+Ten hotel vypadá vážně skvěle+ To jsi vybral skvěle drahý, moc se mi to polibuje +dá mu polibek a společně vejdou dovnitř a Syr si rychle upraví šatky aby vypadala na úrovni hodna manžela+
Bonejour madame et monsieur. +pozdraví je recepční+ Bonejour. +odpoví Viktor+ Nous réservons le noms Lafayette. Oui, tout est en ordre, votre chambreest réservée. Il suffit de s´inscrire ici, sil vous plait. +Viktor jí to tam podepíše+ Merci. +usměje se na něj recepční+ Voilá votre clef de la chambre quarante- deux. +portýr se jich ujme a dovede je do pokoje+
+Po celou dobu co se zapisují se Syr dívá kolem a je unešená. Pak v pokoji dá boyovi dýško+ Merci +a zmizne+ Lásko páni, to je... Nádhera +výskne a skočí mu kolem krku+ Miluji tě, miluji tě, miluji tě
Ano, jsem děsně unavená +drží se ho tlapkama kolem krku a je jí krásně. Jemně mu projíždí vlásky prstama a když ji položí do postele skoro se propadne do peřin, jak jsou nadýchané+ Pojď ke mě +láká ho k sobě jako Siréna+
+Zachvěje se pod jeho dotekem a pohledem, ploskou nohy mu přejede po zadní straně stehna až dolů, a šatky se jí u toho vyhrnou. Zvedne se na rukách a přitiskne rty na místo kde má srdce+