*zkontroluje si to a pak pokrčí rameny* Dobrá tedy, prsten bude asi jinde *je naštvaná, ale udržuje neutrální výraz i tón hlasu* Založíte mi prosím ten nový trezor?
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný. (J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
(začínám se ztrácet, žádný Trezor na Tmu nevidím...tak jsem asi slepááá) *přikývne a napíše ji nové umístění* prosím...přístupová práva jen vám? *a přivolá skřeta aby ju tam doprovodil *
vpluje dovnitř a zamíří si to rovnou k pultu. K jinému než je Světluš, samozřejmě. Dobrý večer, potřebovala bych na cenit tyto perly. položí na stůl váček z modrého sametu, ve kterém se schovávají perly.
*skřet na ni koukne, pak na váček, pak do váčku a nakonec přivolá jiného zezadu, kterému řekne co a jak...ten přikývne* s dovolením si je na chvíli vypůjčíme...*a jde perly přezkoumat, zhodnotit pravost a ocenit je....za chvilku je zpátky i s váčkem a orazítkovaným lejstrem o potvrzení pravosti a ocenění* přejete si je u nás uložit nebo snad prodat?*zajímá se skřet*
vejde do banky a zamíří k volnému okénku Dobrý den, ráda bych si u vás zřídila trezor. Postačí nějaký malý, na moje jméno... golux... kouká na skřeta a doufá, že nebudou chtít žádný doklad totožnosti