Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 1:59 pm

+objeví se u Angela v pokoji, nezamíšlela to, ale nějak tak automaticky je tam její moc stáhla, její přmístění není taková pecka jako když se Angel objevil na lodi, je hladké, postupné a šetrnější+ Asi by ses měl prospat. +promluví po chvíli+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon zář 13, 2010 2:08 pm

+Šetrné nebo ne nemá přenášení rád. Klesne na postel, jen skopne boty a uloží se pod peřinu+ Normálně to není tak strašné, ale nestává se pořád že mám dvě těsně zasebou +má potřebu to vysvětlit. Nechce aby si Neferet myslela že je nějaký slaboch co nic nevydrží. Promne si spánky neskutečně třeštící hlavy, tak moc třeštící že mu až zvoní v uších+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 2:13 pm

+vleze si vedle něj na postel, sedne si tak, že se opírá o pelest a sedí na dece+ Každý máme horší dny. +pousměje se měkce a přitáhne si ho k sobě+ Prospi se. Bude ti líp. +usměje se na něj a zachumlá ho do deky, i když to nepotřebuje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon zář 13, 2010 2:21 pm

+Nechá se obejmout, přesunou k Neferet do náručí, dokonce i zabalit do deky. Což ani neokomentuje protočením očí jako že je to zbytečné. Výčka mu únavou klesnou, takže se pomalu ponoří do spánku plného jako vždycky nočních můr a děsivích snů. Díky tomu se ve spánku mračí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 2:48 pm

+pozoruje chvilku z vrchu jeho zamračenou tvář, než mu začne zlehounka, aby ho neprbudila hladit po zádech a něco tichého broukat, sama neví co ani proč to dělá, není unavená, spát se jí prostě nechce, stejně by neusnula. takže jen zavře oči a probírá se vlastními myšlenkami anižby přestala broukat uklidňující melodii+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 13, 2010 3:04 pm

+Vtrhne dovnitř bez zaklepání, protože to by bylo moc slušné a hned chce spustit svou sprostými slovy okořeněnou litaii když si uvědomí že Angel nenív posteli sám+ Co to kurva je? +zavrčí vztekle+ Tomu říkáš se nestýkat z Neferet? Brousíš mi jí za zády a já si píchnout nemůžu! +je mírně nakloněný jakoby se chystal zautočit+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon zář 13, 2010 3:06 pm

+Jako každý upír se ze spánku bleskově přesune do bdělého stavu. Žádné pomalé probouzení a vstávání+ Neumíš klepat? +vzteká se místo toho aby odpověděl na jeho otázku+ Vlezeš mi skoro až do postele... +zarazí se protože mu dojde dvoujsmyslnost toho prohlášení+ Vypadni! +vykáže ho z pokoje ukazujíc prstem ke dveřím+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 3:18 pm

+zmlkne a prudce otevře oči a pohlédne na vzteklého spikea. trhne sebou když se vedle ní ozve Angel. pohybovala se na rozhraní spánku a bdělosti, takže jí trvá chvíli než se aspon trochu vzpamatuje. těká pohledem mezi těmi dvěmi a význam slov jí dochází pomalu, ale když jí dojde, tak se začervená. není zatím schopná mluvit jen je schopná mezi ně skočit, kdyby Spike vystartoval po Angelovi, což nazančuje jeho postoj.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 13, 2010 3:30 pm

+Provokativně se ušklíbne, ruce složí na prsou, ale narovná se+ Jestli si myslíš že se nechám jen tak vihodit tak si větší debil než jsem si myslel +odsekne vzdorovitě, jako mlé dítě mluví na svého otce+ Hustíš mi do hlavy moralistický žvásty o svědomí, otom co je pro ni dobrý +mávne k Neferet+ a nakonec sebereš a vopícháš jí docela stejně jako já. Já taky vim co je pro ni dobrý +poklepe si na hruď prstem+ Já sem pro ní dobrej +klekne si z boku postele a vezme Neferetinu ruku do svích+ Stačilo mi jen pár hodin ve tvojí společnosti lásko a zamiloval jsem se do tebe. Chci být jenou stebou, jako byl Romeo se svou Julijí.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon zář 13, 2010 3:36 pm

+zhnuseně se podívá po tom divadle co Spike předvádí. Připadá mu to zbitečně melodramatická a taky směšné, to přijde zejména démonovi+ Říká ten co si ani nepamatoval její jméno +zavrčí posměšně při jeho prvním vyznáníě No skvělé!Romeo a Julie umřeli ani ne po půlroční známosti. To tedy Neferet nabízíš pěknou budoucnost +povíšeně na Spikea shlíží. V očí už se mu zase míhá stín Angeluse+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion