Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Jean-Claude » ned zář 12, 2010 11:51 pm

*se zavřenýma očima trhaně oddechuje..s námahou otočí hlavu a na okamžik po něm mžikne skoro černýma očima..při polibku se mezi nimi přelije další žhavá vlna, uvnitř hrudi se mu rodí hluboké zavrčení..přinutí se Man trochu pustit, aby ji k sobě netiskl příliš..i tak bude mít nějakou tu modřinu..Asherovi však neustoupí ani o píď, ví, že jemu jen tak neublíží...dlouze s tichým zavrčením vydechne, jak stále cítí na sobě jemnou ruku Man, zamrká, sjede dlaní po zjizvené kůži na pravém boku a opakuje laskající pohyby její ruky na Asherovi*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pon zář 13, 2010 12:33 am

(no jako upřímně, já jsem fakt zralá na panáka:D a začínám mít pocit, že na panáka čehokoliv:P asi si skočím dolů do hospody "decku vodky! a rychle!" :D a pak to se mnou už ale definitivně švihne:D)

S vášní jeho polibek opětuje, rukou mu sjede po hrudi a pohladí jeho pevné břicho. Nezastaví se však a pokračuje až do klína. Štíhlými prsty se chvilku snaží - konečně - rozepnout kalhoty a když se stále nedaří, temně zavrčí a krátkým trhnutím knoflík prostě utrhne. Spokojeně se mu pousměje do rtů a bříšky prstů přejede po okrají hedvábných černých boxerek. Sám se pod jejich doteky lehce chvěje. Druhou ruku zaboří Manori do vlasů a přitáhne si ji k polibku, zatímco J-C nepřestává hladit v klíně.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pon zář 13, 2010 10:01 am

(lach, ty vlastně máš pod sebou hospodu, že?:D hlavně když to nebude okena...ale zas je modrá, to by se tématicky..ehm)

*v polovědomí si uvědomí, že už zas likvidujou oblečení* ten knoflík přišiješ, mon ami *šeptne provokativně a zaskřípe zuby s Asherovou rukou v klíně, které vychází vstříc, svou mu z boků stahuje kalhoty*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pon zář 13, 2010 10:12 am

*trochu vydechne, když J-C přestane drtit paží..vášnivě zasypává Asherovy rty polibky, lehce ho kousne do rtu, do brady, jazykem kmitne po čelisti a chvíli mu ožužlává lalůček..aniž by se pustila J-C, druhou rukou mu pomůže stáhnout z boků Asherovy kalhoty, které jsou tak upjaté, že s sebou dolů vezmou i boxerky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pon zář 13, 2010 1:40 pm

(no jo máme, ale dnes ráno jsem zjistila, že to tam nějak opravují bo co, tak mám smůlu:D bude muset postači zelená:D jáááj s tím, "ale zas je modrá"... jsi mi připoměla Noční klub a Tobiášovy potíže, co měl na konci s modrými míčky:D Když jsem tuhle část četla poprvé, musela jsem si dávat přestávky na rozdýchání, jinak hrozilo bezprostřední udušení se smíchy:D)

Jen se mu tiše zasměje do rtů a rukou mu neméně provokativně stiskne zadek. Pokud si na to pak vzpomeneš, možná zkusím najít způsob, jak je zachránit. Přejede mu zuby po krku a zlehka ho kousne do ramene. Pak se od něj zas na chvíli odtrhne, a když zjistí, že ho úspěšně připravily o poslední kousky oblečení, tiše zavrní. Zaboří Man ruku do vlasů a sice jemně, ale dost důrazně jí zvrátí hlavu dozadu a olízne jí krk, pěkně od klíční kosti až k čelisti, divoce pulzující tepnu samozřejmě nevynechá a jemně ji poškádlí zoubky.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pon zář 13, 2010 1:53 pm

(tak to je pech...lááách..míčky..mě baví vždycky Rozmetal na začátku..jeho proslovy taky nemaj chybu.."prťaví Japonci, co si stoupnou za drn a není je vidět...to je finský telefon, Rozmetale..")

*jen nepatrně zavrtí hlavou a zatne mu prsty do zad a to kousnutí mu vrátí, jen silněji, takže mu na rameni zůstane otisk zubů..spokojeně se usměje nad tím, že jim povedlo zbavit Asherových kalhot a s leskem v očích si ho přejede pohledem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pon zář 13, 2010 1:57 pm

*malinko se provokativně vzepře, ale stejně skončí se zakloněnou hlavou, vzdychne a opře se mu kůží o špičáky, nedbá na to, jestli se řízne nebo ne, nemůže si pomoct...tepna pod kůží vibruje celým krkem jako dusot splašeného koníka*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pon zář 13, 2010 6:56 pm

Pod jeho kousnutím se zachvěje a tlumeně zasténá. Když se mu Man přitiskne ke špičákům, trochu ucukne, rozhodně teď nechce, aby se ven dostala jediná kapka její krve. Není si jistý, jak by to mohlo dopadnou. Nebo spíš...ví přesně, co by se stalo. Přejel jí jazykem přes ouško a jemně zkousne lalůček. Zlobíš, krásko... Zašeptá jí chraplavě do ucha a divoce ji políbí na rty.

(láách no jo, Rozmetal je vysloveně "technický typ" :D)
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pon zář 13, 2010 7:10 pm

*malinko se probere a zatváří se omluvně, oči ji ale zrazují..* to jsem se naučila od vás..*sykne mu do polibku* zlobit...*malinko se odtáhne a věnuje také polibek J-C, sklouzne mu hrudi jazykem až k černé látce boxerek, tam se zarazí, vezme do zubů gumu, nespokojeně zavrčí a zatřese hlavou, pak ji pustí olízne mu břicho a otočí se zpátky k Asherovi* a hrát si s ohněm..*dodá a totéž zopakuje u něj, akorát se v jeho pase zastaví a jak tam nemá co vzít do zubů, když o boxerky už přišel tak zvedne oči a a s ústy na jeho kůži se na něj nahoru ďábelsky usměje, vystrčí špičku jazyka a pomalu sjíždí níž...*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pon zář 13, 2010 7:17 pm

*usměje se šířeji a ve výrazu tváře se mu mihne něco divokého, jak si tam tak hrají se špičáky..když se k němu Man nakloní, tak jí divoce opětuje polibek a pak sleduje její počínání, prsty zabořené v jejích kadeřích..a musí se rozesmát...* tu ma petite bête féroce..*pohladí ji po tváři jeho hlas*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku