Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 8:51 pm

+pousměje se a políbí ho, jen tak lehce jakoby s příslibem+ Za chvilku jsem zpět. +slíbí, zvedne se, prohrábne mu vlasy tak jak to nemá rád u toho se vesele culí a odejde+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 16, 2010 12:34 am

+Po odchodu Neferet se natáhne, otevře si básnickou zbírku a chvíli si jí čte. Když se Neferet na jeho vkus moc dlouho nevrací na to že šla jen mrzouta uložit do postele adát mu krev, se zvedne. Je mu jasné že její "uložení" se změnilo v dlouhodobější záležitost na kterou ho nikdo nepřizval. To tak rozhodně nemůže nechat.+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 10:29 pm

+Vejde ksobě do pokoje a tentokrát si třísknutí neodpustí, protože má čím třískat. Má skoro nezvladatelnou touhu zasebou ještě zamknout, ale nechce tak moc hrotit situaci. Odkopne pár věcí co mu v tom jeho bordelu překáží v cestě do postele, přitom zesebe schazuje šaty, takže když se dosztane od peřinu je už nahý. Otočí se demonstartivně na záda a zapálí si cigaretu, protože Angelovi opravdu vadí kouření v posteli+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 10:33 pm

+Přijde za Spikem až za delší dobu, v županu se svými věcmi v ruce. Po cestě pozbírá ty jeho a hodí je na křeslo v přední části pokoj, kde si taky oblékne boxerky aby nelezl do postele nahý, to nemá ve zviku. Spikeovu zapálenou cigaretu nijak nekomentuje, ostatně je v jeho pokoji. Zaleze si do postele, zhasne, otočí se na bok a pokouší se usnout+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 10:50 pm

+Kouká na to jak se druhý upír klidně uložil ke spánku a žere mu to nervi tak dlouho až to prostě nevydrží+ Tohle je hergot co? Teď mi jako řeknež že tě bolí hlava, nebo co? +rozčiluje se mávajíc Angelovi před nosem zapálenou cigaretou+ Si mě moh nechat s Neferet... +zavrčí nevrle+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 10:56 pm

+Chvilku to trvá než se Spike ozve, ale podle očekávání se ozve. Angel si jen povzdechne a otočí se na záda+ Ne, hlava mě nebolí, proto se taky hodlám jednou za dobu pořádně vyspat +prozradí mu, bačež zakroutí hlavou+ Tak dobře +ustoupí mu+ Tak si proto pojď +složí si ruce na prsa a zatváří se jako nerudná manželka+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 11:12 pm

+Zamračí se na něj a típne cigaretu. Když to chce takhle, tak to hold dostane+ Tak se otoč +vyzve ho přidrzlím tonem. Hodlá si dneska vynucovat dominantní postavení+ Když už se chováš jak ženská, tak budeš dole +odpoví na jeho tázaví pohled+ Už mě nebaví furt ti jen nastavovat zadek.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 11:19 pm

+Tázavě pozvedne obočí nad jeho požadavkem. Samozřejme chápe co po něm Spike chce, jen ho překvapuje že si ho troufl o něco takového požádat. Zachová ledoví klid+ Tak nebaví? +zopakuje poněm tázavě+ Promiň ale nebyl to můj nápad abys ho nastavil +jistá úštěpačnost je jasně patrná. Najednou se ale podivně, skoro něžně usměje+ Někdy si vážně děsnej debil Williame +posadí se víc na posteli+ Skus jednou vynechat sex a použít postel jen jako místo ke spaní a půjdeme si lehnout k Neferet.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 11:24 pm

S těch tvejch změn nálad by se jeden posral +zamumlá nad tím jak je Angel najednou milí+ Bys měl Angeluse povněj přivázat, furt se ti trhá z řetězů +Bůh ví co tím myslí. Trochu se mračí, uvažujíc nad Angelovím návrhem. Považuje se za dost dobrého manipulátora na to aby Angela a Neferet přesvědčil, takže se rozhodne souhlasit+ Tak jo. Budu hodnej kluk a ocas nechám staženej mezi nohama +prostě si neodpustí perverzní narážku. Pak už ale na nic nečeká, vyskočí z postele a tak jak je, tedy v rouše adamově skoro odběhne za Neferet+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 11:34 pm

+Na chvilku ho napadne že by měl nechat Spikea s Neferet samotného i když to znamená že se Neferet nevyspí, zato by to víc prohloubilo jejich vstah, ale něco uvnitř mu v tom zabrání. Takže se taky zvedne a jde za Spikem. Narozdíl od něj ale neutíká, protože není žádný nadržený školák+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion