Kamenný obchod

Bývalá márnice, nyní stylový obchod určen pro upíry a jejich milovníky. Exkluzivně zásobuje JCorp.

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Zbrojíř » sob zář 04, 2010 10:17 pm

*musí se uculit a pak koukne, kam ukazuje* určitě..když donesete návrh..co by to mělo být a jak...tak už to vyryjeme..
Seženeme vše...

~Love everybody, but don't sell your sword.~ P. Coelho
Zbrojíř
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 10:35 pm

+pokývá hlavou, narovná se a zasměje+ Sem asi hodně divná, co? +obejde rakev dozadu+ Přijdu sem a začnu prohlížet rakev, jako bych si chtěla koupit gauč nebo třeba auto.... +vysvětluje důvod svojí otázky, zatímco zkoumá jaký má ta rakev panty+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned zář 05, 2010 8:54 pm

°Nějak se dostane do obchodu s rakvemi kde zahlédne Neferet jak si jednu prohlíží, tak se k ní přiblíží a nakoukne jí přes rameno° Nakupuješ novou postel pro nějakého upířího známého? °zeptá se docela zaujatá co tu Neferet dělá°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned zář 05, 2010 9:04 pm

Ježiši... +nadskočí leknutim a rychle se narovná+ Lano... +nadechne se, aby spomalila dejchání+ Jo. +přikývne, když si přebere na co se jí ptala+ Má přijet jeden dobrý přítel, tak mu chci přichystat překvapení. +usměje se+ A co ty tady? Sháníš nějakou novou... +poklepe lehce na rakev+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned zář 05, 2010 9:18 pm

°M9rně se usměje tomu jak Neferet viděsila. Pobaví jí to° Přijede přítel? Jakpak se jmenuje? °vyptává se° Ne, nescháním, já totiž v rakvi nespím. Postele jsou daleko pohodlnější a praktičtější. Mimoto to ani nepotřebuji, ovšem slyšela jsem že někteří upíři ano °pokrčí rameny° Dokonce potřebují hlínu či co...
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned zář 05, 2010 9:28 pm

Jo přijede. Třeba bych vás mohla seznámit. +navrhne+ Tedy pokud se tak dá nazvat průchod portálem. +pokrčí mírně rameny+ Marius. +odpoví a ještě se na chvilku sehne k pantum+ Asi to nějak souvisí s magii. +pokrčí rameny a zase se narovná+ Tak naštěstí hlínu sebou nikam tahat nemusí. +pousměje se+ Dokonce zvládne i pár dní bez rakve, ale když se tu hodlá zdržet na dýl, tak jí potřebovat nakonec bude.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Zbrojíř » ned zář 05, 2010 10:07 pm

*mávne rukou* ne...viděl jsem horší věci *pousměje se*...i když uznávám, že rakve nejsou zrovna mé oblíbené zboží..ale jsem tady jen dnes, na záskok.. *a se zajmem se zadívá i na druhou příchozí*
Seženeme vše...

~Love everybody, but don't sell your sword.~ P. Coelho
Zbrojíř
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Lanevra » ned zář 05, 2010 11:38 pm

°Přikývne° Klidně se sním seznámím °řekne slušně, ale nevypadá že by tím byla nadšená. Možný spíše naopak° Pak ho lituju že musí spát v rakvi a ne v posteli °usměje se, nejdřív na Nef a pak na Zbrojíře° Už půjdu domů, jsem unavená °povzdechne si; Ráda jsem si vyměnila pár slov.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned zář 05, 2010 11:51 pm

Lana: Nenutím tě k tomu. +usměje se, když se ji zdá že z toho neni moc nadšená+ Jasně jen jdi. +pokývá hlavou+ Ráda jsem tě zase viděla.

Zbrojíř: +usměje se+ A které zboží máte raději? +zajímá se+ Myslím, že mám vybráno. +řekne nakonec+ Ta rakev se mi líbí a myslim, že i jemu bude. +pokývá si sama pro sebe hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pon zář 06, 2010 12:02 pm

*vleze do obchodu* Dobrý den *achjo tolika slušnosti :D a kouká se po někom, kdo by ji pomohl se seznamem*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Morgue