Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » pon zář 13, 2010 3:39 pm

+Zavrčí nad jeho posměšky. Vyklopil to ve zbrklosti, ale myslel to vážně takže ho Angelův výsměch pořádně naštve. Pustí její ručku, bleskově se vymrští a vrhne přes postel na Angela aby mu pořádně napráskal, ale k vlastnímu překvapení skončí ležící na zádech s pevnou rukou sevřenou kolem hrdla+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon zář 13, 2010 3:41 pm

+Útok druhého upíra čeká jen z části, ovšem už od okamžiku co poprvé políbil Neferet mu bylo jasné že se kvůli ní se Spikem. Díky těmto jistotám a faktu že Spike jako obvikle zautočí ve vzteku, nekontrolovaně a neplánovaně se mu ho dopadí zadržet dřív než vůbec k nějakému boji dojde. Rukou mu sevře hrdlo a přitiskne ho zády do peřin+ Ale ale malí William se zlobí že sem mu šáhl na děvče +posmívá se mu do obličeje, docela dost teď připomíná Angeluse+ ale Willík zapoměl že na mě nemá +zavrčí a dokonce vycení zuby+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 3:52 pm

+těká očima mezi nimi snažíc se rychle zorientovat a vymyslet co říct, překvapeně zamrká, když jí Spike vezme za ruku a než je schopná zareagovat vidí jak Angel drží Spikea pod krkem a tiskne ho do peřin+ Nechte toho! +vyletí na kolena a anižby se jich jakkoliv dotkla Angel od Spikea odletí a dopadne na druhou stranu postele docela měkce do peřin, ví, že kdyby použila normální sílu nehnula by s ním, proto použila svoji magii+ Chováte se jak malí kluci. +mezi očima se jí vytvoří naštvaná vráska, jak se na ně mračí těkajíc mezi nimi pohledem+ Angel má pravdu. +podívá se na Spikea+ Proč bych ti měla věřit, když sis na mě ani nepamatoval. +v jejím hlase zazní troška výčitky+ A ty si vzpomeň co jsem říkala. +podívá se prozměnu na Angela+ Záleží mi na vás na obou.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 13, 2010 8:30 pm

+Kousíšek si popoletí a dopadne na okraj postele div neslítne pohlavě dolů. Překvapeně zamrká když si při pohledu s pololehu uvědomí že Angel dopadl stejně+ Co to kurva... +podívá se šokovaně po Neferet. Neslišel jí říct ani slovo, nebo alespoň mávnout rukou+ Protže jsem byl debil lásko +po čtyřech se k ní dopraví+ Já... já se rychle zamiluju, ale dlouho mi to vydrží +znovu se chopí její ruky, přilísá se k ní jako věrný pes k pánově ruce+ Klidně stebou strávím věčnost.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon zář 13, 2010 8:53 pm

+Padne na postel, je mu hned jasné že je za to zodpovědná Neferet, ale není dost fit na to aby jí vynadal. Jek tak kouká do tropu na kterém se točí dokola a dokola jedna stará velká skvrna když v třetím patře praskla vada napadne ho že by si tu měl vymalovat. Třeba na růžovo. Přit é představě se zahihňá jako blázniví idiot+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 9:01 pm

+sleduje Spikea na tváři nečitelný výraz, pozvdechne si, když jí vezme za ruku a začne se k ní lísat. obrátí jí dlaní k jeho tváři a hladí mu jí jemně prsty. má dojem, že se na něj nedokáže zlobit+ I když budu chtít být i s ním. +kývne k Angelovi, jenže ten se v tu chvíli zahihňá, prudce k němu otočí hlavu+ Angele? +osloví ho, ale když se zdáse nic neděje obličej se jí skřivý strachem, nechtěla mu ublížit+ Angele. +vyklouzne rukou ze Spikeova sevření a rychle se přesune k Angelovi+ Co ti je? +přejede mu dlaní, která se jí znatelně chvěje, po čele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 13, 2010 9:20 pm

+Spokojeně zavrní, stejně jako Angel, ale on vrní o něco viším hlasem a měkčeji. Překvapeně otevře oči při její otázce. Do teď ho nenapadlo že by mohli být všichni dohromady, přirozeně to bral jako souboj mezi ním a Angelem. Není si jistý co na to odpovědět a proto je i rád že se udělala staršímu upírovi zle+ Co mu je? +zeptá se spovzdálí. K tomu aby šel blíž se moc nemá, ne že by se o Angela nebál, ale nehodlá to dát najevo+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon zář 13, 2010 9:28 pm

+Slyší Neferet, cití její dotek, ale i strach a zmatek+ Jsem vpořádku +řekne tak pevným hlasem jak jen je ve své motejlici schopen+ Jen se mi trochu točí hlava +snaží se to zlehčovat. Ovšem z pravé nosní dírky se mu spustí tenký pramínek krve který pomalu stýká po tváři dolů na polštář. Zvedne ruku a setře si ho, kouká na vlastní špinavé prsty trochu zmateně+ Trochu mě bolí hlava + připustí, protože v téhle situaci nemá navýběr+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 9:42 pm

Já nevím, nejsem doktor. +zavrčí směrem ke Spikeovi přitom nespouští oči z Angela, oči se jí rozšíří ještě větším strachem, když mu začne z nosu téct krev+ Spikeu. +vykřikne v tu chvíli, kdy se objeví Angelova krev, i když ví, že to Spike ucítí+ Trochu tě bolí hlava? +hlas jí přeskočí panikou, než se vrátí zpět, nechtěla mu ublížit, vezme kousek povlečení a začne mu krev otírat, přemýšlejíc, co má dělat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 13, 2010 10:03 pm

+Sklouzne z postele, přejde na druhou stranu k Angelově hlavě a přidřepne. Kouká na druhého upíra jako debil, protože neví co má dělat+ Chceš prášek proti bolesti? +zeptá se velmi inteligetně, ale neí zviklí se o Angela starat. Naopak to spíše starší upír se stará o něj. Vzhlédne k Neferet, ve tváři nerozhodný výraz+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion