě dort +usměje se na ni+ Nepřipojíte se ke mě při konzumaci něčeho sladkého?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » ned říj 03, 2010 2:53 pm

Nesmrtelný: Asi máte pravdu. Vlastnosti a mé zájmy opravdu nejsou extra pozoruhodné +zasměje se+ Zdá se mi to, že dnes nejste nějak moc výřečný? +popíjí svůj drink a pozoruje ho zpoza sklenky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 03, 2010 3:08 pm

To je smrtijedské mimikry +zasměje se+ Lichotí mi, že máš o mne starost. Ale neměj strach, všechno je v pořádku +za žádnou cenu nepřizná, že by teď byl raději někde úplně jinde+ Stav se zase někdy na sklenku +nabídne jí pozvání+ Nebudu vás dál rušit, hezky se bavte +kývne jí a s úsměvem odejde zpátky za Mystick, které se omluví za zdržení+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Memory » ned říj 03, 2010 4:41 pm

Nesmrtelný: "Až sa človek diví, že sa to do vás všetko zmestí." so smiechom a tiež s obdivom sleduje, akou rýchlosťou zlikvidoval ten pohár. "Myslím, že zatiaľ ostanem u toho slaného, ale možno neskôr..."

Styx: "Počuj, Styx. Nedávno som robila nejaké papierovačky ohľadom slónu a budeme musieť prebrať revitalizáciu niektorých oddelení." povie len tak mimochodom, keďže ju to práve teraz napadlo a aby na to zas nezabudla.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy