Pokoj č.1

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.1

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 08, 2010 11:15 pm

Potom, drahý až potom °odmítně skleničku. Sáhne si na záda, rezepne zip na šatech a nechá je sklouznout na zem. Vystoupí z nich a desne si na postel° Víš °roztáhne nohy doširoka od sebe aby bylo hezky všechno vidět° že když jsem °jede si rukama od místa kousek pod koleny nahoru po vnitřní straně stehen° sem jela °doputuje jednou rukou do svého klína a zaboří do nej prsty° tak jsem se musela hodně ovládat °druhou rukou pokračuje nahoru po těle k jednomu svému ňadru° abych se někde nezastavila °jemně si začne prso mnout a přejíždět po bradavce prsty° a nezačala dělat tohle °prsty druhé ruky presuje ve svém horkém lůnu° jak moc jsem byla vzrušená °hrudník se jí zvedá jakoby dýchala a upřeně ho pozoruje. Vyčkává jak bude reagovat na její provokaci°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv črc 08, 2010 11:39 pm

Víš, co se mi na tobě líbí, zlato? pozoruje jak si Lana rozepíná šaty divokým výrazem v očích. Tvá přímost. Přiblíží se k ní, když si sedne na postel. Natáhne ruku, aby se jí dotkl. Jakmile ale Lana roztáhne nohy a začne se hladit, na okamžik se zatváří užasle, pak se však usměje, takovým tím temným úsměvem ďábla. Pohodlně se usadí naproti ní do křesla a se zálibou, téměř až živočišní, ji pozoruje. Pod ručníkem se začíná rýsovat jeho erekce.

(promiň, padl mi net)
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 08, 2010 11:58 pm

°Olízne si prsty které měla ještě před chvilkou hluboko ve svém těle, jede vlhkými prsty dolu po svém těle, hezky mezi ňadry, přes pupík zase zpátky do klína. Přesune se k druhému ňadru a věnuje i jemu pozornost své ruky. Zakloní hlavu, oči má přivřené, rty naopak pootevřené. Tiché vzdechy jí přechází přes rty a pomalu, ale jistě se mění ve spokojený nářek. Je příliš vzrušené než aby se vydržela laskat dlouho, i když kouskem mysli je potěšena že se mu její divadlo líbí. Zrychli a zintenzivní pohyby svích prstů v klíně a s tlumeným výkřikem se udělá. Padne na záda do peřin°

(Neomlouvej se. Když je příspěvek, tak je. Když není, tak není. ;) )
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 09, 2010 12:17 am

Lanino malé představení ho téměř zvedá ze židle. Lačně bloudí očima po jejím vzrušením se třesoucím těle. Jeho pták je už plně v pozoru. Jen s vypětím sil odolává a drží obě ruce na opěrkách. Prsty zarývá do čalounění. Když se Lana udělá, srdce mu vynechá několik úderů. Zvedne se a pár kroky je u postele. Ručník mu pořád drží na bedrech a teď taky na jeho erekci. Koleny se opře o postel mezi Lanina roztažená stehna. Konečky prstů jí z obou stran pomalu zakrouží po stehnech a sune se výš, k Lanině klínu. Zlehka jí pohladí, pak dvěma prsty vklouzne dovnitř. Když je vytáhne, krátce k nim přivoní a pak tu čirou tekutinu slízne. Chutnáš sladce jako ambrózie. řekne tiše.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pát črc 09, 2010 12:32 am

°Hlasitě se nadechne jak jeho prsty vklouznou do jejího těla. Roztáhne nohy ještě víc, je to jasné a necudné pozvání. Nadzvedne se na loktech a zkoumavě na něj koukne° Je pro mě čest že to říkáš °řekne vážným hlasem a myslí to upřímně. Posadí se jeho rozkrok hezky příhodně před tváří. Jede mu oběma rukama nahoru po vnitřní straně stehen pod ručník čímž mu ho sundá protože už stejně moc nedrží. Políbí ho na stehno, přejede po něm jazykem a přesune se k jeho varlatům a i ty olízne. Sevře mu penis v dlani a několikrát po něm přejede. Vzhlédne k němu a pozvedne obočí° Řekni mi co chceš abych dělala a já to udělám.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 09, 2010 9:15 am

Sleduje Lanu, jak se dotýká jeho kůže. Mimovolně se mu napnou všechny svaly v těle, když ho olízne. Prsty vklouzne do jejich vlasů, a když se Lana odtáhne, nespokojeně zamručí. Přesně tohle chci. řekne zhrubělým hlasem. Tvá ústa na mém péru. Udělej mě, Lano. Až do samého konce. Za bradu ji vytáhne k sobě. V očích se mu odráží touha a živočišná potřeba se udělat. Lačně jí vklouzne jazykem mezi rty. Jednou rukou jí hladí záda, tlačí ji na sebe. Svým tvrdým penisem se jí otírá o bok a táhne ji za sebou, dál od postele, ke křeslu, kde před tím seděl. Druhou rukou se prohrabuje v měkkých vlnách jejich tmavých vlasů. Provokativně se usadí do křesla, s penisem postaveným vzhůru, přičemž tam nechá Lanu stát a koukat na něj. Čeká, jestli splní, co slíbila.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pát črc 09, 2010 9:59 am

°Nechá se dovést až ke křeslu° Z velkou radostí °usměje se. Přeochotně si klenke na zem, v drobných polibcích putuje po jeho stehnu až k penisu. Chce ho co nejvíce potrápit a napnout. Olízne mu celou délku penisu, hezky od zdola nahoru. Vezme ho celého do úst, jezdí po něm rty nahoru a dolů a občas jemně poškádlí žalud špičkou jazyka. Nakonec se odhodlá i k tomu jemně se ho dotknout zuby, tak aby necítil ani šptku bolesti jen jejich dotek a pouze doufá že jí tu nevyskočí s kůže, nebo jí nepraští°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 09, 2010 11:03 am

Pohodlně zapadne do křesla. Laniny polibky v něm vydráždí každičký nerv. Už chce frustrovaně zavrčet, proč to tolik trvá, ale její jazyk ho konečně poškádlí tam, kde má. Když si ho vloží do úst, prudce se nadechne a z hrdla mu unikne tlumený sten. Boky pohybuje proti Laniným ústům. Hlavu zakloní dozadu, nehty drásá opěrky.
Když ale ucítí její zuby, v okamžiku se narovná a vztekle jí pohlédne do očí. Opravdu má v první chvíli co dělat, aby ji nepraštil. Paži vymrští vpřed a jeho dlouhé prsty se pevně ovinou kolem Laninho bělostného hrdla. Zatím však nezmáčkne, nechává Laně dostatek prostoru, aby mohla dýchat (i když to nepotřebuje), ale také drží pevně, aby se mu nevysmekla. Jeho hlas se otřásá přelívající se zlostí. Takovou hru se mnou nehraj, upírko. Mohlo by tě to stát život.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pát črc 09, 2010 11:56 am

°Trochu sebou trhne když jí tak chytne a jen tak tak stačí otevřít dost pusu aby ho skutečně nezranila° Já si nehraji °odporuje měkým, malinko přiškrceným hlasem, ovine prsty kolem jeho zápěstí a trochu zatáhne jak se snaží donutit ho uvolnit svůj krk° Neublížím ti... °konejší ho° mám tě docela... °zvažuje jak to vyjádřit° ráda °zamračí se, protože to rozhodně nevyjadřuje to co k němu cítí. Výstižnější by bylo že jí "vyhovuje" ale to by si hrdému bohu do obličeje říct netroufla. Není sebevrah° a jeho taky °přejde do humoru a ukáže na jeho penis°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 09, 2010 12:38 pm

Ještě chvíli ji spaluje zuřivým pohledem, o to víc, že si uvědomí, jak blízko k tomu zranění vlastně měl. Odkdy je zde, je čím dál neopatrnější. Pak ale, jeho výraz změkne. Uvolní sevření a Lanin obličej podrží v obou rukách. Skloní se k ní tak, že jejich tváře jsou jen několik málo centimetrů od sebe. Když opět promluví, jeho hlas je klidný, tichý, no pořád je z něj cítit nebezpečí. Tohle už nikdy nedělej. Důvěřuju ti, jak jen toho jsem schopen a taky tě mám docela rád. Ale to mi nezabrání tě zabít. Rozumíš? Dlaní ji jemně pohladí po tváři, prsty sklouzne na její hrdlo a téměř něžně se dotýká míst, která ještě před chvilkou svíral. Jeho vzrušení, které na chvíli polevilo, se mu opět vrací do slabin. Zvedne se a Lanu táhne s sebou. Rty a jazykem sklouzne po jejím krku. Rukama hněte její ňadra a prsty dráždí bradavky. Vyloží ji na desku psacího stolu a vmáčkne se mezi její stehna. Dost bylo hraní, chci tě mít. Teď hned! Tvrdě do ní vnikne a začne přirážet.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje