Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Lanevra » ned čer 06, 2010 7:46 pm

Nef: Jednou dojdeš domů po svích a pak to budou všichni brát za samozřejmost °zakroutí hlavou° Zejména dnešní muži se musí naučit jak rozmazlovat ženu. To je hold ta emancipace °ohrne ret° Já? °ukáže si na srdce prstem° Jen jsem říkala že je to pěkná kočička °poukáže na Memory a zářivě, docela nevině se suměje°

Styx: Vlastně ani ne. Mám náročný vkus, jak jistě víš °nakloní se kousek k ní° Krom toho, nosit tvoje šaty je mnohem... lepší °usmívá se takovím tím tajemným mnohoznačným úsměvem° Nemusíš na nás dohlížet °mávne rukou jakoby odháněla mouchu° Vždyť my dvě se máme vezkrze rády °vrhne přívětiví pohled Neferetiným směrem°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned čer 06, 2010 9:10 pm

Lana: Tak je pravda, že by jim to neuškodilo, kdyby se tomu rozmazlování aspon trochu naučili. +pousměje se+ Jo tak, hezká kočička. +opakuje po ni trochu pochybovačně, ale neštourá do toho, radši+ Odkud vy se vlastně se Styx znáte?

Styx: My? Já? +ukazuje na sebe s úsměvem prstem+ Co bych jako měla být? +culí se nevinně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 06, 2010 9:42 pm

Lana: To je mi divné, že tě nezaujal vůbec žádný korzet +kroutí hlavou+ Ono to bude asi opravdu těmi mými šaty +úcul+ Ale když ti to dělá dobře... +zatváří se chápavě+
Nef: Ale nic. To mi jen tak vyklouzlo +culí se+ Ty jsi přece nevinnost sama +zachechtá se+ Holky, jak dlouho ještě tady chcete zůstat? Brzy bude ráno. To chcete tady i spát? +smích+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned čer 06, 2010 9:59 pm

Nef: Známe se ze starých času °pousměje se. Je jasné že otom nechce mluvit° Možná ti lépe a výřečněji odpoví Styx. Ona byli vždycky ta výřečnější z nás dvou °pokyne hlavo ke Styx, sama nezaujatě koukne z okna a dopije jedním hltem víno°

Styx: Prostě nevybrala °odsekne trochu podrážděně° Plané sliby Mazlíčku. V tvém hlase zaznívají jen plané sliby °řekne smutně° Já bych klidně šla. Pokud má Neferet dojedeno... °ohlédne se po sousedce°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 06, 2010 10:07 pm

Lana: Jaké sliby? +nechápe+ Zase jsem ti něco slíbila, co jsem nesplnila? Připomeň +usměje se+ Tak já bych tu debatu o našem seznámení nechala až na doma, co vy na to? +dopije svoji sklenku vody a zvedne se+ Doufám, že za vodu se tady neplatí +ohlíží se marně po nějaké - jakékoliv obsluze+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned čer 06, 2010 10:09 pm

Styx: Ano přesně, nevinost sama. +odsouhlasí jí to vážně, ale pak se zasměje+ No to ne. +zasměje se+

Lana: Určitě se jí někdy zeptam. +pousměje se a dojí+ Jo, já už mam dojedeno. +pokývá hlavou a odsune od sebe talíř, zavolá číšníka a všechno zaplatí+ Tak můžeme jít. +otočí se na ně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned čer 06, 2010 10:22 pm

Styx v každém tvém gestu ej slib který nesplníš °chvilku vypadá smutně, ale pak zase normálně, vesele a jako obvikle trochu povíšeně° Jestli už není na programu nic zajímavého, tak tvoje sídlo bude pohodlné ke strávení dnešního dne °dává důraz na slovo "tvoje" aby bylo jasné že ona ho za domov nepovažuje. Jeneže co ona považuje za domov?° Pojďme °zvedne se od stolu a vyrazí ke dveřím°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 06, 2010 10:29 pm

Lana: +nechce se teď na odchodu pouštět do velkých debat o svých nesplněných slibech+ Tak o tomto tématu bych si ráda promluvila až na Orlíku. To by mě vážně zaujímalo, co tím myslíš, protože já to, co slíbím, vždycky plním +dohaduje se s ní+ Tak jdeme, dámy +vyjde ven a lapne Lanu za ruku+ Připrav se, krásko +zašeptá a přemístí se s ní na Eagle rock+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned čer 06, 2010 10:38 pm

+vyjde s Lanou a Styx ven a přemístí se s nimi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod golux » úte čer 08, 2010 6:16 pm

Ares: No, záleží to snad na obou, ne? Tedy, já se nevnucuji někam, kde nejsem vítána. Jestli mi rozumíte... usměje se na něj Jídlo bylo výborné, vaří tady skoro tak dobře jako na Mýtince... byl jste tam už někdy? prozkoumá barvu vína proti světlu a napije se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette