Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Geralt » stř kvě 19, 2010 11:52 am

+Hodí po Marigoldovi pytlík s léčivýma bylinkama+ Si to namaž, ale ať tam něco zůstane. A pak dones vodu, zase se tu jenom svalí a nebudeš nic dělat +mračí se na něho+
No, +podívá se na oblohu, která se zatahuje nepěknými šedými mraky+ myslím, že s tím deštěm už to je jasné. Ale máme deky +vytáhne je z mošen a vylové z lesa takové dva velké klacky a zapíchne je do země, a udělá kryt z deky, kterou ještě přišpendlí k zemi+ a máme taky čarodějku, která určitě umí nějaké skvělé kouzlo odpuzující vodu
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 19, 2010 12:05 pm

Tak to si teda pomůžem °brblá při pohledu na tu chatrnou stavbu co Geralt udělal° Proč já s vámi vlastně jezdil? Mohl jsem zůstat hezky ve městě v teple, suchu a pěknou dívčimu po boku °hudrá, zřejmě mu nálada poklesla na bod mrazu.° A ještě si to mám předpokládám uvařit °hodí Geraltovi pytlí zase zpátky° Já si na to vezmu jinčí léčení °začne hrabet ve své brašně, odkud nakonec vytáhne lahev kořal a štědře si z ní přihne. Pak jí velmi neprozřetelně nechá položenou jen tak na zemi a z dalším brbláním se vydá pro vodu.°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 19, 2010 12:16 pm

No, jel jsi s náma proto že doma žádnou pořádnou inspiraci nenajdeš. A navíc - vzpomeň na žárlivýho manžela. Třeba by ti nedal pokoj. +culí se a jak básník odejde, hned se chopí kořalky a přihne si a pak ji zase položí jak byla+ Tak kouzel se vám zachtělo, jo? +zašklebí se, protože se jí kouzlit moc nechce+ No tak dobře. +vytáhne hůlku zamíří na tu deku, kolem se zachvěje vzduch a tři stromy kolem uschnou+ Ale sakra, to se mi ještě nestalo. Ale ta deka je to, nepromokavá. Určitě. Asi. Nejspíš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 19, 2010 12:28 pm

Marigolde, jestli se ti to nelíbí, tak si spi venku +zasměje se pobaveně a váček schová tak jak byl. Sám si vleze pod ten přístřešek a sotva tam vleze začne pršet+ Tak to bysme měli +Vytáhne z brašny několik brambor a zahrabe je pod oheň a zapálí si dýmku+
Teda krásko, abych se tě nezačal bát +když se tak dívá na ty stromy+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 19, 2010 12:34 pm

+když začne pršet zaksichtí se a šupne vedle Vatt´gherna+ Já za to nemůžu, je to nějaký silný. +opatrně začne oždibovat jabko, občas sikne, jak si spálí rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 19, 2010 12:38 pm

+Odlachmí ji rukou kolem pasu+ Třeba to tady má vliv nějak na tvé schopnosti +zamyslí se nad tím a pak se začne smát, když uvidí Marigolda vracejícího se celého promoklého+ Tys spadnul do potoka? +rýpne si+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 19, 2010 12:46 pm

°šourá se zpátky, voda z něho teče jak z psa, vlasi mu zplihle visí kolem obličeje a tváří se jak smrt sama° Jen si dělej srandu ze starého přítele °zaleze ke Geraltovi a Wenai, zatřepe svím dlouhým závojem vlasů, takže ty dva pošklebovače suchá hezky ohodí. Hned natom se výtězoslavně usměje. Když se natahuje pro svojí pálenku padne mu zrak na očazené stromi° Tady si někdo hrál na draka? °zeptá se zvesela, načež se zamračí jak mu v ruce láhev nějak lehkne° Kdo mi upíjel kořelku?! °Geralta přehlédne jako krajinu a obviňujícím pohledem koukne na Wenai, která si tam tak sedí a dlabe jablko jakoby nic°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 19, 2010 12:51 pm

+koukne se na Marigolda svým nejnevinějším pohledem+ Já? Já nic. +zamrká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 19, 2010 1:02 pm

Marigolde! +okřikne ho protože mu zdusil dýmku+ Jak kdo ti upíjel kořalku? Kdo ti na ni dal zlato? +mračí se na něj a hodí po něm horkou bramborou a sám tu svou začne loupat a pak ji dá Wenai a začne loupat další pro sebe+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 19, 2010 1:07 pm

°Podezřívavě si Wenai prohlíží, ale on s ena krásnou ženu dlouho zlobit nedokáže. Pokud se na ni vůbec dokáže zlobit° Hlavně ať zas nemáš přespříliš veselou náladu °napomíná Wenai přátelsky, narážejíc samozřejmě na všechny události v hospodě° Hej! °chytne horkou pramboru a přehazuje si jí v rukou inu jako horkou bramboru° Náhodou na tuhle kořelku jsme si poctivě vidělal svím libím zpěvem, precizními baladami a protřídními tony linoucími se z mé milované loutny °pohladí loutnu. Vážně k ní má nějaký podivný vstah°
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí