Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod André Bourson » stř zář 08, 2010 9:51 pm

(a jakto? teď bude za debila:D)
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Manori » stř zář 08, 2010 9:53 pm

(tak jednak by si mohl uříznout prst, tím jak zkouší ostří..a pak pot je agresivní na ocel...katana by mohla rezivět..a taky je to japonská tradice a úcta k meči...když už dotýkat se čepele, tak jen přes látku...když budeš chtít vědět, jak s ní obřadně zacházet, může se mě poptat, nebo si domluvit předvedení ;) )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod André Bourson » stř zář 08, 2010 9:59 pm

(tak prst si neuřízne, není blbej a kromě toho, není ta ocel chráněna proti rezivění? To by při tom množství krve, které na ní ulpí, byla zralá do šrotu už po několika setnutých hlavách:) No, jelikož už vykecal, že chladným zbraním rozumí (haha), tak se přece nepůjde na to ptát:) Takže budeme dělat, jakoby se ničeho na čepeli nedotkl;) Ale na ten obřad by se podíval rád)
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Manori » stř zář 08, 2010 10:04 pm

(jistě že je, ale prostě se to nedělá...je to jako kdybys z kompu vylomila mechaniku, aby ses podívala, co má na druhé straně;)no, může mít praxi v evropských zbraních, když už je templář..to neznamená, že musí umět se všema, že. )
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř zář 08, 2010 10:23 pm

André: Tak to jsme na tom stejně. I já mám slabost pro pistole, samopaly a podobné mazlíky. Ale je pravda, že občas se mi zasteskne po pořádném boji zblízka, po tom, vidět odcházet život z očích nepřítele a otřít krev z meče, který ho o něj připravil. No jo, malinko se nechala unést:) Ano, je k mání, jako všechno tady. Usměje se. A kdybyste ji chtěl i vyzkoušet, ráda se proti vám postavím. Blýskne jí v očích.

(heh no jako abych byla upřímná, taky jsem to nevěděla, ale asi bych ostří nezkoušela, že je ostrý, je mi jasný od pohledu:)) Myslím, že někdy teďka jsem viděla na Viasat Explorer dokument o japonských katanách a bylo to úžasný. Sice jsem to neviděla od začátku, ale jen jsem zírala. Třeba jsem se dověděla, že když se katana vyrobila, tak se "zacvičila" na nějakém zločinci. Buď mu jen usekli hlavu, nebo třeba ruku, nohu a tak. Nebo postupně všechno. Ale nee od hlavy:P A někdy bylo na její čepeli i napsaný jméno toho odsouzenýho. Taky tam mluvili o bušidó kodexu...hooodně zajímavý fakt že jo:)) )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř zář 08, 2010 10:28 pm

(mno jo, japonské meče..ach..mě to nedalo a musela jsem se ozvat, protože to je základ...abychom tu jen neprodávali jako zeleninu..a ne všichni vijou co s čím, takže když budem vědět, doplníme...;) proto jsem psala Andremu i o tom předvedení, jak a co dělat spráávně, aby moh pak machrovat...takže jestli si ho vezmeš na starosti...ale už mlčím, zas mám asi příliš načteno:D)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv zář 09, 2010 6:43 pm

Nesmrtelný píše:Neferet: Právě to řečnictví. Žel bohu +mírně nakrčí nos+ Zejména dnešní politici by potřebovali pár lekcí. I když... třeba takoví Obama zvládá řečnictví skvěle. Mluví dvacet minut a neřekne naprosto nic podstatného +pobaveně se pousměje+ Například i takové hrničířství nebo ručný sklářství upadá a pomalu mizí. Všechno nahrazují stroje, jenže ty nedokážou věcem vdechnout duši.

Mystick: Dvouocasí lev rozhodně neí bestie, je to vznešené zvíře které bylo a je vyobrazováno na znacích mocných šlechtických rodů +dovolí si sní nesouhlasit+ Na lov s tak půvabnou ženou jako jste vy pojedu nesmírně rád +ukloní hlavu jeím směrem a mile se suměje+

Becca: Rozhodně nezdržujete +odporuje jen ze slušnosti, je mu jasné že on naopak zdržuje jí. Ruku kterou mu nabýdne samozřejmě políbí+ Budu se těšit na naše další setkání +vyprovází jí úsměvem+

Nesmrtelný: Oh, děkuji. usměje se, dopije gin a vstane. No, děkuji vám za společnost, najdu si vás. tajemně se pousměje a odejde.
(Manori, tu zkoušku necháme na jindu, ju?)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Re: Recepce a vchod

Příspěvekod André Bourson » čtv zář 09, 2010 7:23 pm

Becca: „Odhadoval bych vás na to. Jste prototypem odvážné dívky, která se nebojí nástrah života, a to se mi u žen líbí.“ Usměje se. „Ano...“ zašeptá, „je to nádherný pohled, dívat se do vyhasínajících očí nepřítele a pozorovat jeho předsmrtný výraz, než mu dáte ránu z milosti.“ Zasní se. „Zabila jste hodně lidí?“ Zeptá se najednou a upřeně jí hledí do očí. „Takže mi chcete předvést, co s tímhle mečem umíte? Moc rád si vás vychutnám.“ Přijme její výzvu a zvědavě po ní kouká.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 09, 2010 7:42 pm

Mystick: +Když Mystick vstává a loučíse tak se také zvedne.Vezme jí za ruku a políbí ji+ Budu se těšit že mě zkontaktujete +Je mu jasné že pro ní nebude problém ho najít a z míry ho to rozhodně nevyvádí+ Byli mi potěšením vás poznat +rozloučí se sní+

Neferet: o máte bohužel pravdu +pokývý hlavou a zase se tak jakoby zasní+ K mé neskonalé lítosti už budu muset jít +skloní se k Neferetině ruce a políbí ji+ Těšila mě vaše společnost a budu netrpělivě čekat na naše další shledání. Naschledanou +rozloučí se i z Neferet a odejde z obchodu, jen ještě kývne na obě majitelky+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Manori » čtv zář 09, 2010 7:49 pm

Nesmrtelný..*taky mu pokyne na rozloučenou*

(Mys.ok)
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins