Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 12:22 am

+překvapeně zamrká, když jí z ruky zmizí časopis a zvedne hlavu k cizinci+ Eeeehm, děkuju. +trošku zrudne a vezme si od něj časopis zpět+ Jistě, proč ne. +pokývá hlavou a trošku se usměje, načeš se vrátí zpět k prohlížení katalogu, mírně se nad tím mračí a má pořád tendenci si stránku pootočit+ Ste si jist, že o má bejt takhle? +mračí se na stránky, ale nakonec pokrčí rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pon zář 06, 2010 12:41 pm

(no tak se seznámili podruhé no:))

Becca: "Tak spolumajitelka?" Pozvedne obdivně obočí. "Takže předpokládám, že zbraním rozumíte." Pousměje se a lehce se jí dotkne lokte, aby si ji mohl odvést trošku stranou, pryč od toho davu zvědavců, kteří do nich každou chvilku strkají. "Možná byste mi mohla poradit, co by se hodilo pro mne." Tajuplně se na ni podívá blankytně nebeskýma očima a člověk najednou neví, jestli chce André skutečně něco koupit, anebo je to jen záminka seznámit se s ní.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » pon zář 06, 2010 12:48 pm

+všechno už to tam prolezla a tak se pomalu rozhodne opustit prostory obchodu. U východu se zastaví, když zahlédne Andrého. Ráda by s ním prohodila pár slov, ale zase nechce rušit, když živě konverzuje s Rebeccou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 2:14 pm

Neferet: +Přisedne si kní, stejně neočekával že by řekla ne+ Jsem si absolutně jist že to taptří takto + ujistí jí s úsměvem+ Vypadá to že se příliš ve střelných zbraních nevyznáte + podotkne jen tak naokraj, ale nezní to nijak posměšně, je to jen konstatování+ Co chladné zbraně? Meče, dýky, nože... +tézavě na ni hledí+

Styx: +stíhá krásnou blondýnku dluohým pohledem. Světlovlasé ženy semu prostě líbí+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 2:27 pm

Nesmrtelný: Když to říkáte, tak já vám tedy budu věřit. +usměje se nakonec+ Vlastně... +trochu nakrčí čelo+ ... tohle je snad poprví, co se s nimi víc setkávam. Ale docházim k závěru, že by mi je radši neměli prodávat. +je to takové radostetně-vědoucí poznámka+ Jo, tak s nimi už je to lepší, aspoň vim za jakou stranu se drží. +zazubí se+ Ne dělam si srandu. +omluvně se usměje+ Co se týče chladných zbraní, tak s těmi si rozumim mnohem líp. +přeci hned nebude vykládat, že na nich vyrůstala+ A co vy? Vypadá to, že vy se ve střelných zbraních vyznáte, tedy mnohem líp než já. +usměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 2:34 pm

+Usměje se o něceširšeji, ale nezasměje se. On se všeobecně málo směje nahlas+ Tak alespoň že si nenamíříte hlavní do žaludku +vezme jí za ruku+ Nesmírně se omlouvám... Ani jsem se nepředstavil +zvednejejí ruku ke rtům a políbí vzduch kousek nad kůží+ Říkají mi Nesmrtelný +krátjejí ruku podrží než jí zase pustí+ Vyznám... nevyznám. Uzi vám asi během třiceti sekund nesložím, ale do terče se trefím +nahlédne taky do časopisu+ Mače jsem mi o něco blíže, řekl bych. Asi proto že jsem vedle nich vyrůstal.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 2:48 pm

To doufam. +zatváří se takovým stylem, že to neni vůbec vyloučený, trochu překvapeně zamrká, když se jí tak galantně představí+ Ráda Vás poznávám. Já jsem Neferet. +vysouká ze sebe, když setřese trochu toho překvapení, s takovýmhle představením se dlouho nesetkala+ Myslim, že to bude to nejduležitější. Trefit se. +pousměje se a posune časopis, tak aby se mohl pohodlně dívat a nemusel se moc naklánět+ Vy jste vyrůstal s meči? To se často nevidí. +zamyslí se, jestli někoho zná+ Já mám raději dýky, jdou líp schovat. Ale mečem nikdy nepohrdnu.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 2:58 pm

U někoho nezáleží na tom zda-li se trefíte, ale kam +podotkne, naklánějíc se nad časopisem. Studuje vyobrazení zbraní, ale tu a tak krátce pohlédne koutkem oka na Neferet. Jen ze slušnosti+ Dostal jsem meč do ruky dřív než jsem uměl pořádně mluvti a chodit, pravda dřevěný, ale i tak +oči se mu zalesknou dávnými vzpomínkami+ Já mám dýky spojené s vražděním. Dříve totiž bylo mnoho velkých muží zabito právě dýkou vraženou do zad. A´t už to skutečnou nebo politickou.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 3:13 pm

+přikývne zkoumajíc obrázek nějaké zbraně, která se jí na první pohled docela zalíbila, podle názvu jde o Browling, zeptala by se jak je to dlouho, co dostal do ruky dřevěný meč, ale nechce být moc drzá, když ho vůbec nezná+ U nás stěží může žena vyjít ven opásaná mečem jako muž, takže dýky jsou ideální. Pravda, žena by neměla vycházet bez doprovodu a vůbec by se zbraněmi neměla umět zacházet, ale to už je detail. +pokrčí mírně rameny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 06, 2010 7:21 pm

Manori píše:Mystick: *usměje se na ni* troufám si tvrdit, že i s kouzly bych si poradila...kromě toho, že jsem spolumajitelka jsem také bystrozorka..takže jistě chápete...*pokrčí rameny* ale tady jsme především kvůli zbraním, takže kouzla sem nepleťme, pokud to tedy nebude součást přání, proč a jakou zbraň vlastně chcete. Jiank se to dá hezky kombinovat, zbraně a kouzla...tu čarodějku jsem zmiňovala jen kvůli vlastní rychlosti...ani my se nemůžeme rovnat rychlosti jiných...*koukne k místním "zubatým"* a to musím, ač nerada, přiznat, že opravdu nejde rovný souboj bez kouzel provozovat..tak to je. Každý máme své výhody.*koukne směrem ke Spikovi* vypadá to, že ho nemáte moc v lásce...je to jen on konkrétně nebo vám vadí druh jako takový...*zeptá se přímo*

Styx: to ne..jeho trpělivost je neomezená...a vyprovokovat ho...hm..ne, to už se vážně něco musí dít..o to horší je pak mu něco rozmluvit, no...možná, až ho uvidíš se zbraní, tak pochopíš...když nic, tak je to sakra dobrá podívaná..*dodá to poslední tišeji s leskem v očích*

Man: Proti zubatým nic nemám, ale on mi prostě nepřijde jako ostatní. svraští čelo, jako by se zamýšlela. Jsem si jistá, že jste výborná čarodějka, já mám ale raději souboje bez kouzel. A ještě k tomu, když nejde o život. uvolní obličej a dopije gin. Vedete také samurajské meče?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins