Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » pát srp 13, 2010 1:11 pm

Molly: on je už na pokraji trpělivosti, moc se penisem neotírá, spíš funí a co nejrychleji si ji vezme. nemá s tím žádné potíže, protože Molly je také víc než připravená. když do ní pronikne, mihne se mu v očích spokojenost, pak už se ale soustředí na to, aby jim oběma udělal dobře. zprvu pomalé pohyby zrychlí a otírá se svou hrudí o její tvrdé bradavky. sleduje její výraz a nedá mu to, aby ji občas nepolíbil, nebo se vousatou tváří neotřel o její.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát srp 13, 2010 2:05 pm

Samík: +Už několikrát si všimla, že moment, kdy si ji Sam vezme, je pro ni chvíle úlevy, že je zase jeho. Vyjde mu vstříc, nechá ho, aby udal tempo, nastavuje mu bradavky, aby se jich dotýkal chlupatou hrudí a spokojeně lapá po dechu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon srp 16, 2010 6:17 pm

Molly je jeho úplně pořád, on se jí jen tak nevzdá, pokud nebude nějak mooooc zlobit. teď si ji taky bere velice vášnivě a dělá mu potíže se udržet. je to prostě taková blesková akce, neb ji už dlouho neměl a moooc se na ni těšil. konečně sami! ale aby Moll nebyla zklamaná, mají ještě dost času a Samík nepočítá s tím, že by ji jen tak pustil z náručí. když je na vrcholu (alpinista!), vykřikne její jméno. a pak si ji drží a bručí jí do ouška. moje Molly!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte srp 17, 2010 9:36 am

+Divoké tempo a Samův hluboký hlas jí přivedou na vrchol skoro zároveň s ním. Prudce oddechuje, tulí se k němu roztřesená.+ Samíku...Same!+ A taky se ho nechce jen tak vzdát. Je přesvědčena, že Nicol musí na zahradě udělat hrozně moc práce (třeba vykopat brambory, sklidit jablka, přerýt záhony...). Líbá ho na nos a lícní kosti.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř srp 18, 2010 12:30 pm

(vypadá to i na stavbu bazénu, přerovnání tašek na střeše a generální opravu plotu :lol: )

Molly: Sam se i s Molly překulí na bok a pěkně se srovnají, aby se jim pěkně leželo. ale nepouští ji od sebe nijak daleko.
copak bys chtěla, najádo? hladí ji po zadečku a nechá se olíbávat. a už přemýšlí, jak by se dostal k bradavkám, aniž by jim to bylo nepohodlné. chybí mu zkrátka nějaké další ruce.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř srp 18, 2010 12:38 pm

Samík: +Leží se jí pohodlně s rukama zabořenýma do Samových vlasů. Na jeho otázku se rozjede její fantazie na dva úvazky.+ Chtěla bych...+šeptá mu do ucha+...cítit tvůj jazyk na bradavkách, chtěla bych bych, abys mi na břicho maloval obrazy a chtěla bych ti to udělat pusou...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř srp 18, 2010 12:49 pm

Molly: slyší její přání a šťastně se mu rozjedou koutky. hmmm, myslím, že to všechno se dá zařídit. a já navrhuju začít od konce...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř srp 18, 2010 7:28 pm

Sam: I opačný postup se mi bude líbit..+Ještě ho líbne na rty a ukazovákem mu zatlačí na hruď, aby si lehl na záda a sune se jazykem přes Samíkův krk a hruď dolů k jeho podbřišku. Miluje Samovu vůni a užívá si jí. Lehounce políbí jeho pomalu se zase probouzející penis, pohladí varlata a naznačí Samovi, aby roztáhl nohy, neboť ho chce hladit po stehnech.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát srp 20, 2010 8:36 pm

Molly: Sam se s radostí nechá opečovávat a hladí Molly ve vlasech. může se rozpustit štěstím, jak je rozmazlován. hmm, to se mi moooc líbí, lásko... tak teď ty a potom zase já... teda jestli mě tohle, co mi teď děláš, totálně neodrovná...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát srp 20, 2010 9:07 pm

Sam: +Ještě chvilinku ho opečovává, aby si Sam užil toho příjemného pocitu a pak zintenzivní svou snahu. Líbá jeho penis, ústy ho objímá, hladí vnitřní stranu stehen.+ Máš pocit, že by tě to mohlo odrovnat? Tohle?...+hladí teď penis bříšky prstů, malinko škrábe a pak zase líbá a jazykem přejíždí naběhlé žilky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette