Stáje

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Stáje

Příspěvekod Arwen » pát srp 20, 2010 9:10 am

vrátí se po dlouhé projížďce s Monocerusem a tak z něj sundá vše potřebné a zavře ho zpátky do boxu. Protože byl koník velmi poslušný dostane malý pamlsek. Arwen vše zkontroluje a uzavře a v mžiku se vytratí.

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » pát srp 20, 2010 2:38 pm

vejde dovnitř a vypustí všechny koně na pastvu, trvá jí pěkně dlouho než všechny boxy otevře Máme těch koní sakra hodně pomyslí si, ale nevadí jí to je spíš ráda aspoň se tam nenudí. Monoceruse vyvede ven jako posledního, aby se s ním trošku pomazlila. Když jsou všechny koně venku zavře stáje a jde domů

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Skřítek Bobby » sob srp 21, 2010 7:57 pm

prekydá koním boxy a vymení vodu. Nezapomene nanosit seno a jde do sedlovky, kde namaze a promastí uzdecky, sedla a kozené bice. Na konec zamete.
Udělám pro vás vše...
Skřítek Bobby

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv zář 02, 2010 1:03 pm

vleze do stáje a nikdo tam není. Popadne tedy vodítko a jde do ohrady pro koně. Když tam dojde odchytne si Moranu pro Arwen a chvíli zápolí s Alegrou, která očividně nemá nejmenší zájem něco dělat. Dotáhne je do stájí, zavře je tam a obě dvě nasedlá. Zatím vleze do sedlovky a vybírá si zbraň.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » čtv zář 02, 2010 5:52 pm

vejde do stáje a vidí, že Mystick už všechno nachystala tak za ní jde do sedlovky Tak už sem tady, jestli si hotová, můžeme jet.

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv zář 02, 2010 7:06 pm

otočí se, v ruce má bambitku, namířenou proti ní. Když vidí, kdo přišel, prověsí ruku. Bezva, chceš zbraň? ví, že je Arwen lidumilka, jen ji zkouší. Jede se přece na lov.
(já malý sadista... :D )
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » čtv zář 02, 2010 7:22 pm

Dobře, zkusím to, všechno je jednou poprvé, ale musíš mě to naučit, eště nikdy sem nestřílela. Jo a prosím vyber mi ňákou zbraň sama, já se v tom nevyznám. souhlasí, ale je z toho lehce nervozní

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 4:14 pm

zastrachá ve tme jeste jednou a vytáhne dve mini kouzelnické kuse. Na. podá jí malou krásku. Natahuje se sama, trochu jsem ji ocarovala. Stací jenom zmácknout spoust. polozí prst na zobácek a zmáckne ho. Z kuse vyletí síp a zabodne se do balíku sena. Asi takhle. usmeje se a vyvede Alegru ven. Má na ní vojenský bok, extrémne nepohodlný, ale na lov ideální. Ladne se vysvihne do sedla, popadne oteze a otocí se na Arwen.Obrázek
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » pát zář 03, 2010 5:07 pm

Díky, snad s tím nebudu moc nebezpečná uchichtne se, vyskočí na Moranu a čeká, až Mys vyjede ven

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 7:24 pm

pobídne Alegru do klusu, projede celou zahradou a zastaví se až na kraji lesa. Tam pronikavě zapíská a odkud si se ozve přibližující se štěkot. Vezmu s sebou ty moje bestie, nebudu se s úlovkem tahat sama.prohodí žertem a nerozjede se, dokud nepřiběhnou psi. Tak pojeď. zmáčkne plnokrevníkovi slabin a on se okamžitě rozcválá. Drží si ji na krátkou otěž, aby ta mrcha dlouhonohá tak nepádila, až přejdou do pomalého cvalu. Psi se kolem nich prohání a všechno očichávají. Musíš tu lemru línou trochu víc pobízet, má tvrdou hubu a nechce se jí nic dělat. kývne hlavou k Moraně. A musíme si dát pozor, aby se koně nepoplašili, až psi zvětří kořist.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen