Pokoj č.1

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.1

Příspěvekod Ares » pát črc 02, 2010 10:39 am

Bylo mi potěšením. zlehka se ukloní a když Mystick odejde, jde se projít do města.
Ares
Bůh

Příspěvekod Ares » stř črc 07, 2010 3:41 pm

Přemístí se sem z města. Po plesu v Eagel Rocku a spaní na ulici se bůhvíjak dobře necítí. Dá si sprchu a odplíží se do postele.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » čtv črc 08, 2010 1:11 am

+poslíček mu pod dveře postrčí vzkaz+
Milý Aresi, děkuji za váš děkovný vzkaz. Potěšilo mě, že se vám můj ples líbil a moc ráda vás zase někdy na Orlíku uvidím.
Styx
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv črc 08, 2010 9:42 pm

Vzbudí se celkem čilý (aby ne po tak dlouhém spánku). Napíše vzkaz Styx a Laně, pak odkráčí do koupelny pod sprchu.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 08, 2010 9:57 pm

°Začichá a trochu nervozně si pospíší po chodbě. Hoteli jsou pro ní plné spousty pachů a to jí občas znervozňuje, zvlášť když se v těch prokletých rudých šatech nemůže schovat ve stínu a zase se z něj nepozorovaně někde vyloupnout. Dojde k jeho pokoji a zaťuká klouby prstů jemně a ne příliš výrazně jak by to měla udělat správná dáma a čeká aý jí otevře°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv črc 08, 2010 10:05 pm

(Velmi příjemný a zábavný bůh? To není zrovna image, kterou by se chtěl prezentovat :lol: )

Zaslechne slabé klepání na dveře. Vyleze ze sprchy tak jak je, krásně voňavý a mokrý, zabalí si jenom ty nejnutnější věci do malého ručníku a jde ke dveřím. Když je otevře a za nimi uvidí Lanu, potěšeně se usměje. Dokonce je to celkem milý úsměv. Nečekal jsem tě tak brzy. Odstoupí od dveří, aby mohla projít.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 08, 2010 10:16 pm

Zdravím °zableskne zářivě bílími zuby a vejde dovnitř. Jako u všech hotelovích pokojů i tenhle se jí zdá neosobní, i když nepostrádá Areovu nezaměnitelnou vůni. Svojí nespokojenost dá najevo nad interierem dá najevo pokrčením nosu a vráskami mezi obočím, které se ovšem hned vyrovnají jen co se na něj obrátí a důkladně si prohlédne jeho vlhké tělo a ručník co prakticky nic nezakrývá° Jsem si jistá že takovéhle přivítání °pohne rukou obsahujíc celou jeho postavu° si přeje každá žena °natočí si vlasi na prsty° Jsi nádherný °usoudí rozvážně po důkladné prohlídce°

(No co mám s Lanou dělat. :D Ještě jí neukázal svou moc, tak se ho nebojí :D )
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv črc 08, 2010 10:43 pm

Když prochází kolem něj, pozorně si ji prohlédne od hlavy až k patě. Speciálně dlouhý pohled věnuje jejímu zadečku. Červená ti sluší. zhodnotí uznale. Takové přivítání jsem původně neplánoval. ušklíbne se. Je úplně jasné, že mu to ale vůbec nepřekáží. Co takhle polibek na přivítanou? zeptá se na oko nevinně. Než stihne Lana zaprotestovat, v okamžiku si ji přitáhne a dlouze ji vášnivě políbí. Ty jsi nádherná, Lano. šeptne jí do rtů.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 08, 2010 10:50 pm

°Stejně vášnivě mu oplácí polibky. Tuše, potěšeně se zasměje jeho drobné lichotce. Obrátí se a opře se mu zády o hruď, zadečkem se jemně otírá o citlivé partie. Natočí hlavu a vtiskne mu polibek na čelist, rukou ho pohladí po tváři° Já vím že mi sluší. Hmm... nejvíc mi sluší krvavá koupel °znovu ho políbí někam na krk a vymaní se z jeho sevření. Odstoupí do bezpečné vzdálenosti a zase se k němu otočí° Bude sklenička, nebo to byla jen záminka jak mě pozvat na sex? °tváří se jako nevinost sama°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv črc 08, 2010 11:01 pm

Laniny polibky si užívá, slastně přivírá oči. Jeho ruce jí hladí po těle. Zastaví se na jejich prsou. Když se od něj Lana odtáhne, ručník mu téměř sklouzne. Včas ho však zachytí. Na chvíli se jí zahledí do očí. Pak mu začnou cukat koutky. Byla to záminka, jak tě pozvat na sex, ale jestli máš také chuť na tu skleničku, stačí říct. Pořád jí upřeně sleduje. V skutečnosti vůbec nepočítá s tím, že by ho Lana mohla odmítnout.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje