Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Styx » ned zář 05, 2010 3:36 pm

Postrach: +zasměje se jeho vtípku+ Figurína mi bude stačit. Přece bych neopráskla svého instruktora, i když se rychle regeneruje +se zájmem poslouchá, co všechno je možné si v jejich firmě vyzkoušet+ Fajn, tak já přijdu zítra. Bude na to více času a alespoň se na to připravím a rozmyslím si, jakou zbraň to vůbec potřebuji. Budeš se mi věnovat ty osobně? +ušklíbne se šibalsky+ No, tak já tě už nebudu zdržovat, určitě máš tady spoustu dalších potencionálních zákazníků, kteří chtějí od tebe poradit +podá mu ruku+ Díky za odborný výklad. Takže zítra +mrkne na něj a zamíchá se kamsi do davu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned zář 05, 2010 3:44 pm

Styx:*přikývne* určitě..možná nebudu přímo tady v budově, ale Man se tě ujme a já si tě pak přeberu..*řekne to jako hotovou věc a jde taky obejít, jestli někdo něco nepotřebuje, (z těch, kteří tady zbyli)*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod André Bourson » ned zář 05, 2010 7:02 pm

Dorazí taky, vzhledem ke své profesi osobního strážce se o zbraně všeho druhu hodně zajímá. Projde si celý areál a pozorně si prohlédne, co je nového na trhu. Uvažuje, že si pořídí novou zbraň.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 05, 2010 8:30 pm

Tak všeobecně to tam prochází, kontroluje, usmívá se. Když si všimne Andrého, přistoupí k němu. Dobrý večer, tak jste se také přišel podívat, co to tu vyrostlo za novinku? Usměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned zář 05, 2010 8:52 pm

Otočí se, kdopak to na něj mluví a když uvidí krásnou ženu, usměje se. "Dobrý večer. Ano, dozvěděl jsem se, že se tady otvírá obchod se zbraněmi a to jsem si nemohl nechat ujít. Tento sortiment mě velice zajímá." Rozhlíží se se zájmem po vitrínách. "Oh, promiňte, rád bych se vám představil. Jsem André Bourson." Podá jí s úsměvem ruku.
(myslím, že se ještě nepotkali, že ne?)
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Manori » ned zář 05, 2010 10:05 pm

*natáhne se pod pultík a poznačí si Styx do diaře, aby ji nikdo nemoh předběhnout u Postracha a zase se vmísi mezi lidi*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 05, 2010 10:55 pm

(já mám dojem, že jo. vlastně určo, byl ve Slastech přece, na Aubreyho vystoupení, jak byla Becca vyzbrojená:)) )

Rebecca Altamirano, spolumajitelka. Usměje se a potřese mu tlapkou. Tak to doufáme, že si tu něco vyberete a uděláte tržbu. Mrkne na něj.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 05, 2010 11:11 pm

+Muž jako on si rozhodně nemůže nechat ujít obchod se zbraněmi. Snadno se vmísí mezi lidi, taky kdo by si ho všímal když je to ubičejný člověk. Zato si všeho všímá a hlavně všechno slyší, včetně Beccy mluvící otom že je spolumajitelka. Okamžitě se k ní proto přitočí+

Becca: Dobrý den +mírně se ukloní+ Slyšel jsem správně že to tu vlastníte vy? +zeptá se, ale na odpověď nečeká. Je si jist že slyšel správně+ Zajímalo by mě, dokázali byste tu vyrobit gladius? +zeptá se hned na to co ho zajímá+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned zář 05, 2010 11:54 pm

+vrátí se ještě na chvíli z obhlídky obchodu, rozhlédne se, kdo všechno tam ještě je, schrastí tam nějaký katalogy, aby se podívala, co všechno nabízej a zamíří si to ke gauči, nejen, že jí to stihne všechno popadat, když si sedá, takže to tam sbírá a rozhlíží se, jestli si toho nikdo nevšiml, ale když se konečně usadí, začne si je prohlížet vzhůru nohama a různě s němi kroutí, jako by hledela z který strany jsou ty obrázky správně, holt je holka trošku natvrdlá, když střelný zbraně nezná+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 06, 2010 12:15 am

+Zahlédne Neferet pachtící se s časopisi, pozoruje jí jak kráčí ke gauči kde jí všechno popadá. Mírně se tomu usměje. Obočí mu vystoupá nahoru když vidí jak tam Neferet těmi časopisi kroutí a natáčí. Nedá mu to a musí jí jít napomoc+
Z dovolením madam +vezme jí časopis z ruky, otočí ho jak má být a zase jí ho vrátí+ Takhle to je správně. Mohu se posadit? +kývne k pohovce vedle Neferet+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins