Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod golux » čtv čer 03, 2010 7:46 pm

NO, když mi něco chutná, je to na mě vidět... usměje se na něj přes kus ryby Já tvrdím, že kdo neumí jíst, neumí žít. Vychutnat si jídlo i jiné radosti života je přece důležité... cucne si zase vína, není ještě opilá, ale zábrany opadly Ale vy jste se mi ještě nepředstavil... vyzve Arese
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv čer 03, 2010 7:56 pm

To mi mluvíte z duše. usměje se a sklenici si přiloží ke rtům, vína si ale neupije. Jak se jmenuju? ušklíbne sa a oči mu zasvítí. To je vám zajímavá otázka. Řekněme, že mé jméno není v tuto chvíli důležité.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » čtv čer 03, 2010 8:07 pm

Jen abych věděla, komu mám být vděčná za skvělý večer... usměje se V tuhle chvíli už nelituju, že jsem tu čekala, a kdyby se Ares náhodou objevil, možná že se k němu ani nebudu hlásit... neznatelně na Arese mrkne
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv čer 03, 2010 8:16 pm

Nebojte, tohle není naposledy, co se vidíme. mrkne na ni. Ještě víno? zeptá se s okouzlujícím úsměvem. A jo, tak to jsem rád. usmívá se.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » čtv čer 03, 2010 8:34 pm

Díky... přistrčí mu skleničku Kde berete tu jistotu, že to není naposledy? Třeba se už s vámi nebudu chtít vidět... koketně se na něj usmívá
golux
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv čer 03, 2010 10:43 pm

(no to jo:D ale teda teď jsem začla číst 11.díl a slintáááám:D)

Ano, má to výhody i pro člověka. Lidský služebník není otrok...i když záleží na upírovi. Jsou tací, je tak berou. Ale člověk po tom, co je na něj vloženo čtvrté znamení, získává spoustu upířích schopností. Je silnější, rychlejší. Má lepší smysly a v podstatě přestává stárnout. Je těžší ho zabít, ale ne nemožné. Je to vlastně upír, ale s tím rozdílem, že může na slunce, stále jí a pije normální jídlo a pití. Pousměje se. Díky svému Služebníkovi vlastně může upír znovu "ochutnat" chuť jídla. Ale stejně jako jiné schopnosti, nemůže mít svého Lidského služebníka každý Vyšší upír. Já i Jean-Claude tuhle schopnost máme.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Ares » pát čer 04, 2010 7:01 am

Dolije je víno, sobě taky, a jelikož už dojedl, koukne na golux ponad sklenici, kterou drží v ruce. Chvíli si ji zkoumavě prohlíží a pak se usměje způsobem, jako by věděl něco, co ona ne. To je jen na vás, jestli se budete chtít vidět.
Ares
Bůh

Příspěvekod Memory » pát čer 04, 2010 11:24 am

Zaujato ho počúva. "V tom prípade z toho pre človeka plynie celkom dosť výhod." usmeje sa. "Mali ste okrem Julliany aj iných služobníkov?"

(ono už je aj 11.diel? Začínam sa na tú Anitu normálne tešiť :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » pát čer 04, 2010 5:49 pm

Ne, od té doby jsem žádného jiného neměl. A ani nechci mít. Lidský služebník naši moc sice posiluje,ale zároveň nás i oslabuje. Mám vlastně velké štěstí, že jsem tenkrát nezemřel spolu s Jullianou. To se stává docela často, že když je zabit Lidský služebník, umírá i jeho Pán. A nebo naopak. Vysvětlí vážně.

(Jj je:) Jsou to neoficiální překlady, ale jsou výborný:) No to se těš:D Ale bacha, je to těžká závislost, taková moje soukromá, legální droga:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » sob čer 05, 2010 5:20 pm

Zamyslene naňho pozerá a chvíľu nič nehovorí. "Chýba vám?" spýta sa odrazu tichým hlasom. Hľadí pritom Asherovi do očí. "Myslím Julliana?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette