Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Neferet » čtv čer 03, 2010 1:46 pm

Asi proto, že to každýho zajímá. +pokrčí rameny+ Dvě stě? +tipne si+ Ale co na tom záleží, že. +pousměje se+ Ano to je. +souhlasí+ Pláží tam moc není, spíš skalní útvary. +pokrčí rameny+ Taky hodně lesů, nějaký ty louky. +očividně nad něčím přemýšlí+ Jo slunce tam je na určitých místech dost. +pokývá s úsměvem hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 03, 2010 1:53 pm

Ale proč? °zeptá se obratem° Proč potřebují lidé znát můj věk? Copak jim na něm tak záleží? °obličej má znechucením stažený° Ne, dvě stě mi není °odvětí příkře° Čili klid a mír °zkoumavě si prohlíží její výraz° Co to zamyšlení? °zeptá se zvědavě°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv čer 03, 2010 2:00 pm

Nevím. +pokrčí rameny, přeci jí nebude vykládat o tom, že automaticky porovnává upíry podle věku, tedy skušeností a schopností přicházejících s věkem+ Třeba proto, že je prostě jen zajímá, kolika let může dostáhnout takový upír. +navrhne, i když její případ to není+ O.K. Necháme toho, nebudu tě s tím otravovat. +pousměje se+ Jen jsem přemýšlela nad tím, že jsem do dneška neprošla celý ostrov. Asi jsem až moc zavřená v pracovně nebo v knihovně. +mírně se zamračí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 03, 2010 2:07 pm

Já myslím že se neví, kolika se můžeme dožít °odpoví° Nikdy jsem enslyšela o upírovi co by umřel stářím °dlouze se nad tím zamyslí, jak si vybavuje příběhy o opravdu starých upírech° Myslím že courání po ostrově krásné ženě jako ty taky neprospívá °přejde k hlubšího, o dost svůdnějšímu hlasu° stejně jak to sezení nad knihamy °záhadně se usmívá°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv čer 03, 2010 2:15 pm

To já taky ne. +poznamená, natož si vynadá, že měla bejt sticha, překvapeně zamrká, nad tím, jak se Lana najednou chová, trochu jí to rozhodilo, ale hned nahodí nečitelnou tvář+ Jsem zvyklá. +odvětí+ A co by mi jako prospělo? +zeptá se, i když tuší, že tý otázky asi bude litovat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 03, 2010 2:24 pm

°Užívá si Neferetinu zmatení, hrozně jí to baví. Nakonec to nevydrží a vybuchne v záchvatu smíchu. Popleská ji po ruce° Promiň. Jen se trochu bavím na tvůj účet! °řekne přes smích° Promiň °omluví se znovu a přestane se smát° Vyrazit někam do společnosti. Najít si muže, co to umí v postely °začne vyjmenovávat° Je spoousta věcí co bys měla dělat spíš než se zavírat doma.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv čer 03, 2010 2:33 pm

+div nenadskočí leknutím, když se Lana začne tak smát a začne se mrači, jelikož neví co je tu tolik k smíchu+ Aha. +zamračí se ještě víc, nemá tohle ráda, jen zakroutí hlavou a přestane se mračit+ Já do společnosti moc nemusím. Nikdy jsem nemusela, ale sem tam si někam zajdu. +pokrčí rameny+ A co se týče toho muže, když je pořád na cestách, tak to jde dost blbě. +trochu posmutní, ale hned se zatváří jakoby nic+ Mě to nevadí. Nikdy mi to nevadilo. +jistě že jí to nevadilo, když každou noc vyrazila do "práce"+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv čer 03, 2010 2:42 pm

No na to abych měl hodně milenek, jsem měl spoustu času. Ovšem od té doby, co vypadám tak jako teď, jejich zájem dost znatelně opadl. Ušklíbne se. Se slabým úsměvem na rtech ji pozoruje. Nu, celkem jsou znamení čtyři. S tím prvním v podstatě ještě o nic nejde, dokonce ho velmi snadno může zlomit mocnější upír. Jde spíš o poselství pro ostatní upíry, že ten určitý člověk se pravděpodobně stane Lidským služebníkem nějakého Vyššího. Výhody zatím plynou spíše pro upíra, než pro člověka, právě skrz to přežívání. Je to poměrně dost složité, na zjednodušené vysvětlení. Pokrčí omluvně rameny.

(heh, složitý to je hlavně proto, že se o tom v knížkách moc dopodrobna nemluví:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » čtv čer 03, 2010 5:24 pm

(no vidíš, tak máš voľné pole pôsobnosti :lol: )

"Chcete povedať, že pre človeka to má neskôr aj nejaké výhody?" pozrie naňho dosť nedôverčivo. Celé jej to pripadá, akoby sa bavilo o....otrokovi. "Čo to vlastne znamená? Byť ľudským služobníkom nejakého upíra?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv čer 03, 2010 7:43 pm

Tedy golux, vy se s tím nepáráte. Pobaveně se ušklíbne a taky hltá svůj steak po kusech.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette