Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Asher » pát zář 17, 2010 9:43 pm

(a není jedinej kdo se připitoměle usmívá:D:P já už z toho budu mít trvalou křeč asi:D)

Ano, přesně tuhle návštěvu mám na mysli. Kývne souhlasně a koutky mu cuknou. Pak ještě mrkne na Jasona a pousměje se. Merci, monsieur Jason. Blýskne mu v očích, tak to trochu vypadá, jakoby děkoval bůhví za co:) Pak se otočí a spolu s J-C zamíří do baru.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 9:45 pm

*jen jim z postele zamává, má dost. ( a já též...1.stupen debility, výtlem a neartikulované zvuky)*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jason » sob zář 18, 2010 11:11 pm

*se konečně trocha vzpamatuje, uvědomí si, kde leží, ale ještě chvíli si lebedí...pak se přece jen zvedne a vydá se zpátky do zákulisí*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 24, 2010 4:28 pm

*skončí zase u J-C v pokojích* tak si udělej pohodlí lištičko*otočí se na ni, jak vtlape do pokoje a musí se pořád tak trochu rozhlížet, jak se nemůže vynadívat*...i ty, mon chardonneret...jako doma..*uculí se* jen vás tady pak budu muset nechat na chvíli samotné, abych zahájil představení...*nepatrně si nespokojeně povzdychne* a taky zkontrolovat Aubreyho, jestli nevymýšlí nějakou...hloupost..*dodá a v očích se mu zablýskne*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 24, 2010 7:42 pm

Nenechá se dvakrát pobízet a pohodlně se rozvalí na luxusním gauči. Jak tam tak J-C přechází, sleduje ho pohledem, který by slabší povahy poslal rovnou do říše snů, na rtech slabý náznak úsměvu, z kterého je jasně poznat, na co myslí. Pak plynule ten svůj pohled přesune na Man. Neposadíš se k mě, chérie? Zapřede, s pohledem upřeným do jejích očí a ladné k ní natáhne ruku.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 24, 2010 8:18 pm

*se přestane rozhlížet, jako by tu byla prvně, chvíli ji padne pohled na Ashera, musí se usmát, jak ho sleduje a zároveň se chytit opěrky židle, ten pohled má opravdu grády a když se na ni zadívá, je za tu opěrku docela vděčná...* ale jistě..s největší radostí..*pochlapí se a nabízenou ruku příjme a snaží se pokud možno hezky poskládat na gauč vedle Ashera*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 24, 2010 8:20 pm

*moc dobře na sobě cítí jeho pohled, jen v rychlosti sklapne na hromádku scénář(ech jej..scénář..mno, improvizace, opět), pak zvedne hlavu a musí se tiše smát, jak je tam tak vidí*

(a už zas na mě čumí...rybí oko za oknem..)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 24, 2010 9:06 pm

(heh u mě se ještě fláká za protější střechou:D)

To je mnohem lepší. Usměje se spokojeně, když se usadí vedle něj a pak mrkne na J-C. A ty se nepřidáš, mon ami? Zablýskne mu v očích, vezme Man za ruku a zlehka, až jakoby nepřítomně ji začne hladit po hřbetu až k předloktí.

(lach hezky se poskládat:D já bych se složila jak puzzle:D)
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 24, 2010 9:35 pm

(heh, přece mu tam nebude kazit poozu na gauči:D ale to puzzle se nevylučuje)

*opře se pohodlněji o Ashera, ruku mu nechá, ať si hraje:) a taky se zadívá na J-C* přece tam nebudeš stát...znervozňuješ mě...*natáhne k němu druhou ruku, ani se nesnaží napodobit předchozí ladnost*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 24, 2010 9:40 pm

*potřese s úsměvem hlavou* mám odtud docela hezký výhled...*usměje se, ale když k němu natáhne ruku, tak se přece jen odlepí od stolu a přejde k nim..nikam nespěchá, skoro líně ji vezme za ruku, políbí do dlaně a pak si k nim zvolna klekne, položí jim předloktí o kolena a opře si o ně bradu a zadívá se na ně nahoru, lehce se jich tělem dotýká, ale je to spíš jako vánek, než že by se skutečně opřel*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku