Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Spike » sob zář 04, 2010 9:09 pm

+S nelibostí zjistil že je tak nějak nasuchu, ovšem Neferet ho zachránila před osudem ryby vyplavené na břech, protože mu podala sklenku s pitím. Vděčně jí přijme+ Díky lásko, ty si poklad +polichotí jí připitým hlasem+ Toho bylo celá spousta +s přimhouřenýma očima si snaží vzpomenout+ Upíři, démoni, vlkodlaci, čarodějnice, přemožitelky taky První zlo nebo takoví namakaný pekelný upíři +ušklíbne se vzpomínkám+ Taky z vlastní duší a svědomím +dodá hořce a anpije se+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 9:14 pm

+nemá upito tolik, aby Spikeovo lichocení brala moc vážně a jen se pousměje a pokývá hlavou+ No teda... +trošku vyvalí očka a uznale pokývá hlavou, kam se na to hrabe, ona obojovala maximálně s upíry či vlkovlaky, víc u nich ve světě neni+ Toho bylo zatraceně hodně. +opře se zase o stůl upíjejíc ze sklenky+ Který z nich byl největší soupeř? První zlo? +tipne si+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 04, 2010 9:30 pm

+Souhlasně kývne+ Jo První byl asi nejhorší. Dostal se ti do hlavy, oživil všechny běsi a jeho jediným cílem bylo všechny pozabíjet. Protože První zlo +nakloní se k ní+ to je sama Smrt. On je odrazem smrti, ona je jeho součástí +říká to hlasem ve kterým se snad dokonce odráží strach. Polkne. Nějak mu není zrovna veselo, takže odloží už stejně dávno dopitou lahev i slenku co mu Nef podstrčila a vratce se vydá pryč. Něco si přitom nesrozumitelně mumlá+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 9:34 pm

+poslouchá Spikea zdá se zaujetím, zamkrá, když se vydá pryč a chvilku sleduje jeho vzdalující se záda, odloží sklenku, rychle se rozloučí s holkama a vydá se za Spikem, nějak jí nesmyslně záleží na tom, aby se dostal dom a neusnul někde venku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 11:26 pm

Postrach píše:Styx: tady někdo pilně studoval, že? *usměje se* ne, to jsou jen pověry..neexistuje palná zbraň kterou by samu o sobě detektor neodhalil..ale jsou způsoby, jak jej obejít..ne, nemá...glock má vnitřní pojistky..rozborku a sborku ti ukážu pak na střelnici...

+uculí se tajemně+ Ani ne +vrátí mu pistoli zpátky a nijak to nekomentuje+ Tak doufám, že to zvládnu. Rozborku určitě, ale jestli i sborku, to se teprve uvidí. Aby ta zbraň vůbec ještě někdy vystřelila +zasměje se+ Takže součástí firmy je i střelnice? Tu jsem ještě nestihla najít, ale rozhodně mě zajímá.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » ned zář 05, 2010 10:11 am

(se omlouvám, včera mi děti zrušili tematickou chvilku s LoSkem :D )

Nef: Těší mě, Khurrem, ale říkejte, nebo říkej mi Khu *zkusí to nasměrovat rovnou k tykání :D *

Spike: *kouká jak odchází, když vidí, že s ním jde Nef je v klidu*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Postrach » ned zář 05, 2010 12:02 pm

Styx: no, je to nedílná součást..základ..není to jen o střelbě..*a její tajemný úcul přejde - raději, at se nekřísneme v realitách s Templáři* Ano..ve vnitřních prostorách budovy..stejně jako prostory pro vyzkoušení chladných zbraní...a když bude nejhůř, dole je bývalá márnice..co jsem slyšel, rakve jsou tam pořád..*prohodí jen tak mmch*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned zář 05, 2010 12:50 pm

Postrach: +není hloupá, aby mu prozradila cokoliv o svých templářských aktivitách, chce ho mít za přítele a ne naopak+ Prostory pro vyzkoušení chladných zbraní? Co to je? +ptá se zvědavě, nemůže si pomoct, ale moc ráda naslouchá jeho odbornému výkladu, může se od něj naučit ještě spoustu věcí+ Je možné si tyto zkušebny i osobně vyzkoušet?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned zář 05, 2010 1:39 pm

Prozatím máme k dispozici Dojo..vybavené i figurínami..pokud by si zákazník přál někoho na zkoušu naporcovat..obvykle se až tak neangažuji..paže dorůstají pomalu..*cuknou mu koutky* a je vhodné i klasicky na souboj beze zbraně...*přikývne* určitě..vlastně..pokud bude volno, můžeš přijít už zítra...*navrhne a otočí se na Man, ta kývne, že určitě je*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » ned zář 05, 2010 1:40 pm

*s těmi, co odcházejí se průběžně loučí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins