Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 9:13 pm

nenápadně poslouchá Styx a Khurrem. A některé vás rozšmelcují, ani nevíte jak. pousměje se.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 9:13 pm

Styx: Myslela jsem si to. +usměje se+ Hele tak o tom se s tebou nemůžu dohadovat, jelikož o střelných toho moc nevím. +zasměje se+

Mystick: Jo už vim. +pokývá po chvíli hlavou+ Musela jsem.... do práce. +vysvětlí+ Ale to nevadí. Víno jako víno. +usměje se+

Spike: Mě? +naoko se nad tím zamyslí+ Asi jsem se zbláznila. +zamumlá si, když dojde nakonec k závěru, sebere ze stolku ubrousky a nabídne mu je+ Měl by si s něčím takovym počítat, když se ženský tak blbě zeptáš. +zamručí už víc nahlas+ Ještě tu byla varianta ve které figurovala facka nebo pěstí, ale tahle se mi zdála, jaksi efektnější. +nepochopitelně vysvětlý naprosto klidným hlasem a zdá se, že se nad tím i zamyslela+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát zář 03, 2010 9:15 pm

Styx: °přikývne° Škoda že mi neporadíš ty °posteskne si° Dejme tomu že jsem se rozhodla být ještě opatrnější než jsem byla dřív. Pokud možnoaž nedůvěřivá °vezme si skleničku, aby měla co žmolit v rukou° Zeptám se tedy nějaká z majitelek.
°Rozhlédne se, jako první jí padne zrak na Beccu kterou zná, ale nějak se jí nehce k ní jít. Nevadí ji, ale je to upír. Těch má víc než dost za tu dobu co byla doma, takže se obrátí k druhé majitelce°

Manori: Dobrý den. Hezký obchod °osloví jí velmi, velmi neutrálně (myslím že se už seznámily na ER při maškarním, ale nejsem si jistá)° Potřeboval bych poradit °jde přímo k věci° Chci něco velkého, co se nijak složitě neovládá a dá se tím zabít.... dejme tomu... rozzuřený medvěd. Co bych si měla pořídit? °nevině se usměje°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 9:15 pm

Styx třebas takový miniuzi to je kvalitka*přemlaskne si*

*zaslechne Mys* No nic není nemožný když k tomu máte pádný důvod *zasměje se* A my se tuším ještě neznáme. Jsem Hasseki Khurrem *natáhne k Mys ruku*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 9:16 pm

(neodpustím si to tak mě neukamenujte :D http://www.youtube.com/watch?v=atrWkIKv ... playnext=1 vřele doporučuju poslechnout )
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 9:18 pm

Styx:(šikulka:D přesně tak...koho jiného než šéfa Nočního klubu si přizvat ke zbraním)

Arwen: *nově příchozí si samozřejmě všimne a kývne ji s úsměvem na pozdrav*

Lana: díky..*myslím, že jo* a potřebujete tu zbraň přenášet nebo stačí napevno někde umístit a počkat si..na medvěda..*nehne ani brvou* jinak většina větších zbraní potřebuje zaškoleného střelce..ale něco se tady určitě najde..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 9:18 pm

Khurrem: Já jsem Mystick von Sachsen, nebo prostě Mys. stiskne jí ruku. A tohle je moje přítelkyně Arwen. ukáže na černovlasou elfku vedle. Já osobně jsem teda ještě nikoho nerozmázla, ale jezdím na lov a některé ty zbraně udělají ze zvířat sekanou.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 9:19 pm

(Khu, můžeš, ale není:D)
(Styx, bingo, máš bod! :)) )

Nef: Viditelně se baví tím, že neví a uculuje se. Mno určitě jsi ho musela párkrát někde zahlídnout, ale byl teď většinou mimo LoS.

Khur: To teda, občas to dělá úúúžasnej bordel. Taky si vzpomene na pár akcí, který byly všechno, jen ne čistý. Mno on se vždycky někdo vhodnej najde. Zatváří se při pomyšlení na jednoho pomystychtivýho démona.

Arwen: Všimne si neznámé příchozí a usměje se. Jistě že nebude, jen si poslužte, den otevřených dveří je přesně to, co slibuje název.

(Khu, já tě praštím, já nechci slintat:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 03, 2010 9:19 pm

Man, jasně, počkám spíš já na tebe, až budeš mít čas. Seš teď hodně zaneprázdněná. Tak jak tady mlžíš o tom externistovi, asi už možná tuším, kdo to je. A jestli tipuji správně, o to víc se na něj těším +culí se+

Mys, prohlížela jsem si vitrínu s bodnými zbraněmi a musím uznat, že jsou fakt výstavné. Díky, Tonymu je už podstatně lépe, vyhrabal se z toho nejhoršího. Za pár dní už bude zcela fit, dokáže se velice rychle zregenerovat. Budu mu muset říct o tomto obchodě, zcela určitě si to nenechá ujít. To bude něco pro něj +zachechtá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 9:20 pm

(co to má bejt, probohááá:)))) jéžííš, to tě Spike zabije...100% :lol: )
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins