Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Isamun » čtv dub 15, 2010 9:57 pm

(no, tak vzhledem k tomu, že na to nevidí, bude si to jistě pamatovat...)

Molly: trochu hodně... zavrčí a hladí ji po boku, od žeber až skoro ke koleni. a vyzvídá: a jaký zvíře? doufám že ne rybyička z mravnostního? má výhled na akvárium.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 10:09 am

(poeto! :roll: )

Sam: +Mrkne směrem k rybičkám.+ Jedině snad rejnok nebo úhoř, zlato...+má dost dobrou náladu, tulí se a vrní. +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 11:23 am

Molly: no, samý lepší... najádo... drží si ji u sebe a tlačí ho podlaha do kostí, ale na to nedbá. až budem zase někdy u moře, musíš mi ukázat, jaká že to havěť...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 11:43 am

Samík: Plánuješ snad kurzy potápění?...Až zas budeme někdy u moře, vezmeš barvy a budeš si moct na mě namalovat, co budeš chtít. Jenom, prosím, bez zlatýho prachu, jsem na něj alergická..+je už celá otlačená na klenou, tak stáhne Sama na zem.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 11:55 am

Molly: kurzy potápění? něčeho takového mi není třeba... to už mám za sebou. probírá se zase ke své normální poťouchlosti a ironii. troško jí uhne, vyhrabe se na nohy a zapne si kalhoty, aby se nepřerazil. a pro změnu vytáhne Molly ze země a spolu s ní se svalí na sedačku. zlatá jseš už dost... a nemusíš se ani válet v prach cest... obejme ji a hladí, dokud ona ještě není oblečená.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 12:03 pm

Sam: A v čem ses utápěl....teda potápěl? V červeném víně? +Pošťuchuje ho, hladí ho po stehnech v těsných kalhotách.+Chtěla bych zase s tebou někam...pryč od všech....teda, až zajistím ten projekt o upírech, rozdělím služby a stavím se doma pro nějaké oblečení...+Propadne panice, že ten nekonečný seznam povinností jí vzdálí os Sama aspoň na sto let.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 12:12 pm

(ne, ve findský vodce se šalvějí)

Molly: no, tak to nějak vymyslíme a zase někam pojedeme. hladí ji a říká to, jako by to bylo naprosto snadné - a taky že je. pak Molly vyjmenovává, co je potřeba zařídit. hm, pěknej blázinec... aby ti z toho, najádo, nešvihlo... neboj, budu tě chodit krmit a hladit skrz klec...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 12:16 pm

(No, ale zabrala - už je zase jako slavíček :P , skřehotale!)

Sam: +Schoulí se mu do náruče.+ Já se budu snažit, aby to všechno bylo hotový co nejdřív a taky...když mě přijdeš nakrmit, možná, že tě pustím k sobě do klece...a slibuju, že tě nepokoušu...+líbá ho na bradě.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 2:23 pm

Molly: vlk taky sliboval... směje se a políbí ji. tak jo. tentokrát jsi vůdce výpravy. a já ti budu dělat šerpu. břemeno unesu... vstane a sbírá její oblečky a svou košili (se ani nezuli :lol: ).ale chtěli jsme se jít najíst. mám hlad.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 2:34 pm

(Proč se zouvat, to nebylo zapotřebí.. :lol: )

Sam: +Utěsňuje se do podprsenky a blůzy.+ Tak tedy vzhůru do hospody! Asi na Mýtinku, ne? Posledně to bylo docela dobrý, to jídlo tam. Tady bych se radši do lednice nedívala, mohlo by to být životu nebezpečné.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců