Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 10:54 pm

Styx:*ještě doplní* no, on je Postrach velmi příjemný společník to zas ano..*přikývne* bud ráda, že jsi neviděla jeho druhou stránku...já jo, a naštěstí nebyla mířena na mě. To už bych si dneska nic neotevřela*oklepe se* nemá to jméno pro nic za nic, no...ale jinak je to velmi galantní muž..*musí se proti vůli usmát*

(jinak pro dnešek mizím, dobrou..zítra možná příjde kouzelník:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát zář 03, 2010 10:58 pm

(Khurrem, takových je nás tady víc, co by se rády dívaly a nejenom to:))

+s pozvednutým obočím se díva po Laně a doufá, že až budou samy, vysvětlí jí to+

Nef, myslím, že by Tony teď nebyl nadšený z žádné návštěvy. Pustí k sobě pouze mně a to ještě nerad. Až mu bude líp, stav se za ním +mrkne na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 11:00 pm

Spike: *v první chvíli jak ju lapne má nutkání použít staré dobré aikido, ale pak se ovládne.* to je velmi zajímavé, jste zajímavý Spiku
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 11:04 pm

Od baru pozoruje Spika a Khurrem, občas upije Jacka a tváří se pobaveně, ale i tak nějak...zaujatě? Mno, radši nezkoumat:D

(grrr já se z něj zblázním, namouduši:D Lano, nemůžu jinak, ale hluboce před tebou smekám, píšeš ho prostě bezkonkurenčně! )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 03, 2010 11:09 pm

Man, neznám ho tak dobře, jako ty. Vlastně ho znám jen z těch pár rozhovorů, co jsme spolu prohodili. Vždycky byl milý, příjemný a galantní, a taky velice... hmm... přitažlivý. A takoví muži ženám líbí +culí se+ Naštěstí ho neznám z té druhé strany a doufám, že ani nikdy nebudu. Budu se muset hodně snažit, abych ho náhodou nerozhněvala, když mě bude zaučovat do toho střílení. Aby tu zbraň pak neobrátil proti mně +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 11:13 pm

Khurrem: Zajímavější než si myslíš +podotkne se sladkým ušklebkem jaký umí jen on+ Stačí mě jen malinko poznat +vyndá spoza ucha cigaretu, načež zjistí že je mokrá a to si jí chtěl zapálit. Povzdechne si a hodí jí tedy do sklenky se šampaňským. Stejně takové věci pije jen z nutnosti. A ano, je to zřejmě sebevrah když chtěl kouřit v obchodě plném zbraní a střeliva+ Ale o mě lásko seme mluvili už víc jak dost, co takhle +dluze si jí prohlédne, zejména jisté její partie ho zaujmou+ kdybys mi řekla něco osobě. Ty nejsi člověk co? +pozvedne obočí+ TAky krvesajné stvoření jako já. Nasáváš i nějaký alkohol? +asi jí plánuje opít+

(Becc: To ne já, to on. On je prostě slaďoučkej :D)
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 11:18 pm

Jsem upírka , vlastně i sukubka *usměje se a ukáže tesáčky* Byla jsem první manželkou velkého Süleymana Kanuni, a spoluvládkyně nad velkou Osmanskou říší. Jinak jsem dělala chvíli pro Denní Hlídku a jinak, jinak na mě není nic až tak převratně zajímavého. Tak jako na tobě *úmyslně mu zalichotí* A ano piju i alkohol* vykouzlí odnikud skleničku s tulamorkou*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 11:27 pm

+Je mírně vyveden z mír ykdyž an něj vychrlí takovích historický údajů+ Jak tak koukám, tak tohle už asi nedohonim, když nezabíjim lidi. Zasrané duše s ještě zasranějším svědomím navrch +posteskne si tvrdým hlasem+ To je taky super příhoda. Blezu do nějaký zahovnění jeskyně s perverzníma malbama na stěnách a po takovim démonovi se diodama místo očí chci aby mi vyndal čip z hlavi. A víš co ten šmejd udělá? Dá mi místo toho duši. To že jich maj nedbytek ve skladech ještě neznamená že jí musej strkat každýmu nebohýmu upírovi široko daleko +vynajde si lahev něčeho ostřejšího a naleje si+ Připíjím na tvoji krásu lásko +kopne to do sebe, hned si naleje další, aby nezůstal nasuchu+
Spike
Upír

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 11:31 pm

Aby jsi se z té krásy neopil*zasměje se a nastaví mu i svoji.......... sklenku samozřejmě :D. počká až ji nalije* Na tvé činy * a statečně se napije toho co ji nalil (jen ne todeskus prosím :D)*
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 11:47 pm

Kdybych se opíjel jen s krásnejma ženama nic by mi na světě nescházelo +Ochotně jí naleje plnou sklenku whisky+ Na moje činy! +souhlasí, protože jeho činy jsou opravdu velkolepé+ Tak třeba v Německu +začíná se zase rozpovídávat+ tam sem zaměřil na jednu rodinu,. Chtěl sem je všechny porubat a natlouct na tu velkou zeď... jak se jen jmenovala? No postavili ji vprostřed Berlína +snaží si marně vzpomenout+ ale Dru na to že ne, že to se musí udělat s poezií. Jako obraz. Víš s těma obrazama mě ta bláznivá ženská už vážně srala +zámává sklenkou+ Od chvíle co byl z Angeluse Angel furt jen fňukala že chce tatínka zpátky +zarazí se, protože otomhle mluvit nechtěl+ Očem sem to začal?.... Jo už vim! +luskne prsty+ Takže nakonec jsem je zabíjel postupně, pro Drusillin usměv sem jim sekal prsty. Měla tenkrát úchylku na prst +je opílí, kdo ví kolik toho měl než sem přišel+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins