Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Jean-Claude » úte zář 28, 2010 6:04 pm

*ozve se ze stínu dál* ale ale.., najednou je po mě sháňka, ma archipatelin...*zavrní zase z jiného místa, jak kolem nich krouží a poslední slůvka se jí otřou o ruku, kterou drží Ashera kolem pasu, jako něco živého*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte zář 28, 2010 10:15 pm

Přitiskne se k ní celým tělem a otře svou tvář o její. Narozdíl od ní ví, kde zrovna je, ale její znervóznění mu přijde roztomilé. Trochu se odtáhne a usměje se. Tak co myslíš? Pozveme Vládce k sobě? Otáže s uličnickým úsměvem na rtech a mrkne směrem k J-C.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte zář 28, 2010 10:21 pm

*přimhouří oči a chvíli mlčí, jak jí to nedá, a pokouší se J-C najít...když směrem k němu mrkne, usměje se, tušila dobře* hmm..dobře..ale jen když mi nebude chtít vyprášit kožich...doslova...*zamrká na něj s úsměvem a volnou ruku vytrčí do vzduchu do stínu směrem, kde tuší J-C*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte zář 28, 2010 10:25 pm

*přiblíží se k nim, oči mu ze tmy modře září, vyloupne se u nich se chytí její ruku rychlým pohybem dravce* mám tě..lištičko..*zapřede se rty na její kůži, takže jí celou rozechvěje*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte zář 28, 2010 10:39 pm

Neboj, já tě nedám. Teda pokud by jsi sama nechtěla. Mrkne na ni rozpustile a trochu se odtáhne, aby tedy J-C pustil k nim:) Vlastně bych řekl...máme tě...lištičko. Zavrní, skloní se k ruce, za kterou ji drží J-C a přejede přes ni rty, zároveň se dotkne i jeho kůže.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte zář 28, 2010 10:46 pm

hm..nedáš? tak to jo..*zavrní a olíbne mu tvář, a pak se rozesměje* a jéje..množné číslo...*blýskne se jí v očích, rozechvělou rukou chytne J-C, aby se jim zas, no spíš jen jí, někam neztratil a přitáhne ho pěkně až k nim* přece se nebudeš schovávat ve stínu...to by byla škoda...*špitne*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte zář 28, 2010 10:55 pm

přesně tak..množné číslo...*na vteřinku zkamení, takže s ním nemůže hnout, ale stejně se jí napnou svaly na ruce snahou, kterou jí tak okupujou, tak s úsměvem povolí a nechá se přitáhnout až k nim...opře se o ně a vpasuje se se samozřejmostí sobě vlastní k nim..pak teprve se zatváří spokojeně* no vidíš to..*podívá se na ni* že není třeba se Vládce bát..nekoušu..*zamyslí se* tedy někdy..a někoho..*zajiskří mu pobaveně oči, když vidí její výraz* a ti to většinou mívají u mě dobré..*dodá pobaveně a pak se rozesměje, když se jí na tváři objeví výraz "jenom dobré?!", okousne jí palec na ruce* hm..že jsi to ty, tedy excellents..*poopraví se pobaveně a mrkne s úsměvem po Asherovi*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř zář 29, 2010 6:01 pm

Pobaveně se usmívá nad jejich rozhovorem a nad tím, že nekoušou souhlasně kývne. Přesně tak. Přece si nebudem tupit zuby jen tak na někom, že? Zablýskne mu rošťácky v očích a políbí ji na krk až ucítí tvrdost zmíněných zoubků.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř zář 29, 2010 6:16 pm

aah..tak tupit zuby, jo?* dloubne ho do žeber se smíchem, ale jak ho ucítí na krku, tak si to rozmyslí, a přitáhne si ho zase blíž*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 29, 2010 6:18 pm

*jen se pobaveně směje a sune se jí přes ruku na druhou stranu krku, kde ucítí druhý párek zoubků* to víš, jsme vybíraví...*odpoví ji se rty na krku, takže jí přes tepnu kmitne jazykem a přitulí se k nim ještě blíž*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku