Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 8:42 pm

Neferet: Musím s politováním říct že dámské typi zbraní jsem se nikdy nezajímal +přizná se z hlavou mírně, jakoby kajícně sklopenou+ ale rád se poučím. Vědomosti je jediná věc co nám nikdo nikdy nevezme. Zcela je nezahubyl ani vzestup křesťanství a temný středověk +víc pohodlně se usadí, ale pořád sedí vspřímeně jakoby spolkl pravítko+

Mystick: Moje přízvisko myslím hovoří samo zasebe +odpoví na její udiv nad jeho jménem+ Nepřipadám si galantní, jen slušně vychovaný +odporuje lehce+ A vaše jméno? Jste němka? +zajímá se zvědavě+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 06, 2010 8:47 pm

Nesmrtelný: Ano, jsem. Moje rodina spravuje panství Saska již mnoho generací. Moje prabába byla ale Francouzka a můj manžel byl Angličan. A myslím, že někdy hodně dávno jsem měla dědečka z Ruska. pokrčí rameny. A co vy? Máte zde nějaké poslání?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon zář 06, 2010 8:48 pm

Nesmrtelný: +opět ucítí jeho pohled na sobě a obrátí tvář k němu, tentokrát se už ale neusměje, jen ho zkoumavě pozoruje, jestli se neznají, když na ni pořád tak zírá. Usoudí, že si nepamatuje, že by se kdy znali a kdyžvidí, že André je zabraný do debaty, nechce se jí už dál čekat, otočí se a odejde, ve dveřích se ještě stačí jednou ohlédnout po cizím muži+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 8:51 pm

Mystick: Opravdu? A u koho?

Nesmrtelný: Tak nikdo nevíme vše. +pousměje se+ Tak v tom případě, až sezbírám nějaké informace o tomhle typu zbraní, tak vám je s radostí předám, až se někdy opět potkáme. +nabídne s úsměvem+ Ano pravda. Vědomosti a vzpomínky nám nikdo nevezme. Tedy pokud nemáte zrovna ztrátu paměti. +trošku se zamyslí nad tím nápadem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 06, 2010 8:54 pm

ohlédne se po Styx, a pak upře pohled na Nesmrtelného. Chvíli se na něj dívá se zvláštním pohledem, pak se decentně usměje.

Nef: U madam Postrachové. Je to prý znalec na slovo vzatý. Jsem docela zvědavá. Mám zájem o samurajské meče a dýky.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 9:02 pm

Neferet: +znovu se mu úsměv rozšíří, ale ani tentokrát se nezasměje. Nesmál se už tak dlouho že i sám pochybuje jestli to vůbec ještě dokáže+ Jsem si jist že se setkáme, nenechal bych si vás ujít +preví z galantní úklonou+ a rád se pak od vás poučím, když vy budete ta vzdělá a já hloupí žáček +zkoumavě na ni koukne+ Ztrátu paměti? Dokud vám někdo nepoškodí neurony paměť se vlastně ztratit nedá.

Mystick: +poslouchá jaký má pestrý rodokmen+ Zdá se že máte krev ze všech koutů světa +podotkne+ Tady v obchodě mám jediné poslání, sehnat konečně gladius, ale obávám se že ani tady nebude takoví jak by měl být +skoro si povzdechne+ Ovšem všeobecně nemám žádné poslání, vlastně jsem tu na dovolené.

Styx: +vyprovází jí ze dveří dluhým pohledem. Není nad blondýnky+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 9:12 pm

Mystick: Tak samurajské meče. +pokývá hlavou+ To zní zajímavě. Má osobně mam tedy ráda spíše ty klasické a nebo katany.

Nesmrtelný: +usměje se+ Nejsem si jistá, jestli bych někdy byla dobrou učitelkou, ale informace předám ráda. +krátce se zasměje+ Máte na srdci nějakou otázku? Že na mě tak zkoumavě koukáte. +zeptá se, když se tak na ni divně koukne+ Neurony? +vyvalí mírně oči, ale pak jí dojde, jak to muselo vypadat divně a omluvně se usměje+ Mam dojem, že jsem zrovna při téhle části učitele neposlouchala.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 06, 2010 9:13 pm

Nef: Ano, katany jsou také velmi dobré. Je to vcelku jedno.

Nesmrtelný: Gladius? Já sama doma jeden mám, ale nijak mne neoslnil, takže se ho asi zbavím. Můj bratr mi ho přivezl z Říma. Našel ho ve sklepních prostorách Kolosea. Nechala jsem ho zrestaurovat, ale já mám raději katany a dýky. Vidím, že Vás zaujala madam Styx. pohodí hlavou směrem ke dveřím.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 9:24 pm

Nefere: Na srdci mám hodně otázek, ale kdo se moc ptá, moc se dozví. A kdo dává najevo svoje vědomosti, nakonec skončí oběšený +odpoví stále dokonale klidný. Stud prostě nezná+ Neurony jsou mozkové buňky. Mimo jiné se v nich ukládají informace v podobě chemických vzorců +počí jí lehce+

Mystick: A za jakého konrétně století je? +zeptá se z opravdu mírnou zvědavostí, spíš je to slušnost. Prudké omoce jsou mu cizí+ Jak jsem říkal už madam Neferet, dýka je pro mě spíše synonimem zrady.A katany jsou pro mě příliš lehké a útlé, něco takového hledám spíše u žen, než u zbraní +vyrovnaně na ni pohlédne+ Připadalo mi že jí odněkud znám, ale to se mi občas stává. Lidské tváře se opakují. Styx... a dál?
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 9:30 pm

Nesmrtelný: Důvod otázek je snad chtít se dozvědět. +pousměje se+ Ale máte pravdu, někdy je lepší se neptat. +zavře katalog+ Proč zrovna oběšený? +nezdá se, že by jí to vyvedlo z rovnováhy+ Ahá. +pokývá hlavou nad tím, co se dozvěděla+ A jak se tedy dají poškodit?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins