Já? Já vůbec nežárlím. Jen mám strach aby ses nenachladila. A pak ti francouzi jsou strašně dotěrní. Kouknou na tebe a jak se jim jednou zalíbíš nedají pokoj. +obejme ji zezadu a políbí na krček+
Ty jsi tak starostlivý +pohladí ho po tváři, jak stojí za ní+ Tak já si přes ramena přehodím šátek jo? +Chvíli se o něj opírá+ Já se chci hlavně líbit tobě drahý
Mě se budeš líbit ve všem. +vezme ji za ruku na které má prsten a políbí ji, pak kousek poodstoupí a trochu se ukloní+ Smím prosit, drahá? +nastaví jí rámě+
+Zavěsí se do něj a imponuje jí jeho galantnost+ Bude mi ctí, manželi +ale bokem se na něj nalepí víc, než udávají společenské regule+ beztak se zase pokecám dipem +zakření se+
+projdou kolem recepce, Viktor jen zběžně pozdraví a už jsou venku+ Tak vidíš někde nějkou pěknou restauraci kam bysme zašli? +rozhlíří se a vede si ji po promenádě, dávaje najevo všem chlapům co o ni jen pohledem zavadí, že je jeho+
+Rozhlídne se kolem+ Dívej, tam ta restaurace na rožku vypadá, že nás k sobě vyloženě láká +usměje se a hezky si vedle něj vykračuje, jiných chlapů si ani nevšímá+
Hm... ta vypadá dobře. +zrovna zaměřil jednoho chlápka, co se podle něj koukal na Syr moc sebevědomě a hypnotizuje ho pohledem typu: na to zapomeň nebo tě pošlu do pekla; až přijdou až k restauraci, Viktor jí přidrží židli aby si mohla sednout+