Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 6:20 pm

+zamračí se+ Promiň Spikeu, ale neznam tě natolik, abych ti dovolila mě připoutat k posteli. +zakroutí hlavou a zamračí se ještě víc, když jí něco dojde+ Počkat... to sou... +ukáže na jeho kapsu+ ...to si děláš prdel, že jsem na tý lodi chodila naostro jen proto, že jsi mi je šlohnul. +zavrčí k předešlému tématu, nemá chut se ho vzdát, kor když se tak může vyhnout tématu s pouty a vstane, ruce si založí naštvaně na prsa+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 6:34 pm

+Zamračí se+ A co myslíš že bych ti udělal lásko? Už nejsi panna žádným spůsobem - Počkat! Už si někomu kouřila? +zdá se že se od tématu pouta přesunul zase jinam+ Nastydla ti snad? +nakloní hlavu nastranu upírajíc pohled na její klín+ Ukaž já ji zkontroluju +navrhuje s přímo hipokratovským nadšením+ Ale jestli je tak mermomocně chceš zpátky +vytáhne je z kapsy+ tak si je vem +vyvěsí je hezky do vzduchu+ Ale hezky se mi snima hrálo.... +nechá už na Neferetině fantazii co tím myslí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 6:54 pm

+zamračí se na něj na oplátku, tenhle rozhovor jí neni zrovna dvakrát příjemný+ Ne. +zavrčí potichoučku, téměř nesrozumitelně+ Ne, ale byla mi zima. +zamručí a nervozně přešlápne pod jeho pohledem z nohy na nohu+ Eeee, víš co? +podívá se na kalhotky+ Raději si je nech. +zakroutí hlavou, přejde k němu a obejme ho lehce kolem krku anižby se k němu tiskla+ Co kdybychom v rozhovoru pokračovali až si dam něco k jídlu? +navrhne s nadějí+ Od ráda jsem nejedla a neni tak se mnou kloudná řeč. +doufá, že na ten rozhovor zapomene tak jako na spoustu věcí+ Jen ti dole šlohnu jogurt, zkontoluju toho mrzouta a hned budu zpátky.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 8:02 pm

Ale prosím tě... +mávne rukou+ Já prádlo nenosím už roky a nikdy mi zima není +co na tom že upírům zima být nemůže+ Ale já si chtěl hrát +podotkne mrzutým hlasem a zamračí se. Jestli si Neferet myslí že ho bude obímat jen tak zlehka, tak se mílí. Přitáhne si jí hezky do náruče blíž+ Co když tě nebudu chtít nechat jít? +nadhodí jen tak+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 8:10 pm

Nemrač se tak na mě. +poprosí ho měkčím hlasem a projede mu ruku vlasy+ Taky si hrát budeme. Později. +když si jí tak přitáhne blíž, tak ho tedy obejme pevněji+ Záleží na tom.... taky bych se mohla chtít bránit. +v očích se jí vesele zablískne+ Jak by si mi chtěl zabránit odejít? +zvedne mírně obočí a začne se pohupovat lehce téměř neznatelně v bocích+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 8:14 pm

+Hned jak mu vlasy prohrábne si je zase urovná dozadu+ To nedělej, budu mít vlasy nahoru jak svalovec +pozvedne nad její jasnu provokací oboočí+ Přiklapnu ti ty želízka. Takhle +jedno želízko klapne kolem Neferetina zápěstí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 8:21 pm

No tak já je budu prohrabovat obráceně. +zazubí se a jak řekne tak udělá, takže mu je vlastně prozeměnu ulízává+ Hej! +protestuje+ Koukej to sundat. +vytrhne mu želízka rukou, okolo který je má přikapnuté, z ruky a zakýve mu jimi před obličeji, tvář má vážnou, ale v očích se jí vesele blízká+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 8:31 pm

+Začíná se mračit, už ho to nejak nebaví+ Dobře +řekne prostě. Pustí jí, obrátí se k šuplíku a vytáhne odtamtud klíčky+ Tak mi dej ruku +vezme jí ruku z pouty a jednoduše je odemkne+ Di si za tím mrzoutem když si myslíš že se víc pobavíš než semnou +uraženě kolem ní projde a dřepne si na postel+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 8:40 pm

+povzdechne si+ Spikeu. +pomalu se k němu otočí+ Nejde o to, jestli si myslim, že se s nim víc pobavim. +řekne, přejde k němu a sedne si mu na klín čelem k němu+ Mam jen o něj starost. +přizná+ O tebe bych taky měla, kdyby se ti něco stalo.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 8:48 pm

+Obejme jí kolem pasu a sepne jí na zádech prsty+ No jo já vím +zabručí neochotně. Vlastně i chápe Neferetin strach, taky se o staršího upíra bojí, ale nedá to nasobě znát+ Tak běž +pustí ji+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion