Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 14, 2010 1:42 pm

+zaksichtí se+ No jo, on má pomalýho koně. Třeba to nebude tak hrozný. S tím počítám, že je potravnej, aspoň nám to líp uběhne, ta cesta. +uculuje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pát kvě 14, 2010 1:52 pm

+Zazubí se, páč ví jak dobře se s Marigoldem cestuje a bude sranda+ Tak pojď +rozhlídne se ještě po pokoji, jestli tam na nic nezapomněli a jde dolů do krčmy+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 14, 2010 1:58 pm

+jde za ním a po cestě si zapálí cigáro, vyjde až na dvůr a začne si sedlat koně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát kvě 14, 2010 2:53 pm

°Vkráčí do dvora z hlavou vysoce vztyčenou. Na krkumá pořádnýho cucfleka a na oku se mu pomalu, ale jistě barví pěkný monokel. Kousek zaním pomalu kráčí podivný tvor připomínající valacha, ale s vyhublíma nohame. Jde poslušně jako pes a už dávno má na hřbětě sedlo a jeden sedloví vak.° Na nic se mě neptejte, nic nepoví. Jsem diskrétní muž °řekne rovnou, ale je jasné že dřív nebo později se od něj dozví kde přišel k těm svím ozdobám° Zato pro tebe Geralte mám jednu zprávu °důrazně zahýbá obočím° Dozvěděl jsem se od jednoho důvěryhodného zdroje že Květ starší krve teď roste na bezpečnám místě pod rukama velké Matky °kůň si položí tlamu na Marigoldovo rameno, zdá se že ho opravdu a z hloubi své zvířecí duše miluje°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » pát kvě 14, 2010 2:57 pm

+Vyhoupne se na Klepnu a málem z ní zase hned spadne, jak uvidí Marigolda. Snaží se nesmát, ale to prostě nejde, protože by se taky mohl udusit+ Jsem si jistý brachu, že nás beztak oblažíš svými slovy +kření se a pak se mu tvář roztáhne do skoro až něžného výrazu+ Marigolde, jsem si tím jistý? +zeptá se na zaklínače trochu až moc nadšeně+ Tak na co čekáš? jedeme

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 14, 2010 3:46 pm

+vyleze do sedla a pobýdne koně, trochu zmateně je následuje+ Jakej květ? Vy ste se dali na kytičky? +kouká na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát kvě 14, 2010 4:03 pm

°Taky by se na svého koně rád vyhoupl tak plavně jako Geralt a Wenai, jenež to neumí a pak chudák kůň by to nemusel přežít. Proto se an něj spíše jen tak vyšplhá. Kůň zastepuje, těžko říct jestli protože se mu nelíbí nová zátěž, nebo jestli se mu jednoduše zamotaj nohy. Přesto však se vydá za těmi dvěmi plinulím, i když pomalím krokem° Naprosto jistý Geralte. Ten zdroj má uši °zdůrazní slovo uši° úplně všude a miluje hudbu °opět zdůrazní slovo hudba a poklepe na svou loutnu° Mimoto ti posílá pozdrav z městcké kanalizace a ptá se jestli si tam taky nechceš jít zabrodit °zazubí se na Geralta jako sluníčko°
Cožpak nevíš vílo že oba máme jemnou a citlivou duši, takže obdivujeme luční kvítí? °pozvedne na Wenai obočí° V jeho případě °kývne na Geralta° taky samorosty °myslí samozřejmě samotnou Wenai°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 14, 2010 4:12 pm

+nakrčí nos+ V kanálu? Odkud máš ten monokl? Jo, vy ste jemné a citlivé duše na první pohled. +culí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pát kvě 14, 2010 10:13 pm

Marigolde, ani nemáš tušení, jak sladce mi teď tvá slova zní +culí se, protože ty jeho slovní kličky prokoukl a ví od koho že to zprávy má+ A tu barvu do tváře, tu jsi dostal darem? No doufám, že je jasné že na procházku ve stoce nemám teď čas.
Wenai, nikdy jsem ti nevyprávěl o Falce? o mé drahé Cyri? +ztlumí hlas na šepot+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 14, 2010 10:20 pm

+zavrtí hlavou+ Ani o jedné jsem ještě neslyšela.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí