Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 06, 2010 7:24 pm

Spike píše:Khurrem a Nef: +Koukne na Nef co se tam tak nenápadně oběvila a začala se vyptávat+ Tak i prsty se daj přitlouct na zeď +poučuje jí+ Jen se musej vzít tenký hřebíky, nebo samovrtný šrouby +ukazuje rukou jako že vrtá, načež si vytáhne krabičku cigaret. Jendnu vyndá a začne hledat zapalovač+ Sakra já ho snad nemám! +zavrčí přes cigartu v puse, ale nakonec ho přece jen najde. Několikrát se pokusí škrtnout, ale nejde mu to, tak si jí zaklepe u ucha+ No bezva +povzdechne si+ Došla mi šťáva +když opět neuspěje se svím pukusem spáchat sebevraždu hromadným výbuchem uskladněného střeliva dá si cigaretu za ucho+ Tak kde sem to skončil lásko? +merkne koutkem oka na Khurrem+

Mystick: +S mírně posměšným úšklebkem si jí měří+ To nevim lásko, já sem kde co. Sfetovanej vobčas taky. Ale co že tě to napadlo, Máš nějaký osobní skušenosti? +vyptá vá se docela zvědavě+

(Omlouvám se že je to takhle, ale po zadání odpovědět s citací mi naskočí bíla plocha. Už jsem to skoušela několikrát)

Spike: Do toho ti vůbec nic není, co dělám ve svém volném čase. Ale můžu tě ujistit, že se určitě nemodlím, ani nestloukám do němoty. dívá se na něj chladně, mysl má zavřenou. A co tady vůbec děláš?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 7:25 pm

Nevypadá to že by ženy nemohly nosit zbraně +krátce pohlédne na majitelky obchodu+ ale pokud pocházíte s končit kde to tak je, pak bych si tohle dělo nepořizoval +pousměje se když vidí jak moc se Neferet zalíbil Browling+ Snad něco menšího, kabelkového co se snáž schová pod oblečení. Na dálko tím sice netrefíte ani vrata od stodoly, ale nablízko to dělá slušivou díru do hrudníku.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » pon zář 06, 2010 7:40 pm

Nesmrtelný: +zachytí pohled nějakého cizího muže a zadívá se na něj, není jí vůbec povědomý, ale nepatrně se na něj usměje, přece jen není k zahození a opět pohlédne k Andrému, jestli se už nechystá na Orlík+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 06, 2010 7:51 pm

Mystick: dobře...Nechci být nějak vlezlá, jen mě to zajímalo, vzhledem k tomu, že část bytostí, které tady můžete potkat mezi zubaté právě patří..*Pousměje se* Jeho neznám osobně, takže..*pokrčí rameny* Takže meče východu?*usměje se a podá jí katalog, a vypíchne, které zrovna tady mají na skladě - viz nabídka, že:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 7:51 pm

Nesmrtelný: +podívá se stejným směrem+ Tady s tím problém není. Nejsem... tady odsud. +dokončí po chvilkovém zaváhání+ Něco menšího? +nakrčí trošku čelo, jak se nad tím zamyslí+ Slušnou díru do hrudníku a k tomu slušnou dávku sajrajtu na oblečení. +trošku se zašklebí, ale není to zase moc zhnuseně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 06, 2010 8:00 pm

nalije si další gin a tak na půl ucha poslouchá rozhovor mezi Nef a neznámým mužem. Ještě nikdy ho tu neviděla. Přitočí se k nim. Promiňte, že vyrušuji, ale myslím, že my se ještě neznáme. natáhne ruku k neznámému. Já se jmenuji Mystick von Sachsen.

Manori: Oh, ne to je v pořádku. usměje se a prohlédne si katalog. Zajímavé, zajímavé... Děláte je také na zakázku? Potřebovala bych Odači s koženou Tsukou a se speciálně naostřeným Hasaki.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 8:16 pm

Neferet: +Je mu dalo by se říct lhostejné odkud Neferet je, když to bude chtít nebo potřebovat vědět, tak to zní vytáhne, takže její zaváhání ho nechává klidným+ Já nemyslel že byste musela přijít na metr a strčit mu přímo do hrudníku +odvětí se svím stále až nesnesitelně milím úsměvem+ Kdykoliv někoho zabijete ušpiníte si ruce +dodá ještě+

Styx: +Vrhne jejím směrem další pohled a znovu se na ni usměje. Blondýnky jsou prostě jeho gusto. Podívá se po Andrém když na něj tak Styx kouká a hned si ho ohodnotí jako nehodného žárlivosti, ani do budocna kdyby náhodou. Prostě plánuje a intrikuje do všech směrů:)+

Mystick: +Vzhlédne k neznámé ženě která mu podává ruku. Přátelsky se na ni pousměje a povstane, nebude před dámou sedět+ Rád vás poznávám frau von Sachsen +vezme jí za ruku a políbí vzduch nad její kůží stejně jako u Neferet+ Říkají mi Nesmrtelný +pustí její ruku+ Posadíte se? +ukáže rukou na pohovku+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 8:25 pm

Nesmrtelný: Bylo by to jistější s mym střeleckym nadáním. +pokrčí mírně rameny s menším úculem+ Tak to je pravda. +souhlasí+ Asi nemáte nějaký typ na vhodnou zbraň.

Mystick: +zvedne k ní hlavu, když se k nim přitočí+ Dobrý večer, Mystick. +pousměje se+ Jak se vám tady líbí? +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 06, 2010 8:27 pm

Nesmrtelný: Děkuji. usadí se.Nesmrtelný? Nejsem si jista, zda Vám dobře rozumím. Ale pokud je nesmrtelný synonymem pro galantní, chápu Vaše jméno úplně. zamrká na něj.

Nef: Ohromně. Je tu toho tolik k vidění. Už jsem si domluvila zkoušku zbraní.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod golux » pon zář 06, 2010 8:30 pm

ochomýtá se kolem Berett a zkouší, jaká jí padne nejvíc do ruky
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins