Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 8:19 pm

+usměje se přes rameno na Spikea a sehne se pro šaty, otočí se k Angelovi, když jí osloví a zamračí se nad jeho otázku, zdá se jí, že tady něco nehraje+ Dost blbá otázka na to, že jsi se ani ne před dvanácti hodinama přesvědčil o tom, že nemam problém se někam dostat. +založí ruce v bok a trochu musí zaklonit hlavu, aby mu viděla do obličeje+ Co se děje?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 8:25 pm

+Sleduje ten jejicho rozhovor popíjejíc krev. Je mu jasné že už zase Angelovi hryže svědomí+ Jo pudlíčku to bych taky rád věděl voč tu jde +pohodlně se rozvaluje takže se nedá poznat jestli se hodlá nějak zúčastnit horzící výměny názoru nebo to jen pozorovat jako neuzaujatý divák a náležitě komentovat+ asi ho zas žerou brouci +zmuchlá si pod záda polštář aby měl dobrý výhled+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 8:35 pm

+Přešlápne z nohy na nohu a nemá to nic společného se studeným kobercem+ To já jen že přenosi můžou dopadnout špatně +naží se to zamluvit a to velmi zoufale+ Dneska v noci si mluvila ze spaní +přejde tedy k tématu o kterém vlastně chtěl mluvit se Spikeem+ Říkala si že tě máme nechat napokoji +záda má nahrbená jakoby mu na nich ležel celí svět a nervozně si vzájemně probírá prsty u rukou+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 8:43 pm

+střelí pohledem po Spikeovi než zase opře pozornost k Angleovi, mírně nadzvedne obočí, jak se to Angel snaží zamluvit, zamračí se, když jí řekne, že v noci mluvila ze spaní a překvapeně zamrká, když jí řekne, že mluvila o nich+ To není možný. +zakroutí hlavou a výraz jí tak jakoby zněžní+ Ať už jsem říkala cokoliv, rozhodně se to netýkalo vás. +spustí ruce podél těla+ A vůbec nevim, proč bych měla mít noční můry zrovna o vás dvou.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 9:00 pm

A proč ne? +odpoví jí na to otázkou+ Jsme přeci upíři... +asi má s faktem že je upír nějaký vážný problém+ To je myslím dostatečný materiál na noční můry +říká jen přesně jen to co si myslí, tedy přinejmenším část+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 9:03 pm

+Už se neusmívá, ani neušklíbá, dalo by se dokonce říct že se tváří vážně. Už i odložil hrnek a posadil se+ Očem se ti zdálo pudlíšku? +zeptá se z jasnou starostí v hlase+ Bylo to o nás? +tentokrát se ozve i jeho svědomí, i když on ho má permanentně zalité v lihu. Teď se hlásí asi proto že mu klesá hladinka+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 9:15 pm

A to se mam kvůli tomu, že jste upíři hroutit? +vystartuje zakládajíc ruce na prsa+ Už jsem ti říkala, že jsem mezi upíry vyrůstala. +připomene mu+ Můj otec byl upír, můj nejlepší přítel je upír a většina těch, co mě nesnáší nebo nenávidí jsou upíři. +řekne trochu přudčeji, než měla v plánu+ Věř mi, že tenhle fakt mi noční můry nezpůsobuje. +zhluboka vydechne, aby se uklidnila a stočí pozornost ke Spikeovi+ Ne, Spikeu, nebylo to o vás. +řekne o dost mírněji, chvíli ještě přemýšlí jestli odpovědět na jeho první otázku+ Zdálo se mi o matčině smrti. +řekne jen, jestli bude chtít vědět víc, bude se muset zeptat a promne si spánek, začíná jí bolet hlava+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 9:26 pm

+Protočí oči k neby+ Tak vidíš že se jí nezdálo vo nás +vykouzne spod peřiny a jde si pro kalhoty, nějak mu tahle debata znechutila polehávání na posteli+ Ty zas vidíš trávu růst a hovno smrdět +zamrmlá když projde kolem staršího upíra pro svoje kalhoty+ Nevim kam na ty nápady chodíš +natáhne si kahoty a zapne+ Dal sem ti už dneska pusu? +zeptá se už zase vesele, samozřejmě to není tentokrát myšleno na Angela, nýbrž na Neferet. Na odpověď nečeká, přitáhne si jí do náruče a políbí sprudka na rty+ Tvoje máma je mrtvá? +řekne opravdu velmi, ale velmi taktně, ovšem pořád jí drží v pevném a něžném obětí+ a táta umír? To jí zakous?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 9:32 pm

+Když po něm tak Neferet vystartuje evidentně se stáhne dosebe ještě víc než už beztak je. Projeví se to tím že složí ruce na prsou a stáhne hlavu mezi ramena+ O to víc bys měla vědět že se máš od nás držet dál +řekne hlasem ve kterém zní velmi odtažité tony. Kouká na ty dva jak se muchlují a najednou má dojem že tu nechce být. Vůbec tu nechce být+ Jdu se osprchovat +zamumlá, přenechávajíc Spikeovi veškerou debatu i Neferet a zbaběla prchne dřív než ho kterýkoliv z nich stačí zadržet+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 9:49 pm

+okamžitě zalituje toho, že na něj tak vystartovala, když vidí jak stáhl hlavu mezi ramena a slyší jeho odtažitý hlas, chce to nějak napravit, ale nemá šanci, jelikož si jí Spike k sobě přitáhne a Angel zmizí do koupelny+ Oba jsou mrtví. +řekne, v očích se jí cosi zaleskne, nejspíš výčitky, ale hned zmizí+ Kéž by to tak skončilo, alespoň bych za to nemohla já. +na tváři se jí objeví docela zmučený výraz+ Zabila jsem ji. +řekne víc jak smutně+ Kdybych se toho rituálu nezúčastnila, kdybych ho odmítla, žila by, oba by žili. +zhluboka se nadechne+ Ale nechme to být prosím. Proč kazit den mými nočními můramy? +zeptá se, z očí a výrazu jí zmizí smutek a nahradí ho lehký úsměv, jak se zaměří na něco jiného+ Takže? Co budeme dneska dělat?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion