Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 07, 2010 8:18 pm

Nesmrtelný: Ano, přesně tak. Každý je smrtelný. Jen u některých bytostí trvá "odeslání" do pekla, trochu déle. Blýskne jí v očích. Ano, přepokládáte správně. Jsem upírka, i když malinko nestandartní. Zároveň jsem i čarodějka. Usměje se. A vy, když už jsme u toho? Ráda vím, s kým mám tu čest. A s čím. Pousměje se pobaveně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 8:29 pm

Nesmrtelný: +souhlasně přikyvuje+ Ano, souhlasím. Všichni úspěšní obchodníci jsou velice dobří manipulátoři. +pokyvuje hlavou, při představě růžového ponča se sombrérem se znovu rozesměje+ Tak to bude ten největší fešák na oslavě. +snaží se trochu sklidnit+ A možná by to ještě k tomu chtělo kalhoty. Samozřejmě růžový a po stranách se zářivě zelenym proužkem. To už by vážně nemělo chybu. +je vidět, že se snaží zachovat klidnou tvář, i když se jí chce smát+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 07, 2010 8:40 pm

Becca: Do pekla... to je správný postřeh +souhlasí sní+ Upír znalí magie je nebezpečná kombinace +řekne, ale nezdá se že by ho to děsilo, vlastně nehne ani brvou+ Žádné svědomí a velká moc, to sráželo na kolena i krále +opět se široce usměje, její dotaz na to kdo, nebo co že ho pobavil. Becca není první kdo se ho na to ptá+ Já jsme prostý člověk. Nic víc, nic míň.

Neferet: Obchodujete? +zajímá se když otom Neferet tak zasvěceně mluví+ Nenabádejte mě má drahá nebo to skutečně udělám +nakloní se k ní trochu blíž, ale ne tolik aby to bylo neslušné. Ovšem i tak je to malinko vyzívavé+ Proto abych slyšel váš smích se klidně hrdinsky obětuji a přijdu v růžovém +varuje jí+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod golux » úte zář 07, 2010 8:45 pm

prohlídne si ještě nožíky a jelikož si jí nikdo nevšímá, vyzunkne skleničku červeného a po anglicku se vytratí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 8:49 pm

Nesmrtelný: Rodiče byli kupci, se sestrou jsme to po nich převzali. +přikývne+ Já a nabádat? +zatváří se stylem, jako že ona rozhodně nikdy nikoho nenabádá, nakloní hlavu mírně na stranu a lehce se usměje+ Přiznám se, že je velice lákavé, vyzkoušet, jestli vskutku přijdete v růžovém. +nakloní se o kousíček blíž+ Ale nebudu vás trápit. Jsem si jistá, že najdete jiný způsob jak mě rozesmát. +usměje se a zase se narovná+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 07, 2010 9:15 pm

Neferet: Takže máte obchod v rodině +zkonstatuje+ Tohle se prostě dědí, rodiny lékařů, rodiny myslitelů... pozoruju to generaci po generaci +zase se usměje široce+ Já myslím že by to byla zábava kdybych přišel v růžovém, ale zase chci udělat dobrý první dojem. Ale snad příště vás potěším nějakou takovouhle drobnoi rozverností +slíbí jí+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 07, 2010 9:16 pm

Nesmrtelný: Žádné svědomí a velká moc...to ano. První kdo mě napadl byl velký Jindřich VIII. Tudor. Ušklíbne se. Takže člověk? Trochu překvapeně pozvedne obočí. Hmm, to je zajímavé. Podle toho, jak se vyznáte ve zbraních a v...řekněme zabíjení, předpokládám, že s "odesílám" do pekla, máte své zkušenosti. Nebo se mýlím? Zvědavě se na něj zadívá.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 9:25 pm

Nesmrtelný: Jo. +přikývne+ Mimo jiné. +to už si poznamená spíše pro sebe+ Jo, jsou to takový zvyklosti. Připadá mi, že je i lepší, když vědomosti předají rodiče, než nějaký učitel. +zamyslí se nad tím+ Říkal jste, že se zabýváte obchodem. S čím obchodujete? +zajímá se+ Tak zábava by to určitě byla. +přikyvuje s úsměvem+ Tak to se budu těšit. Jsem zvědavá co vymyslíte. +široce se usměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 07, 2010 9:47 pm

Becca: +mírně se ušklíbne+ To byl velký muž, udělal hodně pro anglii. Zejména jí vymanil z područí papežinců, což mu já rozhodně dávám k dobru. Jeho jedinou slabostí byly hold ženy +podotkne s úsměvem+ jenže to tak u velkých mužů a umělců bývá. Každá někde hledá inspiraci +Na okamžik se zahledí nakem přes její rameno+ Ano, byli doby kdy jsem Charonovi zajišťoval pravidelný plat, ale ty časi jsou už dávno pryč. Teď už si jen užívám peněz a obchoduji. Obchodování nikomu neubližuje +není nutno podotýkat že jeho obchodování rozhodně obližuje kde komu, jeneže jemu to vrásky na čele moc nedělá+

Neferet: +Její "mimo jiné" si samozřejmě zapomatuje, když nechce aby něco věděl, nesmí to člověk říkat nahlas+ Nesouhlasím. Učitelé jsou tu taky pro ty co nemají rodiče kteří by je naučili všemu potřebnému. Není mnoho lidí co samo touží po vzdělání, pátrá poněm a učí se z vlastní vůle +pousměje se+ Vlastně úplně se vším +mávne rukou+ Je to nejsnažší spůsob jak vydělat peníze a hlavně jediná věc so se z vydělanými penězmy dá dělat.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 9:52 pm

Nesmrtelný: Jistě, ale i tak mi připadá učení rodiči o něco lepší. Rodiče sami nejlépe vědí jak svému dítěti předat informace tak, aby si je snadněji zapamatovalo, znajího. A když je to v rodině, tak se s tím dítě setkává vlastně už od mala. Neříkám, že učitelé jsou k ničemu. To ne. Ale sama vím, jak jsem přijímala informace od učitele a jak od otce. +pousměje se+ Se vším? To nejste moc konkrétní. +usměje se+ Takže od jídla až po takový zbrojní průmysl?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins