Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Khurrem » sob zář 04, 2010 4:02 pm

Styx: Tak to jsem ráda *zazubí se* Mimochodem, zmiňovala ses o sečných zbraních. Někdy bychom se mohli sejít na ťukec, už dlouho jsem s nikým nešermila.*zamyslí se jak dlouho a pak to raděj vzdá *
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 4:14 pm

Styx: *usměje se* rád ti poradím, je hodně důležité si správně vybrat. Někdy je totiž dobrá zbraň to jediné, co rozhodne..*na chvíli dostanou jeho oči takový chladný kovový lesk* ano, glock..a aby sis nemyslela, že je to něco..k smíchu..*otočí se ledabyle k Man a bleskově jí šáhne pod sáčko, než mrkne a vytáhne z pouzdra jejího vlastního glocka a ukáže ho Styx* tohle je dvaadvacítka...používají ho v mnoha policejních sborech neb třeba FBI..*prohodí jen tak mimochodem a s úsměvem zase Man zbraň vrátí do pouzdra* takže kdybys chtěla i tenhle do ruky...

Man: ale, ale...že jsem ho nečekal..starého známého..*přimhouří oči*

Pro představu:
http://www.topgunsupply.com/images/D/IMGP1997.JPG
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 5:26 pm

+sotva stačí zaregistrovat, jak Postrach bleskově vytáhne zbraň z pouzdra, holt ví, kam má sáhnout:)+ Tohle tedy je ten legendární GLOCK? +prohlíží si se zájmem pistoli, obrací ji ze všech stran+ Má plastový rám. Ale pochybuji, že by na rentgenu nebyla vidět. Vzhledem k její váze... +potěžkává ji+ má vnitřek z oceli, že ano? +pohlédne na Postracha+ Nemá vnější kohoutek +postřehne další odlišnost oproti klasickým samonabíjejícím zbraním+ Jak se tedy vypouští zápalník? +zajímá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 5:43 pm

Styx: tady někdo pilně studoval, že? *usměje se* ne, to jsou jen pověry..neexistuje palná zbraň kterou by samu o sobě detektor neodhalil..ale jsou způsoby, jak jej obejít..ne, nemá...glock má vnitřní pojistky..rozborku a sborku ti ukážu pak na střelnici...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Spike » sob zář 04, 2010 8:02 pm

Khurrem a Nef: +Koukne na Nef co se tam tak nenápadně oběvila a začala se vyptávat+ Tak i prsty se daj přitlouct na zeď +poučuje jí+ Jen se musej vzít tenký hřebíky, nebo samovrtný šrouby +ukazuje rukou jako že vrtá, načež si vytáhne krabičku cigaret. Jendnu vyndá a začne hledat zapalovač+ Sakra já ho snad nemám! +zavrčí přes cigartu v puse, ale nakonec ho přece jen najde. Několikrát se pokusí škrtnout, ale nejde mu to, tak si jí zaklepe u ucha+ No bezva +povzdechne si+ Došla mi šťáva +když opět neuspěje se svím pukusem spáchat sebevraždu hromadným výbuchem uskladněného střeliva dá si cigaretu za ucho+ Tak kde sem to skončil lásko? +merkne koutkem oka na Khurrem+

Mystick: +S mírně posměšným úšklebkem si jí měří+ To nevim lásko, já sem kde co. Sfetovanej vobčas taky. Ale co že tě to napadlo, Máš nějaký osobní skušenosti? +vyptá vá se docela zvědavě+

(Omlouvám se že je to takhle, ale po zadání odpovědět s citací mi naskočí bíla plocha. Už jsem to skoušela několikrát)
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Khurrem » sob zář 04, 2010 8:08 pm

Spike: U toho že by jste vraždil pro vaši Belle dame*pokouší se mu pomoct navázat niť*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 8:12 pm

Spike: Ahá. +mírně se zamračí, jak si to snaží představit, skloní hlavu ke svý ruce a chvilku si čučí na prsty, nakonec jen zatřepe hlavou a zase se podívá na Spikea+ To chce asi dost trpělivosti. +nakloní hlavu mírně na stranu+

Khurren: +otočí se na ni a omluvně se usměje+ Myslím, že jsem se zapoměla představit. Neferet. +hned to napraví+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 04, 2010 8:33 pm

Nef: +Přikývne+ No to jo, jenže tu moc nemá +přizná se bez vytáček+ Já sem spíš na to ničení, sekání lidí... démonů na kousíčky a tak. Prostě hodně krve +křivě se pousměje+

Khurrem: No jasně +luskne prsty+ Takže furt otravovala stou uměleckou hodnotou zabíjení. To byla prostě Dru, nakažená Angelusovími mravy +znechuceně nakrčí nos+ Nosit drahý šaty, jezdit v přepichovejch kočárech, spát v zařízenejch domech, docela jak lidi. Ale tak co, já jí to dával. Vždycky sme sežrali majitele, nebo je někdy jen pzabíjeli, to podle toho jak byli starý. To víš jíst nějaký osumdesátiletý sušinky, to už budu radši žrát hlínu +nalejvá si, kdykoliv sklenku vypije+ Taky sme si je občas nechávali jako sluhy. Jo to měla Dru ráda! +zachechtá se+ Když se plazili počtyřech a obsluhovali nás +chlastá jak Dán, tak asi brzo odpadne+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 8:43 pm

Spike: Jasně, chápu. +pokývá hlavou s úsměvem+ Neni nad si s někym pořádně zabojovat, něco zničit a rozsekat na kousky. +vezme si sklenku něčeho ostřejšího co tam mají a jednu mu nabídne+ S kým vším si bojoval? +zajímá se dál+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob zář 04, 2010 8:59 pm

°Nějak se zamyslela (asi jí s toho věčného myšlení exploduje mozek :D), takže si už nemá ským povídyt, čili se vydá na prohlídku co tu kde je°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins