Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 9:44 pm

Neferet: Ti co vědí, už se neptají +pokračuje bez mrknutí oka v poučkách a mohl by tak pkračovat pravděpodobně donekonečna+ Oběšení je nečestný spůsob popravení. Pro šlechtice byla velká potupa když byl k oběšení odsouzev, což se stalo jen když zradil +krátce se zahledí do vzpomínek+ Člověk na šibenici nemusí zemřít na zlomený vaz, může se tam dusit několik minut. Pomočí se, pokálí, krev mu teče ze všech tělních dutin... +odmlčí se, skloní hlavu+ Omlouvám se, nějak jsem se zamyslel +omluví se skoro až pokorným hlasem+ Myslím že kulka z Browlingu je docela spolehliví spůsob, nebo třeba elektrický proud.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 9:53 pm

Nesmrtelný: Ale. A vy víte? +usměje se a chvilku trošku šokovaně poslouchá, ještě snad nikoho neslyšela takhle o tom mluvit+ Neomlouvejte se, klidně pokračujte. +pousměje se, jako by jí právě teď zevrubně nevyprávěl o tom, co se děje s člověkem, když vysí na šibenici+ Pár takovýchle poprav už jsem viděla. +vysvětlí, u nich je to nejspíš stále běžné, popravovat+ Mam dojem, že potakovym narušení neutronů buď mozek nemáte a nebo máte, ale uškvařený a ten asi k ničemu už nebude.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 10:05 pm

Neferet: Moudří vědí kdy ze sebe udělat hlupáka +pořád se tváří klidně+ Pak víte nakolik je to potupné, zvláště provedou-li vás předtím uličkou hamby +pozvedne obočí, největší projev údivu co zřejmě dokáže udělat+ Po zásahu browlingem nezbude člověku ani tolik mozku aby se mohl uškvařit. Zblízka mu ho to vyrazí druhou stranou ven někam na zem nebo zeď +zřejmě viděl i to+ Elektrickým proudem se i léčilo, cíleně se ničili některé oblasti v mozku.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 10:13 pm

Nesmrtelný: Ano, vím. +pokývá hlavou+ Ah, no jistě. +zamyslí se nad tím, ale pak potřepe hlavou+ Léčilo? +zvedne překvapeně obočí+ Jak dokázali svést proud tak, aby neuškvařil celej mozek?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 06, 2010 10:14 pm

golux:*přitočí se k ní* tak co? který mazlík bude ten šťastný,co s tebou odejde domů?*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 10:38 pm

Neferet: Myslím že vaše představa o elektřině je trochu skreslená +podotkne+ To není jen dvěstě dvacet voltů co probíhá elektrickým vedením ve vašem domě. Vždyť i samotný mozek a celé tělo má elektrický náboj. Mimoto taková léčba už je v dnešní době považována za neučinu a hlavně nemorální +trochu semkne rty+ Prý to doporuje Hipokratově přísaze jelikož to spůsobuje pasientům utrpení. Rádoby moralisté si zřejmě neuvědomují že bez bolesti jiných by nebyl pokrok a blehobyt ostatních +mluví sice od vážných věcech co rozviřují emoce, přesto má hlas pořád stejně tichý+ Oni už žijí z výdobytků civilizace a odsuzují ty co civilizaci jak jí známe zbudovali.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 10:52 pm

Nesmrtelný: No popravdě o elektřině toho moc nevím. Doma mi většina věcí běží pomocí magie a když už využívam elektřinu, tak se moc nezajímám o to, jak to vlastně funguje, takže... +pokrčí rameny, poslouchá o čem to mluví a snaží se to nějak pobrat+ Hlavní by snad mělo být, že to nakonec pacientům pomohlo. +trošku se zamračí+ Je snadné odsuzovat, když máte všechno pohodlí, kteří jiný zajistili.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 11:03 pm

Neferet: Nevím do jaké míri jim to pomohlo či ne. Nikdy mě to blíž nezajímalo +dlouze na ni koukne+ Mám dojem že s budováním civilizace máte vlastní skušenosti +snadno si dal dohromady její zmínku otom že není odsud, její zálibů v mečích, neznalost moderního světa a zvláštní výraz+ Pocházíte z jiné dimenze +neptá se, konstatuje a rozhodně se nepodivuje. Překvapit ho není snadné+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 11:15 pm

Nesmrtelný: +upřeně se na něj podívá+ Jo i tak by se to dalo říct. +řekne po chvíli k tématu budování civilizace+ Pravda, jsem. +přikývne+ Jsem tu už třičtrvtě roku. +zamyslí se+ Vy ale bude odsud, že.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 07, 2010 11:40 am

Nesmrtelný píše:+Muž jako on si rozhodně nemůže nechat ujít obchod se zbraněmi. Snadno se vmísí mezi lidi, taky kdo by si ho všímal když je to ubičejný člověk. Zato si všeho všímá a hlavně všechno slyší, včetně Beccy mluvící otom že je spolumajitelka. Okamžitě se k ní proto přitočí+

Becca: Dobrý den +mírně se ukloní+ Slyšel jsem správně že to tu vlastníte vy? +zeptá se, ale na odpověď nečeká. Je si jist že slyšel správně+ Zajímalo by mě, dokázali byste tu vyrobit gladius? +zeptá se hned na to co ho zajímá+

Nesmrtelný: Zkoumavě si ho prohlédne a s úsměvem přikývne. Dobrý den, ano, to jste slyšel velmi dobře. Se zájmem si vyslechne jeho dotaz. Hmm jsem si jistá, že nejen vyrobit. Sice bych se musela poptat našeho externisty, ale vsadím krk, že on by mohl mít i přístup k nějakému velmi pamětihodnému kousku. Zatváří se jak prodejce luxusních aut, co si nechává to nejlepší nakonec. Ovšem pokud byste měl zájem spíše o to, aby byl přesně pro vás, není problém. Usměje se.

(omlouvám se, že píšu až teď, ale včera jsem byla nějak grogy... a teď nestíhááám:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins