Pokoj č.7

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.7

Příspěvekod Richard » pon srp 23, 2010 11:50 pm

Snad ani radši nechci vědět kam. Zasměje se, podá jí sklenku skotské, ve které tiše zacinkají kostky ledu a sám si vezme jen džus. Sedne si proti ní a napije se. Docela se ale divím, že jsem vyhrál, moc dlouho jsem tam nebyl, ale musel jsem... zmizet. Znovu omluvný úsměv. No ještě nějaký čas určitě, mám v úmyslu tu navštívit pár starých známých, ale zatím jsem se k tomu stále nedostal.
Být Ulfric je dar i prokletí....
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte srp 24, 2010 12:42 am

+poděkuje za sklenku a s chutí si z ní upije+ Vím, postřehla jsem, že jste najednou zmizel. Ale tady nešlo o to, kdo tam zůstal nejdéle. Vaše maska latinskoamerického tanečníka se prostě líbila nejvíc. A musím říct, že mě to vůbec nepřekvapilo. Moc vám to v ní slušelo. Kde jste se inspiroval? +prohlíží si ho zvědavě+ Netušila jsem, že zde máte nějaké známé, promiňte +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard » úte srp 24, 2010 3:03 pm

Tak moc děkuji za lichotku. Usměje se milým, až chlapeckým úsměvem. Inspiroval? Víte že ani nevím? Musel jsem vymylset něco narychlo, protože jsem se rozhodl na poslední chvíli, že také přijdu a tohle mě prostě jako první napadlo. Pokrčí rameny. Ovšem, že to nemůžete vědět, moc se tu zatím neprojevuji. Za to se přece vůbec neomlouvejte. Kouzelně se usměje.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte srp 24, 2010 7:34 pm

Nebylo to myšleno jako lichotka, ale budiž +uculí se+ Tak na to, že jste masku vymýšlel na poslední chvíli, dopadl jste skutečně nad očekávání +zasměje se+ No, myslela jsem, že tady nikoho neznáte, když jste se ubytoval v hotelu a ne u svých známých, ale do toho mě nic není +upíjí pomalu skotskou, jeho okouzlující úsměvy se snaží ignorovat+ Ale abych vás moc nezdržovala, ráda bych přešla k hlavnímu důvodu mé návštěvy +položí prázdnou sklenku na stůl a vytáhne jakýsi papír+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard » úte srp 24, 2010 9:29 pm

No u těch známých by nebyl zdaleka takový klid jako tady. Mrkne na ni. Ti známí se vyskytují v klubu Provinilé slasti. Prozradí nakonec s úsměvem a zvědavě ji sleduje jak vytahuje nějaký papír.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte srp 24, 2010 10:04 pm

+zarazí se, zapomene, co to vůbec chtěla a rychle zvedne hlavu k němu+ Provinilé Slasti? +hledí na něj, jako kdyby měl místo nosu chobot a ústa se jí pomalu vlní do širokého úsměvu+ Tak přece jen jsem vás na začátku dobře odhadla +vypne hrdě prsa, že to tipla správně+ Tím pádem jste stoupnul u mně na ceně +zachichotá se a blýskne jí v očích+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard » stř srp 25, 2010 8:01 pm

Zatváří se úplně rozhozneně, až je přímo k sežrání roztomilej. Dobře odhadla? Stoupl na ceně? Pozvedne obočí, až skoro do vlasů. Skoro se bojím zeptat, jak to myslíte. Pousměje se.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř srp 25, 2010 8:42 pm

Nevšímejte si toho, to je jen taková moje spontánní reakce +zastydí se za to, jak se neudržela+ No... možná radši, abych to vysvětlila +uzná, že bude lepší, když to uvede na pravou míru+ Jednoduše... svým vzhledem jste mi prostě od samého začátku jaksi zapadal do Slastí. Proto mě i zarazilo, že bydlíte tady v hotelu a ne tam +chvilku neví, co s rukama+ Myslela jsem totiž, že tam... tančíte +rozesměje se+ Provinilé Slasti jsou totiž můj oblíbený podnik a jeho majitel a zaměstnanci... no prostě... líbí se mi tam +lehounce zrudne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard » stř srp 25, 2010 8:49 pm

Ach tak, rozumím. Zasměje se sytým, hlubokým smíchem. Ale ne, jak už jsem řekl, nejsem tanečník a striptér už vůbec ne. To by se asi řediteli školy moc nelíbilo. Mrkne na ni pobaveně. A upřímně moc se nedivím, že se vám tam líbí. Jean-Claude má talent na spoustu věcí a podnikání v zajímavých věcech je jednou z nich. Pousměje se.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř srp 25, 2010 9:25 pm

+líbí se jí jeho podmanivý smích, je potěšena, že to vzal s humorem+ Vím, ale byl to můj první dojem z vás +usměje se+ Máte pravdu. J.C. má neskutečný talent zaujmout lidi vším, na co jen sáhne. Já sama jsem jeho obětí. Jsem doslova závislá na jeho představeních +zasměje se+ No, velice ráda bych si o tom s vámi povídala déle, ale nechci vás zdržovat +vytáhne papír, je to vlastně srolovaný pergamen, nadepsaný ozdobným písmem a převázaný černou stuhou+ Vaše výhra, Richarde. Tato listina vás pověřuje ke zcela bezplatné návštěvě našeho Salonu krásy, který zdaleka není jen pro ženy. Můžete využít jakoukoliv naši službu, nebo saunu, vířivku či bazén, anebo nedávno otevřený Café bar. Pokud budete mít zájem o mou společnost, moc ráda vás vším provedu, nebo s vámi i něco vyzkouším, například tu vířivku +uculí se šibalsky+ Mohli bychom spolu v rámci vaší výhry třeba i povečeřet +mrkne na něj a předá mu poukaz+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje