Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob zář 04, 2010 2:39 pm

Styx: Hmm...tak browning a beretta jsou už trochu větší mazlíci. Kdybys chtěla něco, co schováš i pod docela krátkou sukni, doporučila bych Firestar. Je klasicky devítimilimetrová, sedmiranná. Já jí říkám soukromě "poslední záchrana". To když nestačí obligátních 19ran v browningu. Ale to je už vážně zle. Ušklíbne se a hned zmiňovanýho mazlíka vyčaruje odkudsi zpoza lýtka.

Obrázek
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 2:42 pm

*přijede před obchod, vejde, odloží si na recepci kabát a klobouk, cestou pozdraví známé a kývne speciálně Becce. Ani se nemusí moc rozhlížet a zamíří k Man se Styx* dobrý večer, dámy..*pousměje se na ně*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » sob zář 04, 2010 2:46 pm

Postrach: my o upíru a upír za dveřmi..*usměje se* je tady po tobě docela sháňka..

Styx:*přikývne* přesně jak říká Beccy, berettu bys to menší kabelky neschovala, takže určitě něco menšího a kompaktnějšího..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob zář 04, 2010 2:52 pm

Postrach: Usměje se, když ho vidí vcházet. Ahoj, Postrachu. Jsme rádi, že jsi tu, protože mám dojem, že o žáky nebudeš mít nouzi. Mrkne na něj. A ani my o zákazníky. Usměje se a koukne na Styx. Kdyby sis chtěla Firestar vyzkoušet, klidně ti půjčím svůj. Je zastřílený a vážně spolehlivý. Chválí svoji pistolku a tak ji jakoby mimoděk pohladí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 3:03 pm

Becco, o Firestar už jsem kdesi cosi slyšela (od Anity:)). No nevím... představovala jsem si ji jako hračku pro děti. Ještě jsem ji neviděla na vlastní oči, tak zatím neříkám ani ano, ani ne +koukne zvědavě na to, co Becca "odkudsi" vytahuje+ No... +prohlíží si ji se zájmem+ nevypadá vůbec špatně. Tak to bych si jí ráda vyukoušela.

Man, to je pravda +že neschová+ Jen se mi líbí. Tak bych ji mohla mít třeba v nočním stolku nebo pod polštářem +schválně opomine hůlku, jsou přece v obchodě s mudlovskými zbraněmi+ Bůhví, co se může toulat starým hradem, že? +ušklíbne se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 3:09 pm

Postrach: +otočí se za příjemným hlasem+ Postrachu... +usměje se, když ho spatří a v očích se jí zračí pobavení, jak ho s Man přivolaly+ Dobrý večer i tobě. Tak jsi konečně dorazil na místo činu?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 3:12 pm

Becca: no výborně..nějak jsem netrpěl iluzí, že by nebyli zájemci o vaše zboží...*mrkne na firestar s úsměvem*

Styx: *usměje se a přikývne na ten starý hrad*to je pravda...toulat se může cokoliv a kdykoliv...a do nočního stolku se vejde přece jen i něco většího...takový glock..*a střelí pohledem k Man která maskuje vyprsknutí smíchu v kašel a tváří se omluvně, že jí jen jako zaskočilo* no jistě..jen se směj..*nedá se a otočí se zpátky ke Styx* i když v tvém případě by možná...*zamyslí se* nejlíp to bude vyzkoušet, co ti nejvíc sedne do ruky..můžeme ti nechat zbran i upravit..místní zbrojíř je ucházející, takže...*mírně pokrčí rameny* a vyzkouším si, jak na tom střelecky vůbec jsi..ať zbytečně nekupuješ něco, co nevyužiješ..*zadívá se na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob zář 04, 2010 3:19 pm

Postrach: No taky jsem to trochu tušila. Mám dojem, že spousta lidí tu má ke zbraním až nezdravě kladný vztah. Uculí se a pobaveně mrkne na kašlající Man.

Styx: no to jo, třeba takový Desert Eagle, ten by tě nejspíš dostal na lopatky. Zasměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 04, 2010 3:24 pm

Beccy: *přestane se jako dusit a malinko protočí oči, že to se nedalo*
mno...nebo Sig Sauer pětačtyřicítka...*zasní se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 3:40 pm

Postrach: Glock? +zopakuje dnes už podruhé, hodí přitom významně očkem po Man a na rozdíl od ní si drží neutrální výraz, pouze koutky úst jí cukají, ale dál pozorně poslouchá jeho výklad+ Man, sleduješ to? Odborník se nezapře +neodpustí si chválu, pak se zase otočí k němu+ Moc zajímavá přednáška, je vidět, že tomu dokonale rozumíš. Od tebe si určitě nechám poradit +přikyvuje uznale+ (by se asi divil, co jí nejvíc sedne do ruky:) Tak párkrát jsem už střílela +odvětí skromně+ Snad to ještě budu umět držet v ruce +uculí se šibalsky+

+poslouchá dialog mezi Beccou a Man+ Jak to tak sleduji, mám ještě hodně mezer. Asi si to tady budu muset celé důkladně prolézt.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins