Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Okolí » úte kvě 04, 2010 11:20 pm

+chytne zlatku ve vzduchu, neochotně otrhne pohled, otočí se, zkouší zlatku zuby a mrmlá si něco o nevychovancích, špinavejch vědmácích a chudejch bardech+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 04, 2010 11:24 pm

+vezme si kus masa, s chutí se do něj zakousne a z masa skápne šťáva přesně mezi rozhalenou košili na nahou kůži do výstřihu, Wenai si toho nevšímá a cpe se dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » úte kvě 04, 2010 11:44 pm

+Hodí posledný škaredý pohled na výčepního záda a pak mu pohled sklouzne k Wen do výstřihu a má hrozné nutkání tam zabořit hlavu a tu kapku slíznout, tak radši vezme korbel a napije se+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 05, 2010 10:05 pm

Geralt: °Nakoukne na něj přes korbel° Nenapíšu příteli, protože balady o tobě a jisté mladé dívce která je krásná přezevšechna muka co zažila se lépe prodávají °zazubí se° A já musím z něčeho žít, pít a milovat. Jse přeci jenom muž °z drobnou jiskřičkou závisti pozoruje Geralta jak se tak tiskne k Wenai° Slyšels ho nevychovance? Já že jsem chudý bard? °začíná se zase rozčilovat° Já jsem Marigold světoznámí umělec. Na dvory si mě zvali, šlechtičny mě milovaly °důrazně na Geralta zahýbe obočím, připomínaje mu jednu nejmenovanou dámu co se dobu hřál na jejím dvoře°

Wenai: Co tak smutně krásná vílo? °ptá se zvesela, zatím co i on se hrne na jídlo° Jsi taková tichá mlčenlivá lesní žínka. Tančíš taky za uplňku nahá na paloučku? °tak trochu si ji dobírá°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 05, 2010 10:15 pm

+zazubí se a pokrčí rameny+ Já toho prostě moc nenamluvím. Rozhodně ne ve střízlivým stavu. +rozesměje se+ Co bych dělala za úplňku na paloučku? To bývá nejlepší čas bejt v hospodě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » stř kvě 05, 2010 10:21 pm

No barde ale uznej, peněz moc nemáš +rýpne si trochu+ Tebe už si šlechtičny nezvou do lože? +pozvedne obočí, protože tohle je pro něj novinka a jeho pomrkávání si nevšímá, dělá jakože o ničem neví. To Geralt umí dobře+ shledali tě starým a nepřitažlivým? +směje se a vypije dalšího panáka+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 05, 2010 10:36 pm

Geralt: °Mírně se na něj zamračí a jelikož má plnou pusu chvíli trvá než mu odpoví° Jsem muž a mám svoje potřeby °zahuhlá z napůl plnou pusou° A ty bohužel v dnešní době stojí stále víc a víc °skroušeně zakroutí hlavou a na posilněnou si zhluboka přihne ze džbánku.° Samozřejmě že zvou a doslova se o mě perou °upraví si svůj barevný a vyšívaná bardcká šat° A nedělej že si nevzpomínáš na mou Lasičku. Dobře si mě tenkrát před tou krásnou leč rozmazlenou ženo varoval °na krátký okamžik má zasněný pohled upřený někam do dálky° Ale i tak to byla moje životní láska.

Wenai: °Použije okouzlující usměv° Znám přinejmenším jednoho muže °krkne okem na Geralta° který si jistě cení žen co usta používají k mluvení jen spoře °krátce se zasměje. Wenai se mu líbí víc a víc zejména kvůli své nespoutanosti konvencemy° Tančila a vábila ubohé a svím ctěným manželkám jistě velmi věrné muže na svů nezměrné půvaby vílo °nepokrytě jí zabodne pohled do výstřihu° Provdu ovšem díš v tom že i v hospodě o půlnoci se dá muže vábit tancem.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » stř kvě 05, 2010 10:41 pm

Marigolde, tvé potřeby byly vždy tak trochu nad tvé možnosti. Ach ano, tvá Lasička +zasměje se+ životní láska, pozor barde, jeden by si mohl myslet, že mluvíš pravdu. Příteli, ty jsi o mých slovech vždy pochyboval, aspon co se týká žen, a tak to dopadlo. +Už začíná být docela pěkně opilý a jazyk se mu občas proplantá+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 05, 2010 10:50 pm

Marigold: Přesně, to ani nevíš jak to funguje. Člověk se chvilku nakrucuje +nakrucuje se v hrudních oblastech, jakože se vlní jak tančí+ a dělá blbiny a pak se opije ani neví jak a neutratí za to ani halíř. To se mi tuhle jednou stalo... ééé.... teda jedné kamarádce se stalo...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř kvě 05, 2010 10:57 pm

Geralte, je pravdou pravdoucí že občas jsme malinko bez finančního zajištění °položí mu ruka na rameno° Ovšem vždy se najde duše dobrá a cnostná co ocení můj talent a mou vyjmečnou osobnost a všechny mé fananční pohledávky zaplatí °zasměje se, už taky mírně pod parou, takže mu roztomile zrůžoví tváře a oči má ještě jiskrnější než za střízliva° Však také mojí lásko byla. Ona životní a ostaní ženy prostě jen miluji °položí si ruku na srdce° Mám srdce poety a to je vetší než sám svět, větší než fantazie, protože ta je jeho domovem °Chce se napít a z nelobostí shledá že má džbánek prázdný° Hospodo ještě nalejvej! °vykřikne a rozhodí rukou div že mu džbánek neodletí° Nedbám na tvoje rady ohledně žen protože ty jim houby rozumíš. Jsi jak slon v porcelánu když jde o křehké ženské srdce.

Wenai: °pokýve vědoucně hlavou° Jen pokračuj vílo. Však neřekneš nic co bych už neslyšel a nezažil °civí jí na kroutící se oblasti° Myslím Wenai že s každou sklenkou co sklouzne tvým hrdílkem si krásnější. A to je co říct, ženy po alkoholu nekrásní. °plácá už naprosté nesmysli°
Naposledy upravil Marigold dne stř kvě 05, 2010 11:00 pm, celkově upraveno 1
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí