Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 1:55 pm

+zavolá si skřítka+ Prosím dvě dvojité skotské. A nádobu s ledem. +ještě za ním zavolá, než zmizí+ Mohl by ses mi postarat o mé šaty? +sedne si do křesla, chvíli se rozhlíží a pak sáhne po knize, která leží vedle a jelikož miluje knihy, začte se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 2:04 pm

*skřítek donese nádobu s ledem, dvě vojité skotské a postaví to na stůl* Šaty budou hotové za čtvrt hodiny madam, kdybyste mě potřebovala stačí lusknout*ukloní se*

*vejde dovnitř, má na sobě černou košili a kalhoty a má mokré vlasy, když uvidí, že si Styx čte usměje se a nenápadně se proplíží za ní a poté ji zakryje rukou oči* Hádej kdo jsem?*snaží se napodobit její hlas*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 2:14 pm

+poděkuje skřítkovi a čte dál. Lekne se, když se jí najednou na očích objeví teplé ruce, vezme mu jeho dlaně do svých a otočí se+ Regulusi! Tys mě vylekal! +zasměje se+ Tebe ty legrácky ještě neopustily? +všimne si, jak mu to moc sluší v té černé barvě, kterou miluje a snaží se svůj obdiv skrýt+ Pojď si sednout, objednala jsem pití.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 2:19 pm

To jsem měl v úmyslu, s tebou mě to nějak baví, vždycky se totiž lekneš*usměje se a sedne si naproti ní* Koukám dobrý výběr*usměje se a vezme si skleničku a podá ji tu její* Doufám, že ses tu moc nenudila, ale nevěřila bys, kdy všude jsem měl tu zmrzlinu*usmívá se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 2:29 pm

To mi povídej, já ji taky měla i tam, kde jsi mi ji vůbec nenapatlal. Fakt by mne zajímalo, jak se tam dostala. +směje se+ Ne, nenudila, četla jsem si. +ukáže na knihu+ Zajímavá literatura. +ťukne si s ním+ Zajímáš se o černou magii?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 2:34 pm

Zmrzlina je prevír*usměje se, ale při její zmínce o černé magii trochu ztuhne* Proč se ptáš?*ptá se opatrně*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 2:38 pm

Protože tahle kniha, +ukáže zase na ni+ má s ní dost společného. +všimne si jeho nejisté reakce+ Co je ti? Já se taky zajímám o černou magii. V Zemi hříchů se spousta lidí zajímá o černou magii.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 2:58 pm

*podívá se na ní*Ano má, to máš pravdu, jak jistě víš dřív jsem býval dost náruživý smrtijed...vím co černá magie dokáže způsobit člověku, ale také vím co způsobí s člověkem, který ji provozuje. Proto se o ní zajímám ve směru, nevím jak bych to měl říct, očisty? Ne, to asi není úplně vhodné slovo, snažím se o ní vědět tolik, abych se od ní popřípadě mohl úplně odprostit. Někteří lidé ji provozují, ale nevědí o ní dostatek, takže jim to pak trochu vleze na mozek. Ale, když víš jak ji používat tak aby si ji používal jen jako účelné kouzlo na něco zaměřené, tak to s tebou pak nic neudělá, a toho bych docela rád v nejbližší době dosáhnul.*sklopí oči a napije se zhluboka skotké*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 3:12 pm

Máš pravdu, že černá magie má obrovskou moc a v rukou nezkušeného je smrtící záležitostí pro obě strany. +usrkne si pití+ Já se o ni zajímám taky, čistě teoreticky, fascinuje mne, ale bojím se ji provozovat. Třeba s někým zkušeným, +významně na něj pohlédne+ bych se o ní dozvěděla víc. +trochu změní téma, není si jistá, zda mu to není proti srsti+ Ale bavme se o něčem veselejším. Samozřejmě že vím, že jsi bývalý smrtijed. Ale ty nevíš o mně, že mám slabost pro smrtijedy. +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 3:25 pm

Někdy, když budeš chtít můžeme něco zkusit. Troufám si říct, že už o ní toho vím poměrně dostatek na bezpečnější provozování. Ale musím s tebou souhlasit, je fascinující, naprosto. Obzvlášť některé odvětví.*odlehčeně se usměje*To není úplně nejlepší slabost. I když nadruhou stranu pro mě je to velice výhodně...*šibalsky se usměje*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí