Spike píše:Khurrem a Nef: +Koukne na Nef co se tam tak nenápadně oběvila a začala se vyptávat+ Tak i prsty se daj přitlouct na zeď +poučuje jí+ Jen se musej vzít tenký hřebíky, nebo samovrtný šrouby +ukazuje rukou jako že vrtá, načež si vytáhne krabičku cigaret. Jendnu vyndá a začne hledat zapalovač+ Sakra já ho snad nemám! +zavrčí přes cigartu v puse, ale nakonec ho přece jen najde. Několikrát se pokusí škrtnout, ale nejde mu to, tak si jí zaklepe u ucha+ No bezva +povzdechne si+ Došla mi šťáva +když opět neuspěje se svím pukusem spáchat sebevraždu hromadným výbuchem uskladněného střeliva dá si cigaretu za ucho+ Tak kde sem to skončil lásko? +merkne koutkem oka na Khurrem+
Mystick: +S mírně posměšným úšklebkem si jí měří+ To nevim lásko, já sem kde co. Sfetovanej vobčas taky. Ale co že tě to napadlo, Máš nějaký osobní skušenosti? +vyptá vá se docela zvědavě+
(Omlouvám se že je to takhle, ale po zadání odpovědět s citací mi naskočí bíla plocha. Už jsem to skoušela několikrát)
Spike: Do toho ti vůbec nic není, co dělám ve svém volném čase. Ale můžu tě ujistit, že se určitě nemodlím, ani nestloukám do němoty. dívá se na něj chladně, mysl má zavřenou. A co tady vůbec děláš?