Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Marigold » pát kvě 14, 2010 10:36 pm

Pche! °odfrkne si° To se mis talo ještě dřív než jsem potkal naší známou. Na tržišti jsem se střetl z jednou tuze nádhernou mladou paničkou. Milena, jmenovala se tuší °opravdu to vypadá že se nad tím musí zamyslet° Pro mne to bude vžidycky Veverečka. Vlasi měla totiž zrzavé docela jako tohle neposedné zvířátko. Žel bohu °skroušeně zakroutí hlavou° měla také tůze žárlivého manžela v závěsu. Takže než jsme jí mohl patřičně vyznat lásku, zbytečně násilnicky nám to přerušil °dotkne se monoklu a sykne° Tak jsme při taktickém ústupu před jeho psem vklouzl do nejbližšího vchodu do kanalizací, kde jsem narazil na naší přítelkyni.
°zamračí se na Geralta°
No to je pěkné! Já si tu div jazyk nevykloubím, abych neřek veřejně Cirino jméno a ty si ho tu klidně pokřikuješ po ulicích. Nechceš tu taky někam napsat že je to.... °stiší hlas° Lvíče z Cintri, nebo spíše už naše krásné lvice?
°usměje se na Wenai°
No dovol krásné vílo! Já jsem básník, má duše je přímo chronicky náchylná k romantice a něžnostem.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » pát kvě 14, 2010 10:42 pm

Marigolde, neřvi! Já tu přece nehulákám na lesy jak ty. Já to Wenai pošeptal do ucha! Proč bych to měl někam psát? Nikdy bych ji tak neohrozil, to přece víš!
Krásko, jak jsi mohla vyslyšet tu od básníře, Ci... ne říkejme jí tedy lvice, at má tuhle bard klid. Je to moje dcera. +řekne prostě bez okolků+ bude se ti líbit. Jste si dosti podobné. Tedy ne vzhledem, ale povahou +usměje se sám pro sebe+
Marigolde, že ty máš na ty manžele takovou smůlu. Ale pověz, odkoho pak to máš ten výrazný flek na krku? ne snad od naší známé? +pozvedne významně obočí+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 14, 2010 10:50 pm

Tvoje dcera? Jako....? Ale vždyť? Aha. +trochu zamteně se to snaží pochopit+ Tak jo. To jsem na ni teda zvědavá. A proč jí říkáte Lvice?
To by mě zajímalo, jaká vaše přítelkyně bydlí v kanálu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát kvě 14, 2010 11:00 pm

Při svatém ohni ty seš ale trobka! °protoší oči° Vždyť to jsme ti právě řekl! Tohle znamení vášně °přejde si tentokrád po cucfleku° mi Veveruška zanechal dřív než se její ctěný paroháč dostavil domů °dovysvětluje trpělivě pro ty méně chápavé°
Ta naše známá je elfka °mimo město už si dovolí to říct° K mojí nelibosti taky Veverka v tom méně příjemném slovasmyslu °zamračí se° Nevím co v dělala v kanálech, ale asi tudy nepozorovaně vstupují do města a vyvádějí elfi kteří chtějí pryč. To víš °povzdechne si° elf se z města nedostane bez zápisu, prohledání, které nejednou skončí znásilněním. Velkého úplatku a i tak to nemá jisté. °vypadá to že se rozvášní° Nifgart pořád hlásal jak situaci konečně vyřeší. Já se bál genocidi a oni místo toho dělají že je chtějí asimilovat do společnosti. Jsou to všechno mocný prasata co by potřebovali aby jim někdo hřbet zmaloval °myslí samozřejmě Císaře a ostatní° Všechno, celá civilizace pomalu klesé do hnoje a věz vílo že už jsme v něm po papulu.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 14, 2010 11:31 pm

Ále to dělá civilisace pořád a všude. To si nevybereš.
Já jsem jeden čas chodila kanálama pořád, to bylo když jsem pracovala pro Je... dnoho známýho. Na ulici by mě neradi viděli.
Tak veverka... V ježčí písni veverrka ještě není, to je jasná výzva +usměje se rošťácky+ Tak co třeba:
S oříškem jdi pro veverku,
hned ti bude za partnerku.

A ještě potřebujem jeden rým aby byla celá sloka, co tam ještě není? +zamyslí se+ Aha, už vím!
Pak dostaneš zaječici
Uděláš z ní milovnici.

A refrén:
Jenom paní ježková
i když se neschová
věrnost si uchová.

+zasměje se, zjevně spokojená sama se sebou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » ned kvě 16, 2010 9:30 pm

+Jenom protočí oči, když Marigold začne zase hudrovat na všechny a všechno. Ale je to vlastně jeho životní poslání že+
Barde, proč si jednou nevybereš svobodnou ženu? Nebo tě ty ženaté víc přitahují? +zeptá, ale stejně ho to moc nezajímá a poslouchá Wenai, překvapený docela. Že chodila kanálama by do ní nikdy neřekl. Ale co, nezná ji přece roky. Když začne notovat začne se smát+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » ned kvě 16, 2010 9:56 pm

°Zatleská opravdovím nadšením nad Wenainým vystoupením° Ty jsi hotová bardka vílo! °hodí uzdu na sedlo a chopí se svojí loutny. On pro ni prostě nevydrží příliš dlouho, musí ji hladit a prohrabovat se strunami° Chtělo by to tam zařadit Vlaštovičku °koukne po Geraltovi co on na to° Ovšem vlaštocičky si zaslouží býti v něžnejších písních, plných lásky, krásným slůvek a mečů °dodá trochu neadekvátně°
Já si ženy nevybýrám podle toho jestli mají doma paroháče, nebo ne. Vybírám si je podle jejich očí °hrábné do strun až se hlasitě rozezní°

Když jejich očí pláčí
Něhy mají málo
Pak kapesníček smáčí
A mě smutně by se hrálo

°Zarecituje jen tak pro radost blbůstku co ani nehodlá zapisovat° Vidíš? Já jen těším jejich bolavá srdíčka °docela uspěšně se snaží zakrát jaký je to proutník°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 16, 2010 10:02 pm

+jen se tak trochu pro sebe usměje nad těmi verši, protože se jí líbí, ale nepřiznala by to ani za nic+ Srdíčko, jo? Já myslela, že ty míříš trochu níž. +směje se potutelně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » ned kvě 16, 2010 10:16 pm

+Jda mlčky pozoruje ty dva jak si rozumí a v puse žmoulá poslední cigaretu co Wenai uzmul a přemýšlí jesti si zapálit nebo ne+
Budete si ještě dlouho vyměňovat básničky, nebo konečně pořádně popojedeme? +No jo, někdo musí být ten zábavykazisvět+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 16, 2010 10:18 pm

+koukne na Vatt´hgerna+ Tak na to zapomeň. Poslední cigareta je moje. +natáhne se a sebere mu ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí