od Jean-Claude » pon črc 12, 2010 10:01 pm
*vycítí jeho zaváhání, malinko povolí na sevření, ale jinak ho to neodradí se jej dotýkat, zjizvenou kůži polaská zrcadlově stejně, jako jeho zdravou část, noří svá zápěstí přitom do té zlaté záplavy. Pak jeho tvář propustí a opře si mu ruce o ramena, tak ležérně a lehce, jak dokáže jen díky staletím praxe* Ne, ničí maso...*proti své vůli se trochu otřese a modrý pohled jeho očí o stupeň potemní, až se zdá být skoro černý...když mu odhrne pramen vlasů z tváře, pohled znova nabyde své modré intenzity a stín je pryč, přikývne* to já taky, nenesl bych zrovna s libostí, kdybys nás alespoň nenavštívil...*ale nás myslí spíš sebe, než Slasti* a doufám, že nemíníš hned tak odejet..*klepne ho lehce dlaní do hrudi*
(no, já ani nezačla, jen mi to nedalo to nerozkliknout a neproletět..a u některých jsem těžce zelenalá závistí na Anitu:D:D, to je myslím, asi dál, to co jsem objevila, ale nikdy bych nečekala, že J-C jí řekne at si sbalí a jde pryč, za žádných okolností...on se mu ten zlatohlávek fakt asi dostává pod kůži bo co...já právě taky nemám moc čas, jsem o knížku níž a dycky si kousek jakože začnu čít, na dobrou noc a pak ejhle, sou 4 ráno:D Hamiltonka ale asi plánuje povraždit své fans, jak v každé knížce pořád a pořád dokazuje, že jde ještě přitvrdit, jak ve zrůdnostech, tak v tomhle...)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."