Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Asher » sob čer 05, 2010 8:15 pm

Chvíli pozoruje ubrus, jakoby na něm bylo něco hrozně zajímavého. Pak jí pohlédne do očí. Ano chybí mi. I když je to už více než dvě staletí. Lidé, když někoho ztratí mají tu velkou výhodu, že za milovanou osobu musí truchlit maximálně pár desítek let. Pokrčí rameny. Ale je to minulost a naštěstí už jsem s tím smířený. Zarazí se. No, rozhodně víc než před několika lety. Pousměje se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Lanevra » sob čer 05, 2010 8:53 pm

°Zase si pohodlně opře hlavu° Pokud je na cestách, pak je ti houby platnej °mávne rukou° Prostě si najdi jiného. Pokud o tebe nemá takoví zájem aby zůstal, nebo tě alespoň vzal sebou, pak si tě nezaslouží °řekne přesvědčeně° Sama prostě být nemůžeš
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob čer 05, 2010 8:57 pm

To není tak jednoduchý. +zakroutí hlavou a usměje se na číšníka, který jí pravě přinesl nádherně vonící jídlo+ To asi ne, ale i tak. +pokrčí rameny+ A co ty? Máš nějakýho přítele? Nebo líbí se ti někdo odsud?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob čer 05, 2010 9:23 pm

°Mírně se nakloní a nasaje vůni jídla, s přivřenýma očima ji převaluje na jazyku° Vůně je jediný co mi zbylo, když to chuť už zabalila °vycení prakticky lidské, ale nepřirozeně bílé zuby na Neferet v širokém úsměvu° Já se moc nevážu °pohlédně Areovím směrem° Potkávám jen lidi a ti zemřou dřív než se stačíme navzájem skutečně poznat °mírně pokrčí rameny° Odsud moc lidí neznám °přizná°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob čer 05, 2010 9:33 pm

+nijak to s ní nehne, když se na ni Lana tak usměje, usměv jí vrátí i když není tak široký, ochutná jídlo a spokojeně pokývá hlavou+ To je asi jedna z nevýhod upírství co? +zajímá se o její názor+ Nemusíš mít starosti, brzo je určitě všechny poznáš. +pousměje se+ Jdeš na tu Luciusovu oslavu narozenin?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob čer 05, 2010 9:34 pm

Tiež sa naňho usmeje. "Minulosťou by sa nemalo zaoberať príliš dlho." zarazí sa. "Aj keď pre vás zrejme čas nehrá veľkú rolu." povie s úsmevom. "Určite vás v budúcnosti ešte toho veľa čaká." na chvíľu zamyslene blúdi očami po reštaurácii. "Musí to byť zaujímavé pozorovať, ako sa svet okolo vás každým storočím mení." povie, keď naňho opäť pozrie. "Občas si hovorím, že by som rada vedela, čo sa s ľudstvom udeje tak za ďalších dvesto, tristo rokov."

(Myslíš, že by sme to mohli pomaly ukončovať? Asher je veľmi dobrý spoločník :) , ale ja som žiaľ od pondelka na týždeň mimo internet :( )
Naposledy upravil Memory dne sob čer 05, 2010 9:55 pm, celkově upraveno 1
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob čer 05, 2010 9:44 pm

°Zdá se že nad její otázkou dlouze uvažuje, protože mlčí a kouká na okna° Asi ano. Je to nevýhoda °řekne nakonec, už zase z usměvem° ale když už žiješ tak dlouho, tak to vlastně všechno zapomeneš °to že stále kouká hladově na jídlo ale jasně naznačuje že lže° Nebojím se, mám čas °připomene, tak jako mnohokrát svou nesmrtelnost° Lucius? To je ten vysoký štíhlí blonďák co jsem ho viděla na té svadbě? °ujišťuje se. Představeni nebyli, takže jen tak zaslechla že ho tak kdosi oslovoval°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob čer 05, 2010 9:54 pm

Ale i tak. Musí to být těžký, když si třeba někoho hodně oblíbíš a musíš sledovat jak stárne a umírá. +mírně se zamračí zatímco ujídá, trochu k ní posune talíř stranou s hranolkama, kdyby si třeba chtěla taky dát+ Jo to bude on. +pokývá hlavou+ Zajímalo by mě, co mu kdo dá za dárek. Mě trvalo pěkně dlouho než jsem něco vymyslela a je to stejně nic moc. +zamračí se+ Dej něco člověku, co má snad všechno na co si vzpomene.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob čer 05, 2010 10:13 pm

Víš Neferet °vážně na ni pohglédne° pokud bych si někoho "skutečně oblíbila" pak ho nenechám zestárnout °přizná se jí° Mám přeci lék na všechny nemoce, stárnutí i smrt °pousměje se° Tak já vyzkouším jestli se za tu dobu něco náhodou nezměnilo °vezme si hranolku a ukousne si kousek° Pořád stejný °odloží ji na ubrousek° Tak ono je to myslím jedno, pokud nechce člověk jeho skutečné díky. Vypadal jako aristokrat a ti poděkují člověku na jejich urovni ať se jim dárek líbí nebo ne. Je to oboustrané divadýlko.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob čer 05, 2010 10:23 pm

Jo to je asi pravda. +pousměje se+ Klidně. +přišoupne k ní talíř ještě blíž+ On je aristokrat. Pokud můžu soudit tak přesně vystihuje to pojmenování. +zamyslí se+ Na tom něco bude. +pokývá hlavou+ Nesnášim tyhlety divadýlka a diplomacii. +zašklebí se+ Bohužel se bez ní člověk nedokáže obejít. +zakroutí trochu zklamaně hlavou+ Jaký jsou vlastně tvoje záliby?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette