Party italiano

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Party italiano

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 01, 2010 8:41 pm

+Všimne si Angela. Se svým tipickým stálím úsměvem mu pokyne, ale nijak se kněmu nehrne. Nemá to zapotřebí+ Děkuji +ukloní se mírně směrem k Arwen+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pát říj 01, 2010 8:50 pm

+usměje se na Angela takovým konejšivým způsobem+ A právě proto by si někdy do tý společnosti měl vyrazit. Sem tam. +pousměje se+ Deprese ti neuteče a pak můžeme depresit společně, aspoň to dohoníš. +myslí to částečně jako legraci, ale pokud bude chtít tak si s ním zadepresí, podívá se směrem, kam Angel kouká a pokývá hlavou na Nesmrtelného na pozdrav, přitom se mile usměje, potom se otočí na Arwen+ Děkujeme. +široce se usměje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 11:06 am

Dorazí trochu zadýchaná, čo sa tak ponáhľala. Dá si dole kabát a konečne sa poobzerá okolo seba. Má pocit, akoby sa naozaj ocitla v Ríme za dávnych čias. Popraví si úzky balík, ktoý drží v rukách a vydá sa pohľadať Mystick.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 1:12 pm

+Najde si nějaké vhodné ku sezení a tam se usadí. Když přijde Memory krátce na ni kývne na pozdrav, ale jinak dál sedí a čeká co se tedy bude dít. Není tu totiž nikdo s kým by si povídal když Memory hledá hostitelku a Neferet je v přítomnosti jednoho nejmenovaného upíra+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 2:17 pm

+přiběhne sice pozdě, ale přece, v gladiátorském oblečku a sandálech, rozhlédne se a když vidí, že hostitelka tam není, posadí se někam do koutku a objedná si pití+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 2:23 pm

+Nevraživě kouká směrem Nesmrtelný. Uchopí Nef za ruku a dá si jí pod loket, jistota je jistota. Co kdyby mu Nesmrtelný zase chtěl přebrat přítelkyni, už tak se na Neferet podezřele usmívá+ A společnost mě rozhodně nepotěší +zamručí otráveně rozhlížejíc se po nějakém pití+ Chce to něco k pití, zase mě asi začíná bolet hlava +to není vůbec pravda, protostě chce jen chlastat+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 2:35 pm

+sevře mu jemně ruku+ Tak si pro nějaký zajdem. +usměje se na něj a zamíří s ním ke stolu s pitím, vezme si sklenku červeného a rozhlédne se, usměje se na Mem i na Styx+ Někoho ti představím. +usměje se opět na Angela a zamíří s ním ke Styx+ Styx. +široce se na ni usměje+ Jsem ráda, že tě zase vidím. +obejme ji a opět se vrátí vedle Angela+ Tohle je Angel. +představí svůj doprovod+ Angele, tohle je Styx, moje nejlepší přítelkyně. +představí i jí Angelovi+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 4:28 pm

+nikde nevidí hostitelku, která by vítala hosty a uvedla je, tak si stoupne někam+

Nef: Ahoj, zlatíčko, tobě to sluší +pochválí jí šat a obejme ji+Já se strachovala, že jdu později (o celý den:)) a ona ještě nedorazila ani Mystick. Aspoň si nevšimne, že mám zpoždění +koukne s úsměvem na Angela a podá mu ruku+ Moc mě těší, pane.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 7:24 pm

Keďže tam Mys nemôže nikde nájsť a všimne si Nef a Styx, zamieri k nim. Keď zbadá aj Angela, ani ju moc neprekvapí, že sa tvári podráždene.
Nef, Angel, Styx: "Ahojte, nevideli ste niekde Mystick?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 8:29 pm

+Jde za Neferet, ale netváří se moc společensky+ Další lidi +zamumlá si jen tak prosebe když ho hnědovláska nasměruje ke Styx+
Styx: Těší mě +stiskne jí jemně ruku. Nemá podávání ruky vůbec rád+ Prostě jen Angel +dodá už rovnou protože většina lidí se pídí po jeho přijmeni+
Memory: +kývne na léčitelku, má ji velice dobře utkvělou v paměti+ Dobrá večer madam +snaží se vykouzlit co nejpříjemnější výraz, ale vypadá to spíše jako křeč. Na postup výzkumu jeho vizí se nezeptá, nezajímá ho to protože nevěří že by se jcih mohl zbavit+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen