Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Memory » pon kvě 24, 2010 2:41 pm

"Áno," prikývne súhlasne, "ľudia sú tu veľmi tolerantní a milí, aspoň tí, s ktorými som sa doposiaľ stretla. Takže ste doteraz ste žili v štátoch? Neuvažovali ste, že sa vrátite domov, do Francúzska?" dotkne sa sklenenej stopky pohára, no zatiaľ nemá v úmysle ho zodvihnúť, len tak po nej prechádza prstami bez toho, aby si to uvedomovala. Pozorne sleduje Asherovu tvár. "Ja som tu asi vyše mesiaca...nie je to veľmi dlhá doba. A pravdupoviediac ani neviem, čo ma sem priviedlo." usmeje sa trochu rozpačito. "Keď som dokončila školu pomerne dosť som cestovala, no a keď som prišla sem, povedala som si, že je už možno čas ostať nejaký čas na jednom mieste. Tak som ostala."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod golux » pon kvě 24, 2010 6:58 pm

vejde do restaurace, rozhlíží se a hledá místo, kam by se posadila a měla trochu soukromí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Asher » pon kvě 24, 2010 10:20 pm

Ano, konkrétně v St.Louis,v Missouri. Ne nemám v plánu se do Francie vracet. Upřímně, nemám na ni moc dobré vzpomínky... Přes tvář mu přelétne stín, ale rychle je to zase pryč. Hodně jste cestovala? A kde například? Zeptá se zájmem.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » pon kvě 24, 2010 10:28 pm

Ten tieň v jeho tvári jej neunikne, napadne ju, čo také zlé sa mohlo stať. No nemá odvahu spýtať sa, i keď sa opäť tvári prívetivo. "Na rôznych miestach." povie po chvíli, keď sa prestane hrať so stopkou a konečne si odpije z pohára. "To kvôli štúdiu léčitelství. V Amerike, predovšetkým Južnej. Samozrejme v Anglicku, v Afrike, pár mesiacov som stávila v Číne. Majú tam veľmi zaujímavé praktiky. Niekoré z nich sa dokonca využívajú aj v muklovskom svete."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » pon kvě 24, 2010 10:34 pm

Pozorně jí poslouchá a když z toho odvodí, co dělá, pozvedne obdivně obočí. Takže jste lékařka? To je velmi záslužné povolání. Usměje se na ni. A kde se vám líbilo nejvíce? Také se napije ze své sklenky a znovu na ni pohlédne.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » pon kvě 24, 2010 10:48 pm

"Liečiteľka." poopraví ho s úsmevom. "Liečim hlavne čarodejníkov, myslím, že v normálnej nemocnici by som pri všetkých tých muklovských vynálezoch veľmi neuspela. Zaslúžilé?" zamyslí sa. "Myslím, že je to povolanie ako každé iné." pokrčí plecia. "Viete, dokonca sme chceli poskytovať zdravotnú starostlivosť upírom." musí sa ovládať, aby sa pri tej spomienke nerozosmiala. "ale slečna Becca ma hneď vyviedla z omylu, že by niečo také bolo potrebné."
"Myslím, že sa mi najviac páčilo v Škótsku. Všetky ostatné krajiny, mám teda hlavne na mysli iné kontinenty, sú nádherné a ľudia sú tam...." chvíľu hľadá vhodné slovo, "...okúzľujúci, veľmi srdeční, ale je to úplne iná mentalita. Nie na akú sme zvyknutí tu v Európe." na chvíľu sa opäť zadíva do plameňa. "Navštívili ste aj iné krajiny okrem štátov a LoSu samozrejme?" zdvihne naraz hlavu a so záujmom mu pozrie do očí. Francúzsko teda radšej nespomína.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon kvě 24, 2010 11:27 pm

Projde recepcí a ve dveřích se na chvíli zastaví. Když si všimne Ashera s Memory, jen tiše, zlostně zavrčí. Co na těch upírech ty ženské jen vidí?! Znechuceně zamíří k opačnému rohu restaurace a sedne si tak, aby je neměl na očích. Čeká na obsluhu.
Ares
Bůh

Příspěvekod Asher » úte kvě 25, 2010 6:42 pm

Ach jistě, léčitelka. Zapoměl jsem, že ani vy vlastně nejste úplně obyčejný člověk. Potřese s úsměvem hlavou. Ano také si myslím, že by to bylo docela zbytečné. Jsme schopní vyléčit se z téměř jakýchkoliv zranění. Na mě je jasně vidět, jak to "téměř" může vypadat. Ušklíbne se. No kromě Francie a už zmíněných Států jsem byl v Rumunsku. Ale to je už velmi dávno.Pousměje se.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » úte kvě 25, 2010 7:16 pm

(Ona v podstate nemá odkiaľ vedieť, že Asher má polku tela zjazvenú. Na vystúpení to nebolo vidno...:))

"Rumunsko." usmeje sa. "To je krajina priam pretkaná upírimi historkami. Páčilo sa vám tam?"
Najskôr nechápe narážku na jeho takmer vyliečenie, ale keď trochu potrasie hlavou, vlasy sa mu malinko odhrnú a odhalia časť haziev na jeho tvári. V očiach sa jej mihne tieň a úsmev jej trochu povädne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte kvě 25, 2010 9:10 pm

(ale jo, bylo to vidět;) http://www.landofsinners.hys.cz/forum/viewtopic.php?f=69&t=317&start=520 )

Ano docela líbilo. Hlavně to, že lidi nám šly instinktivně z cesty, věděli, že není radno si s námi zahrávat. Pousměje se. Všimne si, jak trochu znejistěla a staletími vytrénovaným pohybem si elegantním gestem zakryje jizvy svými zlatými vlasy.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette