Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 12, 2010 12:56 am

No to byl teda drahej vtip. Příště ti osobně nakreslím i licousi, aby to stálo za to.
+otočí se na Marigolda+ No to je snad jasný, že jedeš s náma. Musíš mě naučit nový hospodský odrhovačky. Ty moje sou u nás v hospodě už profláklý.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 12, 2010 9:24 pm

Krásná, nebuď si tak jistá +najednou má takový rošťácký úšklebek+ ti dám licousi, nechtěj abych tě tu přehnul... uhm přes koleno
Marigolde, och jak ty se umíš krásně vetřít +zubí se+ Doufám ale, že máš na čem jet, na Klepnu jsi totiž dosti přibral řekl bych +rýpne si zase pro jistotu on+ Naše cesta je ještě daleká a to tvé brnkání potřebuje změnu vzduchu, beztak po tobě tady ani pes neštěkne.
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 12, 2010 10:00 pm

Drahá, předrahá vílo! °pozvedne k ní korbel° Copak by někoho mohla oprzet jakákoliv píseň zpívaná tvím libím hláskem? °usměje se na ni° Ale budiš, když i u vís jsou neznalci a ignoranti jako tady kolem °významně se rozhlédne po lokálu° pak tě jistě něco naučím.
°koukne na Geralta přes okraj džbánku°
Ty máš dnes ale humoru drahý příteli. Já se vtírám?! °hrdě se narovná° Já se rozhodně nevtírám, pouze upozorňuji nepozorné na svoje kvality °odstrčí talíř z jídlem, protože je na poznámky o své tloušce dosti hákliví. Ještě aby z něj byl anorektik° Mám svého starého grošáčka. Už ho pomalu musím já nosit na hřbetě, spíše než on mě, ale je to věrný a spolehliví přítel.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 12, 2010 10:07 pm

+nenápadně, jak jen může, položí Vatt´ghernovi dlaň na stehno a pomalu jede vzhůru, k rozkroku+
No obávám se, že posté opakovaná ježčí píseň už nikoho neuchvátí. +na Marigolda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 12, 2010 10:10 pm

+Sklopí pohled dolů a pak se zadívá na Wenai, jistý si tím, na co myslí+
Ty Marigolde, +hodí mu na stůl pár zlaťáků+ zajdi zjistit pár informací na rynk, než vyrazíme a kup nám nějaké zásoby na cestu +dá mu zlata trochu navíc aby si někde užil+ Ale jestli tě zase budu někde vytahovat z žumpy +podívá se na něj úkosem+ za hodinu vyrážíme +Vytáhne Wenai na nohy a vleče ji nahoru zpátky do pokoje+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 12, 2010 10:18 pm

°Shrábne peníze ze stolu a významně se na Geralta podívá° Naprosto rozumím °pokýve hlavou důrazně z usměvem. Je mu to absolutně jasné, ani nemusí vidět Geralta jak Wenai zoufale vláčí nahoru. Dopije poslední kapku piva a obtěžkén cizími penězi se vytratí do ulic města°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 12, 2010 10:25 pm

+jak jde za Vatt´ghernem nahoru jen zběžně koukne Marigoldovi na zadek, zabouchne za sebou dveře pokoje a vrhne se na Vatt´hgerna, lačne ho začne líbat a strhávat z něj šaty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 12, 2010 10:31 pm

+Sotva za nimi zapadnou dveře, přitáhne si Wenai v hrubém polibku a tiskne se k ní celým tělem. Přes látku kalhot se tře o její stehýnka a ňadra jí drtí v dlaních+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 12, 2010 10:34 pm

+rukou stiskne jeho mužství, nepřestává ho líbat, den je strašně dlouhá doba, svleče si kazajku, rukama mu prohrábne bílé vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 12, 2010 10:41 pm

+Chytne jí vlasy a zakloní ji hlavu poutaje ji k polibku+ ty mi budeš malovat knírek jo? +zavrčí jí do rtů a silou z ní stáhne kalhoty a roztáhne jí nohy od sebe, nacpe se mezi ně. Vyprostí klazan z těsných kalhot, nasliněnou rukou po něm dvakrát přejede a prudce vnikne do Wen+

Geralt
Zaklínač

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí