Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 11:50 pm

*pořád pozorně poslouchá, co o něm může ještě zjistit*

(Lano pokračko asi zítra, jsem grogy :D přeju pěknou noc)
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 12:41 am

Styx, tak trošku jsem si to myslela. +pokývá hlavou+ Dala by si mi vědět až by o nějakou návštěvu stál?

+jedna její část, co zůstala ještě na místě, když se rozdělila na kousky :) stojí lehce opřená o stůl nedaleko Khurren a Spikea, ani neví proč, ale trošku poslouchá o čem to tak nadšeně Spike vypráví, když je na něj pořád naštvaná, kvůli tomu, že jí očividně nepoznal, sem tam zvedne mírně obočí nebo se lehce ušklíbne maskujíc to upíjením+ Omlouvám se, že ruším. +nějak jí to nedá a přitočí se k nim blíž+ Ale natloukl si je nakonec na tu zeď nebo ne? +zajímá se+ Nějak si nedokážu představit, jak se dají přitlouct jednotlivý prsty. +zdá se, že nad tím uvažuje, nejspíš toho vypila trošku víc, ale zatim ne tolik, aby nevěděla co dělá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob zář 04, 2010 7:10 am

Khurrem píše:Styx: Já jsem hodný malý neškodný upírek *zasměje se* Jen mám trošku pestřejší minulost než je zdrávo. A jinak mám ráda zbraně, a to jak sečné tak střelné.

Spike: Těší mě, mon adore jsem Khurem * zapřede*

Mys: *Nakloní se k ní a zašeptá* jsem sukubka *a zazubí se* když už jsme u ignorování těch formalit

Khu: vyprskne trochu ginu a rozesměje se na celé kolo. C-Cože? taky se k ní nakloní. Já taky, ale nebráním se ani sub-dominantnímu vztahu. zašklebí se.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob zář 04, 2010 7:12 am

Spike píše:Nef: +Pokrčí rameny+ Tak asi nespali, když si to nepamatuješ lásko. Ale tenhle nedostatek můžem ještě napravit +pousměje se, jenže se zdá že by Neferet nějak zvlášť podléhala jeho "půvabům" hodí do sebe další sklenku a jde se porozhlédnout jinam+

Mystick: +I tuto ženu poznává, ovšem tu si narozdíl od Neferet pamatuje velmi dobře+ Hele pámbíčkářka +řekne zvesela. Je docela možná že si i něčeho šlehnul. U něho člověk nikdy neví+ Mám potobě pěknou díru v madraci.

Khurrem: +Usměje se na ni a rovnou to zapije dalším douškem, takře si musí vzít ještě jednu sklenku+ My se neznáme lásko +vezme jí za ruku, kterou políbí. Zase si hraje na gentlemana+ Spike +představí se+

Spike: ohlédne se na Spika s dost nelibým výrazem. Ty toho nenecháš, co? zavrčí a v očích má plamínky vzteku. A tvoje matrace je mi ukradená. Absolutně. zvedne jedno obočí a přeměří si ho. Ty jsi zhulený, nebo co?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob zář 04, 2010 7:15 am

Manori píše:golux: vesele na ni mávne* no vítej, vítej..

(Khu: tak další upír? nějaký nový "typ" nebo něco, co už tady je:))

Mystick:*zamrká a podívá se na ni pozorněji* čarodějka, že? Tak to vám mohu být dostatečně k dispozici já.. pokud jde o boj sečnými a bodnými zbraněmi.

Lanevra:*přikývne a musí se taky usmívat, když vidí ten výraz* není nad klid od "medvědů"*přikývne s úsměvem* zatím není zač..

Man: Pokud jde o přátelský souboj, kouzla nepoužívám, kazí to požitek. uculí se. Ale tady Spike by mi klidně stačil, tomu bych namlátila ráda. řekne to vážně.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Manori » sob zář 04, 2010 10:53 am

Mystick: *usměje se na ni* troufám si tvrdit, že i s kouzly bych si poradila...kromě toho, že jsem spolumajitelka jsem také bystrozorka..takže jistě chápete...*pokrčí rameny* ale tady jsme především kvůli zbraním, takže kouzla sem nepleťme, pokud to tedy nebude součást přání, proč a jakou zbraň vlastně chcete. Jiank se to dá hezky kombinovat, zbraně a kouzla...tu čarodějku jsem zmiňovala jen kvůli vlastní rychlosti...ani my se nemůžeme rovnat rychlosti jiných...*koukne k místním "zubatým"* a to musím, ač nerada, přiznat, že opravdu nejde rovný souboj bez kouzel provozovat..tak to je. Každý máme své výhody.*koukne směrem ke Spikovi* vypadá to, že ho nemáte moc v lásce...je to jen on konkrétně nebo vám vadí druh jako takový...*zeptá se přímo*

Styx: to ne..jeho trpělivost je neomezená...a vyprovokovat ho...hm..ne, to už se vážně něco musí dít..o to horší je pak mu něco rozmluvit, no...možná, až ho uvidíš se zbraní, tak pochopíš...když nic, tak je to sakra dobrá podívaná..*dodá to poslední tišeji s leskem v očích*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 12:37 pm

Khu: Tak to si budeme docela rozumět. Taky miluji zbraně +usměje se na ni+

Nef: Určitě ti dám vědět, až bude Tony schopný přijímat dámské návštěvy. Jak ho znám, bude to dost brzy +uculí se+

Man: Tak na to se ohromně těším +olízne se mlsně+ Když je na něj samotného tak... zajímavá podívaná, co teprve, až bude mít v ruce tu svoji zbraň +zachichotá se+ Ehm... kdy přijde? +prohodí s nezáájmem+ Potřebovala bych poradit ve výběru zbraně.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 04, 2010 12:48 pm

*se smíchem zakroutí hlavou* no...*odmlčí se* co nevidět..*ošije se, jako by ho cítila se blížit* a o jakou zbraň máš zájem?*zeptá se zájmem* krátkou nebo dlouhou? jestli krátkou, je mi jasné, co ti dá do ruky jako první...glock.*mrkne na ni s úculem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob zář 04, 2010 1:33 pm

Všimne si nepřátelského jiskření mezi Mystick a Spikem a trochu zpozorní. Jestli o něco vážně nestojí, tak o potíže na slavnostním otevření jejich obchodu. Takže si na ně (na oba), dá zvýšenýho majzla.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 2:29 pm

Man: Jasně, že krátkou zbraň. Nepotřebuji žádnou pušku, kterou ani neschovám do kabelky. Chci nějakou malou pistoli +po dlouhé době si zapálí jednu davidoffku, ale jen lehkou, chce to trochu omezit+ Glock? To je jeho oblíbená? Hm... moc pěkná zbraň, ale spíš jsem myslela třeba browning nebo berettu. Asi si nechám poradit od odborníka.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins