Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Styx » sob čer 05, 2010 11:59 pm

Memory: +u vedlejšího stolu zahlédne svoji kamarádku, tak jde k ní, pozdě si však všimne, s kým tam je+ Memory, ahoj, moc ráda tě zase vidím +obejme ji+ Potřebovala bych s tebou probrat něco ohledně salonu, než jej otevřeme, tak se někdy stav v kanceláři +otočí se k jejímu společníkovi+
Dobrý večer Ashere +usměje se na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned čer 06, 2010 12:03 am

Styx samozřejmě zaznamenal ve chvíli kdy vešla, a teď na ni pohlédl.
Styx, i tobě dobrý večer. S lehkým úsměvem v koutcích smyslných rtů jí pohlédne do očí.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned čer 06, 2010 12:08 am

Lana: No vidím, že jsi nějaká rozjařená +směje se+ Takže co sis koupila? Nebo jsi jen radila Neferet?

Nef: Můžeš mi říct, jak jste se vy dvě mohly dát dohormady? +diví se+ Doufám, že se moc nehádáte +cukají jí koutky+

Asher: +hledí mu do očí+ Jak se ti vede? Dlouho jsme se neviděli. Ale koukám, že jsi už na odchodu. Škoda +usměje se zas+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned čer 06, 2010 12:08 am

(Taká technická otázka. Jeho koža je teplá, či studená? Mám pocit, že v slastiach J-C dokonca v jednej scéne bilo srdce.)

Chytí sa jeho ruky a postaví sa. "Vystúpenie v Slastech si určite nenechám ujsť." zazubí sa.

Styx: Prekvapene ju objíme. Pričom pustí Asherovu ruku. "Styx, vôbec som si ťa nevšimla. Dobre, určite prídem. Vyhovuje ti to zajtra?" S miernymi obavami sleduje ako sa s Asherom pozdravia, no nezdá sa, že by sa plánovali hádať.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned čer 06, 2010 12:10 am

Pěšky? °zopakuje, pohoršeně a šokovaně kouká na Neferet. Jak se mohla odvážit říct aby Lanevra chodila někam jen tak pěšky, vyjma procházek v parku° Pěšky chodím, jen když musím. Ještě aby se ze mě stal poutník °zakroutí hlavou° Auta, jedině auta. Auta jsou skvělá a nic je nenahradí °otom je skálopevně přesvědčená. Všimne si jak se Styx tak nějak podivně důvěrně, nedůvěrně baví z Asherem a dle očí člověk pozná že se jí to tak docela nezamlouvá, ale nechává to na Styx° Už to není malá holčička °připomene si šeptem°
Styx: Co? °překvapeně odtrhne zrak od desky stolu do které si mumlala° Chtěla jsem si koupit kompletní garderobu, abych ti nevykrádala šatník, ale nic se mi nezalíbilo. Asi si nechám něco dovést z Prahy.

(Mě tak děsně baví Lanevru stírat. :D Já fakt asi nejsem normální.)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned čer 06, 2010 12:15 am

Styx: Ano dlouho. Já se mám dobře. Vlastně moc dobře. Ve Slastech mi nic neschází, tak co víc si přát. Usměje se na ni. Ano, už odcházíme, jsme tu už dlouho. Tak třeba příště. Pousměje se a zlehka se k ukloní. Tak se měj krásně.

Mem: Jemně jí ruku stiskne. Prostě jen tak, nemohl si pomoct:) S úsměvem pozoruje ty dvě krásné ženy vedle sebe a čeká, až se domluví.

(ano ano, to jsi četla dobře. Po většinu času jim srdce nebije, pokud tedy nechtějí. Pokud jsou nakrmení, je jejich kůže teplá a i srdce bije. Také vypadají tak nějak..."živěji" nebo jak bych to řekla. Prostě víc jako lidi, ale zároveň je jejich moc silnější a zřetelněji cítit:) )
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » ned čer 06, 2010 12:19 am

Styx: Víš že ani nevim? +zasměje se+ Nedávno jsem Lanevře nabízela, že jí vezmu do nějakýho místního obchodu. +zavzpomíná+ Né ani moc ne. +kroutí hlavou a tváří se jak svatost sama, mírně se mračí, když sleduje, jak mluví s Asherem+

Lana: Ano. +přikývne jako by se nic nedělo, ale má co dělat, aby se nezačala smát, když vidí ten Lanin pohoršený pohled+ Proč hned poutník? +zvedne obočí+ Taková menší procházka, přeci nemůže uškodit. +usmje se+ Když si to myslíš. +pousměje se, ona osobně moc auta nemusí ale to bude spíš tím, že se k nim moc nedostala+ Co si říkala? +zeptá se, když si tak Lana šeptá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 06, 2010 12:22 am

Memory: Jistě, vyhovuje, Tak se zítra stav a probereme to. Chtěla bych kompletně vyměnit celý nábytek a jelikož kancelář budeme sdílet společně, tak ať se nám to líbí oběma +uculí se+ Vezmu nějaké katalogy a spolu něco vybereme.

Lana: To tě nezlákal ani žádný korzet? +docela se tomu podivuje+

Nef: No jen aby. Vím, co jste obě zač, tak si na vás radši dohlídnu +směje se+

Asher: To ráda slyším, že se ti daří +elegantně mu kývne hlavou v odpověď na jeho gesto+ Taky se měj krásně +naposled se usměje, dohovoří s Mem a vzdálí se pryč+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned čer 06, 2010 12:27 am

Styx: "Tak zajtra." kývne jej hlavou na pozdrav, keď sa vzdiali.

Asher: Keď sa tak nečakane dotkne jej ruky, zachveje sa. Je to však príjemné, také slabé mravčenie. Dohovorí so Styx a otočí sa k nemu, že už môžu ísť. Ruku má stále v tej jeho.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned čer 06, 2010 2:06 pm

Takže můžeme jít? Usměje se na ni a stále jí držíc za ruku, vejde do haly.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette