Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř
Manori píše:Mystick: *usměje se na ni* troufám si tvrdit, že i s kouzly bych si poradila...kromě toho, že jsem spolumajitelka jsem také bystrozorka..takže jistě chápete...*pokrčí rameny* ale tady jsme především kvůli zbraním, takže kouzla sem nepleťme, pokud to tedy nebude součást přání, proč a jakou zbraň vlastně chcete. Jiank se to dá hezky kombinovat, zbraně a kouzla...tu čarodějku jsem zmiňovala jen kvůli vlastní rychlosti...ani my se nemůžeme rovnat rychlosti jiných...*koukne k místním "zubatým"* a to musím, ač nerada, přiznat, že opravdu nejde rovný souboj bez kouzel provozovat..tak to je. Každý máme své výhody.*koukne směrem ke Spikovi* vypadá to, že ho nemáte moc v lásce...je to jen on konkrétně nebo vám vadí druh jako takový...*zeptá se přímo*
Styx: to ne..jeho trpělivost je neomezená...a vyprovokovat ho...hm..ne, to už se vážně něco musí dít..o to horší je pak mu něco rozmluvit, no...možná, až ho uvidíš se zbraní, tak pochopíš...když nic, tak je to sakra dobrá podívaná..*dodá to poslední tišeji s leskem v očích*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků